08 / 07 / 2024

antalya elmalı altyapı yatırımları

antalya elmalı altyapı yatırımları

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel "Bu yıl 18 milyon, 2016' da da 27 milyon lira olmak üzere 2 yılda Elmalı'da sadece alt yapıya 45 milyon lira harcayacağız" dedi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Antalya-Alanya otoyolunda yolculuk 1 saatten az sürecek...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Antalya'ya önemli hizmetler yapmaya devam edeceklerini belirterek, "Antalya-Alanya otoyolu ile yolculuk 1 saatten az olacak. Ayrıca, Antalya'dan 45 dakikaya Alanya'ya gidilebilecek." dedi.

Antalya-Alanya Otoyolu projesinin ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı!

Antalya-Alanya Otoyolu projesi için yapılan ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, projenin detaylarını paylaştı. İşte ayrıntılar...

Antalya'da ticari imarlı arsa satılacak!

Antalya İli Elmalı Belediye Başkanlığı, Antalya Yenimahalle'de yer alan 13 bin 209 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa ticari alan imarlı olarak belirtildi.

Elmalı Belediyesi'nden Antalya'da ticari alan imarlı arsa hissesi!

Antalya İli Elmalı Belediye Başkanlığı, Antalya Elmalı'da yer alan ticari alan imarlı arsa hissesi satacak. Satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Antalya'da 409 arsa 24 ay vadeyle satışa çıktı! KDV ve tapu masrafından muaf arsaları kaçırmayın!

Antalya Konyaaltı'nda 409 konut arsası, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından açık artırma ile satışa çıkarılacak. İşte detaylar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıkladı: İzmir-Antalya 3 saate düşüyor! 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde (KGM) düzenlenen 73'üncü Bölge Müdürleri Toplantısı’nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İzmir-Antalya arası 3 saatlik bir seyahat süresine düşecek" dedi. İşte son dakika açıklamasının detayları...

Antalya'da 8 taksitle ve 66 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma imkanı! 

Antalya Elmalı Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Elmalı ilçesi, Gündoğan, Yakaçiftlik ve Yenimahalle mahallelerinde yer alan 18 adet arsayı 8 taksitle ve 66 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İştee ayrıntılar...

Antalya'da 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa, tarla ve bahçe sahibi olma fırsatı!

Antalya ili, Elmalı, Kaş, Korkuteli, Serik, Manavgat ve Gazipaşa ilçelerinde yer alan arsa, tarla ve bahçeler 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Antalya Havalimanı ihalesinden 2,1 milyar avro gelir elde edilecek!

EMD Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  Antalya Havalimanı'nın ihalesine yönelik açıklamalarda bulundu.

Adil Karaismailoğlu'ndan Antalya Havalimanı ihalesi açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Antalya Havalimanı'nın kapasitesinin artırılması ve kiralanması amacıyla yapılan ihale ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ, Antalya'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın yapılacak.

Haluk Altunkaya'dan Antalya Elmalı’daki rezidans projesine tepki!

Ak Parti Elmalı İlçe Başkanı Haluk Altunkaya, eski otogar alanına yapılmak istenen rezidans ve otopark projesiyle ilgili eleştiride bulundu. 

antalya elmalı altyapı yatırımları Haberi

antalya elmalı altyapı yatırımları

Büyükşehir yasası Elmalı'ya iyi geldi. Bir yıl içinde ilçeye altyapı, asfalt plenti, ASMEK, ASFİM, kapalı devre sulama sistemi hizmetleri gelirken, mahalle yolları ilk kez sıcak asfaltla, yayla yolları sathi asfaltla buluştu. 


Elmalı'ya seçimden önce verdikleri sözleri yerine bir bir yerine getirdiklerini ve getirmeye devam ettiklerini ifade eden Başkan Türel, "Bu yıl 18 milyon, 2016' da da 27 milyon lira olmak üzere 2 yılda Elmalı'da sadece alt yapıya 45 milyon lira harcayacağız. II Özel İdaresi 2013 yılında 10 milyon lira bütçe ile 539 köye hizmet veriyordu. Bizse Bütünşehir Yasası ile sadece 1 yılda Elmalı'ya 18 milyon lira alt yapı yatırımı yapabilir hale geldik" dedi.


Büyükşehir Belediyesi olarak Elmalı'ya önemli tesisler kazandırdıklarını belirten Türel şöyle konuştu: "Elmalı'da asfalt plent tesisi açtık. 4 milyonluk...