03 / 05 / 2024

Antalya ilçe yatırımları

Antalya ilçe yatırımları

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, batı ilçelerini ziyareti kapsamında Kumluca'yı ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ziyareti sırasında Antalya ilçelerine yapılacak yatırımları anlattı.

GAP yatırımları bölge ihracatını 28'e katladı! Yapılan yatırımlar 14 milyar doları aştı

GAP kapsamında tarımdan sanayiye, ulaşımdan yenilenebilir enerjiye çeşitli sektörlerde 34 senedir bölgenin kalkınması için destek verilmekte. Bölge illerinin 2000 yılında 503,5 milyon dolar olan ihracatı, GAP kapsamında yapılan yatırımlar ile 14 milyar doları geçti. İşte haberin detayları...

BAE’nin Türkiye’ye yatırımlarının büyük bölümü yenilenebilir enerjiye olacak!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan anlaşmaların büyük kısmının yeşil enerji yatırımları olduğu ifade edildi. BAE, bunun yanı sıra, belirli süre geri ödemesiz olan tahvillere de para yatıracak.

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürcan Mazman ve Murat Sabah ortaklığında kuruldu.

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Gayrimenkul yatırımları yükselişe geçti!

Pandemi ile beraber hız kaybeden gayrimenkul yatırımları yeniden yükselişe geçti. Sektörde yatırımların artması ile hareketlilik başladı. 

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gayrimenkul yatırımlarının yeni gözde ilçesi: Çekmeköy!

Çekmeköy, İstanbul'un gözde ilçelerinden biri oldu. İlçe, çevresindeki ormanları, metro ulaşımı ve otoyol kavşaklarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bölgede hem gayrimenkul firmalarının yatırımları arttı hem de emlak yatırımcılarının iştahı...

Silivri'nin eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediye meclisi Şubat ayı 2.birleşiminde ilçe genelindeki eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı.

GYODER Proje Yönetimi Destekli Teşvik Yatırımları Eğitimi 5 Kasım'da!

GYODER Akademi'nin Proje Yönetimi Destekli Teşvik Yatırımları ve Finans Modellemesi Eğitimi 5 Kasım 2019 Salı günü verilecek...

Gaziantep'e yapılan yatırımlar mecliste!

2009-2019 yılları arasında Bakanlık ve bağlı kuruluşlarca Gaziantep'e yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'da ilçe ilçe yatırımlık daire fiyatları!

Konut kredisi faizlerinin düşmesiyle birlikte yatırım yapmak isteyen vatandaşlar araştırmalara başladı. Peki İstanbul'da en ucuz evler nerede? İşte ilçe ilçe yatırımlık daire fiyatları...

Yeni otel yatırımları ile 2 bin 397 ek istihdam sağlanacak!

Konaklama yatırımlarında yılın ilk 4 ayında proje sayısında düşüş yaşanırken, toplam yatırım tutarı TL bazında artış gösterdi. Antalya, İstanbul ve Muğla, en fazla yatırım talebi gören ilk üç il oldu.

Manisa Sarıgöl yatırımları devam edecek!

İlçelerde görev yapan personel buluşmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Heyet, Sarıgöl’e yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

Antalya ilçe yatırımları Haberi

Antalya ilçe yatırımları

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kumluca ve Finike'yi ziyaretinde yapılacak yatırımlarını anlatırken, "Şu anda Büyükşehir Belediyesi olarak ihalesi yapılmış, yapılmak üzere ve devam eden projeler olmak üzere eski parayla 1 katrilyon, yeni parayla 1 milyarlık yatırımı gerçekleştirebilir hale geldik" dedi.


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, batı ilçelerini ziyareti kapsamında Kumluca'yı ziyaret etti. Kumluca Belediyesi'nde basın toplantısı düzenleyen Başkan Türel'e, eşi Ebru Türel, Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, meclis üyeleri, büyükşehir belediyesi bürokratları, muhtarlar ve vatandaşlar eşlik etti. 


'HİZMET İÇİN GELDİK'

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kumluca'ya hizmet etmek için geldiklerini belirtirken,...