17 / 06 / 2024

Antalya İnceboğaz Plajına ne yapılıyor

Antalya İnceboğaz Plajına ne yapılıyor

Antalya’nın Kaş Belediyesi, ilçenin en iyi plajları listesinde yer alan İnceboğaz Plajı’nı piknik ve mesire yeri olarak yeniden düzenleyecek. Plajda kır gazinosu, soyunma kabinleri ve büfeden oluşan 40 metrekarelik kapalı alan oluşturulacak.

Çeşme'de hem denize sıfır hem tarım alanındaki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında!

İzmir Çeşme Ovacık’taki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz’a ait şirket halk plajına da içine alacak biçimde yeni bir proje hazırladı.

THY'den ucuz bilet kampanyası! Uçuşlar 449 TL'den başlıyor!

Türk Hava Yolları yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti çıkışlı/varışlı İstanbul ve Antalya uçuşlarına erken rezervasyon indirimi yapıldı.

Antalya'da kira fiyatlarına protesto: ‘Yabancıya konut satışı durdurulsun’

Tatilcilerin gözdesi Antalya'da artan konut fiyatları sebebiyle mağduriyet yaşayanların bir araya geldiği Dayanışma Platformu, Antalya Müzesi önünden Cumhuriyet Meydanına yürüyüş düzenledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

15 bin liraya hangi ilçede kaç metrekare konut kiralanabiliyor? Son zamanların gözde şehri için tek tek açıklandı! 

Endeksa, ‘Kent Kıymet Raporu’ serisi ile bu defa Antalya'yı mercek altına aldı. Raporda, kiralık ile satılık konut fiyatlarına ve 15 bin liraya hangi ilçede kaç metrekare konut kiralanabileceğine yer verildi. İşte o rakamlar...

Barbaros 48 ön satışta! Fuzul Yapı'dan Boğaz aksına dev proje!

Fuzul Yapı, Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde geliştirdiği Barbaros 48 projesinde ön satış sürecini başlattı. İşte Barbaros 48 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kripto para vurgunu yapan Bitrota'nın sahibi yakalandı! 

Kayseri'de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu yaptığı iddia edilen Bitrota'nın sahibi K.A Antalya'da gözaltına alındı.

Martı GYO'nun Kemer arsasına otel projesi geliyor!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva Arsası'na ait değerleme raporu yayınlandı.  

Antalya'daki Bambus Plajı ve Koyu'na kiralama talebi!

Antalya’da, denizden dubalarla iş makinesi getirip doğa harikası falezlere beton döken şirket, 6 yılın ardından Bambus Plajı ve Koyu’nu yeniden kiralamak için Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu’na başvuruda bulundu.

Salda Gölü'nde son durum ne?

Türkiye'nin Maldivleri şeklinde ün kazanan Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü'nde yapılan çalışmalar kapsamında halk plajına 2 adet cankurtaran kulesi yerleştirildi. Ayrıca sıfır atık yönetimi kapsamında da geri dönüşüm konteynerleri de koyuldu. 

Gayrimenkul sektörüne pandemi ayarı!

Gayrimenkul sektörü Kovid-19 salgınının damgasını vurduğu 2020’de Ağustos sonuna kadar uygulanan faizlerdeki düşüş trendiyle avantajlı çıktı. Sektör temsilcileri, 2021'de daha büyük metrekareli evlere, butik projelere ve villalara ilginin daha az artacağına dikkat çekiyor.

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündeminde!

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bakanlıktan mavi bayraklı Sarısu Plajı'na akaryakıt iskelesi teklifi!

Beydağları Sahil Milli Parkı yer alan Sarısu Plajı'na Ulaştırma Bakanlığı'nca yapımı teklif edilen petrol iskelesi tepkilere sebep oldu. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, “Bu proje Sarısu'ya ihanettir” dedi.

Martı GYO Antalya Kemer Çamyuva arsası revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva Arsası'na ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Antalya İnceboğaz Plajına ne yapılıyor Haberi

Antalya İnceboğaz Plajına ne yapılıyor

Antalya’nın Kaş Belediyesi, ilçenin en iyi plajları listesinde yer alan İnceboğaz Plajı’nı piknik ve mesire yeri olarak yeniden düzenleyecek. Plajda kır gazinosu, soyunma kabinleri ve büfeden oluşan 40 metrekarelik kapalı alan oluşturulacak. Sahip olduğu doğal dokusu nedeniyle ’en iyiler’ arasında yer alan plaja beton dökülüp doğal kayrak taşı döşenecek.


İnceboğaz Plajı, Kaş’ın Çukurbağ yarımadasının Meis Adası’na bakan yakasında yer alıyor. Kaş’tan yürüyerek de ulaşılabilen ve ilçedeki diğer plajlara oranla daha sıcak bir suya sahip İnceboğaz, Patara, Kaputaş, Küçük Çakıl, Büyük Çakıl ile birlikte Kaş’ın en iyi plajları listesinde yer alıyor.


NELER YAPILACAK


Kaş Belediyesi tarafından Orman ve Su işleri Bakanlığı’ndan 2013 yılında yeniden kiralanan ve 65 dekarlık alanı kaplayan plaj, 18 Haziran günü piknik ve mesire yeri olarak düzenlenmesi için Kaş Belediyesi’nce...