14 / 05 / 2024

antalya krallar gibi tatil

antalya krallar gibi tatil

DÜNYACA ünlü sahilleriyle yılda 10 milyonu aşkın yabancıya, 4 milyona yakın da yerli turisti ağırlayan turizm başkenti Antalya, sezonun en yoğun günlerini yaşıyor. Antalya'da krallar gibi tatil yapmanın gecesi 14 bin TL'den başlıyor...

Antalya'da 500 milyonluk villa vurgunu!

Antalya'da tatil bölgelerinde yer alan villaları, kendi evleri gibi sunan ve kiralayan ve 110 kişi sahte sosyal medya hesabı ile dolandıran şebekeye operasyon düzenlendiği açıklandı. Buna göre, yakalanan 35 şüphelinin banka hesaplarında 500 milyon TL'lik hareket saptandığı duyuruldu.

Antalya'da depremle ilgili hızlı çalışma yapılmalı: Deniz fayları ve binaların risk durumları bilinmiyor!

Prof. Dr. İbrahim Atmaca, Antalya’nın ulaşım, göç, deprem ve kentsel dönüşüm gibi önemli konularına ilişkin konuştu ve deprem için hızlı bir çalışma yapılarak veri toplanması gerektiğini söyledi. 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

İstanbul, yabancıya konut satışında Antalya’yı solladı!

2022-2023 yıllarında, özellikle Rus ve Ukraynalı göçü sebebiyle yabancıya konut satışında ilk sıradaki Antalya, konut fiyatlarındaki fahiş artış ve aynı zamanda, Rusların Dubai gibi kentlere yönelmesi sebebiyle İstanbul'dan sonra ikinci sıraya düştü. Ancak 8 aylık toplamda Antalya ilk sıradaki yerin

Konut kiralamada denge şaştı! Kutu gibi dairenin kirası bile 10 bin TL!

Üniversitelerin açılmasına günler kala öğrencilerin barınma krizi gündemde. Ev bulmakta zorlanan öğrencilere Antalya'da kutu gibi daire için 10 bin TL istiyorlar.

Ev fiyatları en fazla hangi ilde arttı? Yabancıların en çok ilgilendiği il hangisi? Çok şaşıracaksınız!

İstanbul, Antalya, İzmir gibi kentlerde ev fiyatları metrekare başına ne kadar arttı? En popüler iller hangileri oldu? İşte yanıtlar…

İstanbul'daki konut fiyatları Miami ve Liverpool ile yarışıyor! Konut metrekare fiyatı yüzde 226 arttı!

İstanbul, Antalya, İzmir gibi kentlerin taşı toprağı altın hale geldi. Bu şehirlerdeki konutların fiyatları dünya metropolleri ile yarışır oldu. İşte ayrıntılar...

TOKİ Antalya'ya 262 konutluk yeni proje müjdesi!

Dar gelirlileri kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Antalya'da tapu dolandırıcılığına 2 tutuklama!

Antalya Alanya'da hisseli tapuları sahte evrakla tam hisseli gibi göstererek dolandırıcılık yaptığı öğrenilen şüpheliler tutuklandı.

Esteworld yeni hastanesini Antalya’da açacak!

Estetik cerrahi ve saç ekimi gibi alanlarda hizmet veren Esteworld, Ortadoğu ve Avrupa’daki gurbetçilerden sonra Ruslara da hizmet vermek hedefiyle Antalya’da hastane kuracak

Kaş'ta kaçak villalar mantar gibi türüyor!

Turizm cenneti Antalya Kaş'ta özellikle sahil kesimlerde inşa edilen kaçak villalar mantar gibi türüyor.

Antalya’nın kalbi Muratpaşa!

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi, mavi bayraklı plajıyla Türkiye’nin gözdesi oldu. Başkan Uysal, “Muratpaşa ilçesi akvaryum gibi sahiliyle bunu hak ediyor. Umuyorum ki gelecek kuşaklara aynen bugün olduğu gibi pırıl pırıl sahiller bırakırız. Yeni 5 yıllık dönem için halkımızın oyuna talibim” dedi.

Sur Yapı’nın 16 projesinde 120 ay 0.98 vade ile altın gibi kampanya!

Sur Yapı, konut kredisi faizlerinin düşmesiyle birlikte ev sahibi olmak isteyenler için ‘Altın gibi’ bir kampanya fırsatı sunuyor. Sur Yapı İstanbul ve Antalya’daki toplam 16 projesinde, alıcılara cazip fiyatlar ile destek oluyor. 

antalya krallar gibi tatil Haberi

antalya krallar gibi tatil

Antalya'daki bazı otellerin, geceliği 5 bin liradan başlayıp 40 bin liraya kadar çıkıyor. Lüks villa ve kral dairelerinde kalanlar ihtişamın tadını çıkarıyor. 


Altın kaplama VIP villalarda müşteriye 24 saat hizmet veren özel kahya tahsis ediliyor. Ayrıca özel oda servisi, sauna, SPA, sinema salonu, özel yatak odaları bulunuyor. Bu tip villaların armatürleri altın kaplama. Tesiste ayrıcalık tanınan müşteri, özel iskeleden denize giriyor. 


Ünlülerin adresi Lüks dairelerde bugüne kadar Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev, Çeçen lider Kadirov, Rus milyarder Roman Abramoviç ve Hollywood yıldızlan Monica Belluci, Sharon Stone, Mariah Carey, gibi ünlüler konakladı. 


Özel havuzu var Geceliği 7 bin 600 dolar (14 bin 700 TL) olan Ela Quality'nin villalarının özel havuzu var. 


2 bin metrekare Başbakan Erdoğan'ın da kaldığı Rixos Belek'in...