08 / 05 / 2024

Antalya Kaputaş Plajını kim işletiyor

Antalya Kaputaş Plajını kim işletiyor

Antalya’nın Kaş İlçesi’ndeki dünyaca ünlü Kaputaş Plajı’nın işletmesini alan Kaş Belediyesi, iş makinesiyle çalışma yaptı. Plajın üst kısmına tuvalet, büfe, soyunma kabini ve jeneratör konuldu.

Antalya Phaselis'teki iki koyda halk plajının ihalesi iptal edildi!

Antalya'da antik Likya kenti Phaselis'teki Bostanlık ve Alacasu köylerinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan halk plajları için verilen proje izni ve ihalesi, mahkemeler tarafından iptal edildi.

Halk GYO Antalya Arsalar'ının 2023 yıl sonu değeri yaklaşık 600 milyon TL!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya'daki arsalarının değerini açıkladı. Bu kapsamda 3 adet arsanın toplam değeri belli oldu.

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

Halk GYO'nun Antalya'daki arsalarının toplam değeri 484.2 milyon TL'ye yaklaştı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya'daki arsalarının değerini açıkladı. Bu kapsamda 3 adet arsanın toplam değeri 484 milyon 165 bin TL oldu.

Ücretsiz 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e çıkacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kültür ve Turizm Bakanlığı, tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Antalya'da 2 bin 600 şezlong kapasiteli Küçük Çaltıcak Ücretsiz Halk Plajı'nı hizmete açacak, böylece 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e ulaşacak...

Avrupalılar Antalya’ya akın ediyor! Otellerde boş yer kalmadı, Antalyalı emekliler otelleri kapattı!

AB ülkelerindeki doğal gaz maliyetlerinin yüksek olması ve TL’nin yabancı para birimleri karşısında değer kaybı nedeniyle Türkiye Avrupalıların çekim merkezi haline geldi. Özellikle Avrupalı emeklilerin kışı Türkiye’de geçirmek için Antalya’da otelleri kapattığı belirtiliyor.

Tabiri caizse akın Antalya'ya akın ettiler! Konuttan sonra yatırımda da rekor kırdılar

Ukrayna ile aralarında olan savaştan dolayı Türkiye'ye akın eden Rus vatandaşlar, Antalya'yı tabiri caizse bastılar. Antalya'da konut alımlarındaki rekorun akabinde Rus halkı  yatırımda da rekor kırdı.

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri ön satışta! 

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen ve ön talep toplama sürecinde olan Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesinde 20 bin TL'ye devremülk sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

Tanju Çolak Antalya'daki arsasını sattı! Sözleşme imzalandı!

GİGDER'in yabancıya konut satışının değerlendirdiği toplantıya GİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Bayram Tekçe ile birlikte katılan Tanju Çolak, Antalya'daki arsasını sattığını söyledi.

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündeminde!

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Elmalı Otogarı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının yüzde 90’nı tamamlandı.

TMSF Asya Katılım Bankası'nın Antalya'daki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın Antalya Kepez'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Antalya Kaputaş Plajını kim işletiyor Haberi

Antalya Kaputaş Plajını kim işletiyor

Kaş İlçesi ile Kalkan Mahallesi arasında bulunan ve dünyanın en ünlü plajlarından biri olarak gösterilen, Doğal SİT Alanı Kaputaş Plajı’na, Kaş Belediyesi tarafından yapılan çalışma kapsamında 2 gün önce vinç yardımıyla iş makinesi, büfe ve tuvalet kabiniyle jeneratör indirildi. Plajın yaklaşık 25 metre gerisindeki vadi kısmında bulunan ve yol yapım çalışmalarıyla sel sularının getirdiği taşlar iş makinesiyle temizlenerek, bir noktaya toplandı. Temizlenen noktanın üzeri düzleştirildikten sonra jeneratör ve ahşap 2 tuvalet kabini konuldu. Kumsalın bulunduğu alanın üst kısmına ise 5 taşınabilir ahşap soyunma kabiniyle büfe ünitesi yerleştirildi.


Kaputaş Plajı’na gelen Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında plajdaki görevlilerden bilgi alan Kocaer, görevlilerden plajda büfe yapımında kullanılacak demir konstrüksiyonlarla dolapların kaldırılmasını istedi. 


'Ücret alınmayacak'


Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Halil...