19 / 05 / 2024

antalya Hurdacılar Sitesi

antalya Hurdacılar Sitesi

Antalya'da otluk alanda başlayarak Hurdacılar Sitesi'ne sıçrayan yangın, ekiplerin yoğun müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında site içindeki 5'ten fazla hurda deposu, hurdaların konulduğu konteynerler ve açık alandaki hurdalar zarar gördü...

Tuzla İş Bankalılar Sitesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Yayla Mahallesi 5900, 5901 Parseller (İş Bankalılar Sitesi Ve Yakın Çevresi) İle Bir Kısım Terkinli Alana İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Emlakçılar Odası uyarıda bulundu! Arsa payı konut alırken dikkatli olun!

Antalya Emlakçılar Odası, müteahhitlerden arsa payı karşılığı konut almak isteyenleri risklere karşı uyardı. 

Kiracılar isyan bayrağını çekti: Kara kara düşünüyoruz!

Antalya Kiracılar Dayanışması Platformu Kurucusu Cengiz Kul yaptığı açıklamada kiracıların giderek artan kira bedelleri için isyan bayrağını çektiğini belirterek, halkın seçimde tepkisini göstereceğini dile getirdi.

Mağdur kiracılar bir araya geldi: Kira krizi çözülmeli, ev sahipleriyle kiracılar karşı karşıya gelmemeli!

Antalya Kiracılar Dayanışması Platformu kurucuları ve üyeleri Attalos Meydanı’nda kira krizine tepklerini dile getirdi. Mağdur kiracılar, kira sorununun çözülmesi gerektiğine, ev sahipleriyle kiracıların karşı karşıya kalmaması gerektiğine dikkat çekti. İşte mağdur kiracıların yaptığı o açıklama...

Kiracılar fahiş zamlara karşı çözüm için Ankara’ya yürüyüş başlattı! 

Antalya Kiracılar Platformu’nun toplam 14 üyesinin, Antalya başta olacak şekilde birçok kentte gerçekleşen fahiş kira artışları, tahliye taahhütnameleri ile asgari ücret seviyesindeki kira fiyatlarına çözüm bulunması için Ankara’ya yürüyüş başlattığı bildirildi.

Violet Diamond için düğmeye basıldı! Beylikdüzü'ndeki Sakaryalılar Sitesi'nin yerine 328 yeni konut geliyor! 

Violet Diamond projesi için düğmeye basıldı. 499 milyon 15 bin TL'ye mal olacak proje Beylikdüzü Gürpınar'daki Sakaryalılar Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Hurdacılar gramını 1650 TL’den satıyor! İşte çöpe atılan servet değerinde olan o şey...

Hurdacıların gramını 1650 TL'ye sattığı şey gündem oldu. Kullanılmadığı için çöp değerinde olan o şey artık bir servet. Altın değerinde olan o eşyayı çöpe atan pişman oluyor. Bu eşya herkes tarafından merak edildi. Hurdacıların servet kazandığı o eşya açıklandı. İşte detaylar...

Tuzlalılar Sitesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi 977 parsel (Tuzlalılar Sitesi) ile bir kısım terkinli alana ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ev fiyatları artık yabancılar için bile pahalı! Konut fiyatları düşecek mi? 

İki senede ev fiyatlarının yüzde 500’ün üzerinde yükseldiği Antalya, yabancılar için de cazibesini kaybediyor. Peki ev fiyatları düşecek mi?

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı: Kiralar arttı, memurlar tayin istiyor! 

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar ile konut sektöründeki son durumu değerlendirdi. İsmail Çağlar, Antalya'da ev kiralarının arttığına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...  

Antalya Hal fiyatları açıklandı mı? Halde sebze ve meyve ne kadar? İşte 11 Kasım 2022 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 11 Kasım 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Antalya toptancılar halinde sebze meyve fiyatı ne kadar? İşte 11 Kasım 2022 fiyat listesi...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 773 bin TL'den başlayan fiyatlarla 88 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Küçük Sanayi, Dericiler ve Bağırsakçılar Sitesi'nde yer alan 88 gayrimenkulü 773 bin 955 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Avrasya GYO Antalya Gökay Sitesi'ndeki dairesini 3.500 TL'ye kiraya verdi!

Avrasya GYO Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 3 nolu daire eşyalı şekilde Karım Bouhessane'ye 1 (bir) yıllığına aylık 3.500 TL'ye kiraya verilmesine karar verildi. 

antalya Hurdacılar Sitesi Haberi

antalya Hurdacılar Sitesi

Baraj Mahallesi'ndeki otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan ve Hurdacılar Sitesi'ne de sıçrayan yangına Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı 12 itfaiye ekibi müdahale etti. Ekipler, saatteki hızı zaman zaman 60 kilometreye kadar çıkan rüzgarın etkisiyle söndürme çalışmalarında güçlük yaşadı.


Yangında site içindeki 5'ten fazla hurda deposu, hurdaların konulduğu konteynerler ve açık alandaki hurdalar zarar gördü. Bazı işletme sahipleri, yangın söndürme çalışmaları sırasında fenalık geçirdi. Bazı işyeri sahipleri de itfaiye ekiplerine su taşıyarak yardımcı olmaya çalıştı.


Yangın sırasında site içindeki yağ varillerinin patlaması sonucu, alanın doğusundaki Bayır Sitesi'ndeki bazı evlerin camları kırıldı. Bayır Sitesi'nin bahçesinde bulunan 07 V 3764 plakalı minibüs de alevler nedeniyle yandı. Minibüs kullanılamaz hale geldi. 


Söndürme çalışmalarına katılan 6 itfaiye eri, dumandan etkilenerek Akdeniz Şifa Hastanesine sevk edildi. Polis...