16 / 05 / 2024

Antalya Konya yolu ulaşımı

Antalya Konya yolu ulaşımı

Antalya'yı Konya'ya bağlayan karayolunda ulaşım yeniden sağlanmaya başladı. Antalya ile Konya arasında bulunan Alacabel mevkisinde yoğun tipi ve buzlanma nedeniyle dün ulaşıma kapanan karayolunda ulaşım yeniden sağlanmaya başladı

Konya-Antalya arası 2 saat 15 dakikaya düşecek!

Eğiste Viyadüğü'nde köprü üst yapı imalatının yüzde 22'si tamamlandı. Yeni proje ile Konya-Antalya arası 2 saat 15 dakikaya düşecek.

Konya Yolu Projesi inşaatında sona yaklaşılıyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Konya Yolu inşaat çalışması alanını inceledi. Şimşek, projenin inşaatında sona yaklaşıldığını söyledi.

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren projesi mecliste!

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren Projesinin tamamlanma süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri YHT'nin tamamlanma süreci mecliste!

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren Projesinin tamamlanma süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya'da protesto için yolu prefabrik evle kapattı!

Antalya Konyaaltı'nda bir vatandaş, tapulu arazisinden geçtiğini söylediği yolu prefabrik evle kapattı. 

Konya Yolu'nda inşaat tamamlanıyor!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Konya yolu inşaat çalışmalarıyla ilgili yetkilerden bilgi aldı. Şimşek, ''İnşaat çalışmaları oldukça hızlı bir şekilde ilerliyor. Çalışmalar bu şekilde ilerlerse yol, yıl sonuna kadar kullanıma açılacak'' dedi.

Konya Yolu yıl sonunda tamamlanacak! 

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek yapımı süren Konya Yolu inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Şimşek, "Yol, yıl sonuna kadar kullanıma açılacak" dedi...

Antalya Kuzey Çevre Yolu ulaşımı rahatlatacak!

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Antalya Kuzey Çevre Yolu, Antalya-Burdur kara yolu ve bu yol üzerindeki köprülü kavşaklar, ulaşımda önemli bir rahatlama oluşturacaktır" dedi...

Antalya Bisiklet Yolu projesi için çalışmalar başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Lara-Konyaaltı arasında kesintisiz bisikletli ulaşımı sağlayacak olan Bisiklet Yolu Projesi için çalışmalar başladı.

Antalya-Kayseri Hızlı Tren projesi meclis gündeminde!

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren projesini meclis gündemine taşıdı..

Antalya bisiklet yolu yapımı ihalesi 2 Ekim’de!

Antalya’da Konyaaltı’ndan Lara’ya kesintisiz olarak bisikletle ulaşım dönemi başlıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Şehirci Bisiklet Yolları Yapım işi 2 Ekim’de gerçekleştirecek.

Antalya'da 'tapulu arazim' diyen kişi yolu trafiğe kapattı!

Antalya'nın Serik ilçesinde, tapulu arazisinden yol geçtiğini iddia eden kişi açtığı davayı kazandı, demir bariyerlerle yolu trafiğe kapattı.

Antalya Konya yolu ulaşımı Haberi

Antalya Konya yolu ulaşımı

Antalya'yı Konya'ya bağlayan karayolunda ulaşım yeniden sağlanmaya başladı.


Yoğun tipi ve buzlanma nedeniyle dün ulaşıma kapatılan Akseki-Seydişehir karayolu, çift yönlü olarak kontrollü şekilde trafiğe açıldı.


Bölge Trafik ekipleri, buzlanmanın devam ettiği yolda zincirsiz araçlar ile tırların geçişine izin...