05 / 05 / 2024

Antalya Hindi Yetiştiriciliği Tesisi

Antalya Hindi Yetiştiriciliği Tesisi

Antalya İli Manavgat İlçesi'nde yer alan hindi yetiştiriciliği projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 14 Ağustos 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Motokuryeler artık gönderileri yetiştirmek için hız yapmayacak...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, motokuryelerle ilgili yönetmelikte yapacakları düzenleme ile kurye işletmecilerinin, teslim aldıkları gönderler için taşıma süresi taahhüdünde bulunmayacağını kaydederek, "Bu sayede kuryeler gönderileri yetiştirmek için hızlı gitmek zorunda kalmayacak

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

Memur zammı için ek bordro çözümü! Ay başına yetişmiyor

En düşük memur maaşı 22 bin TL’nin üzerine çıktı. Ancak bakanlık genelgesi henüz yayımlanmazken, 15 Temmuz’dan itibaren maaş ödemesi başlayacak memurlar için ödeme sistemi dün itibariyle kapanış yaptı. Yasal düzenleme bu tarihe yetişmediği için fark ek bordro olarak yansıyabilecek.

TULİP projesi kapsamında portatif ağıllar ve ahırlar hibe ediliyor! İşte proje detayları!

TULIP Projesi hayvancılık yetiştiriciliği yapan kimseleri ilgilendiren bir haberle öne çıktı. Söz konusu olan proje kapsamında düzenlenecek olan Küçükbaş Portatif Çadır Ağıl Projesi hakkında bilgilendirme toplantıları gerçekleştirilecek.

Girişimcilere müjde! Bunu yetiştirirseniz devlet desteği alırsınız

Mantar yetiştiriciliğinin büyümesi için ve kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin yapacağı mantar yetiştiriciliği için, Eskişehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü hibe verileceğini duyurdu.

Yılbaşı hindisinin kilogram fiyatı belli oldu! İşte hindi 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yılbaşına kısa süre kala hindi fiyatları merak konusu oldu. Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde hindi yetiştiriciliği yapan Muzaffer Çetin, yılbaşı öncesi hindilere yoğun talep olduğunu söyledi. Peki hindi fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan üreticiye yeni destek

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2023 bütçesinden ödenecek Su Ürünleri Yetiştiriciliği Destekleme Tebliği yayımlandı. Desteklerden yararlanmak isteyenlerin 23 Aralık 2022 tarihine kadar başvurması gerekiyor.

Site Bitki Yetiştiriciliği Ve Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu!

Site Bitki Yetiştiriciliği Ve Emlakçılık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Kubilay Mücahit Değerli tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap için 5 milyar 50 milyon TL'ye anlaştı!

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinde imzalar atıldı. 

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap için 5 milyar 50 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2'nci oturumu gerçekleştirildi. Peki Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi için en yüksek teklif hangi firma tarafından verildi?

Antalya Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım ve kiralama ihalesi!

Antalya Alanya Belediyesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parseldeki 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa edilmesi ve 15 sene süreyle işletilmesi ihalesini gerçekleştirilecek. Toplam maliyet 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi...

Antalya Selinus İnşaat işçi alacak 

İŞKUR, Antalya Selinus İnşaat'ın geçici olarak 6 işçi alacağını duyurdu. İlana göre son başvuru tarihi 29 Mayıs 2022 olacak.

TOKİ Antalya Manavgat kura çekilişi 14 Ocak'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Manavgat projesinde yer alan konutların kura çekilişi 14 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya Hindi Yetiştiriciliği Tesisi Haberi

Antalya Hindi Yetiştiriciliği Tesisi

HAY-TUR TİC. TARIM HAY. TUR. İNŞ. SAN. A.Ş. tarafından ANTALYA İli Manavgat İlçesi Çardakköy Mahallesi mevkiinde “HİNDİ YETİŞTİRİCİLİĞİ (40.000 ADET/DÖNEM)” projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliği’nin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır.


Toplantı Yeri:  Çardakköy Merkez Kahvesi


Toplantı Yerinin Adresi : Çardakköy Mahallesi, Taşağıl, Manavgat/ Antalya


Toplantı Tarihi: 14.08.2015


Toplantı Saati:...