05 / 05 / 2024

antalya otel fiyatları

antalya otel fiyatları

Türkiye'de lüks tatil anlayışı son yıllarda gittikçe artan bir trend. Bodrum Maçakızı'nda 39 liraya lahmacun satılırken Antalya'da bazı otellerin gecelik fiyatı 45 bin liraya kadar ulaşabiliyor.

Bayram tatilinde Antalya doldu taştı!

Ramazan Bayramı nedeniyle iç turizmde ciddi hareketlilik yaşanırken, 5 günlük tatil döneminde yaklaşık 200 bin tatilci Antalya'yı tercih etti. Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Hacısüleyman, otellerin yüzde 100 doluluğa ulaştığını

Turizmdeki gelişmeler otel satışlarını artırdı!

Türkiye 'de satılık tatil köyü fiyatları bir önceki yıla oranla yüzde 402 artarak, ortalama satış fiyatı 300 bin TL’den 1 milyon 500 bin TL’ye yükseldi.

Otel fiyatları cep yakıyor! Yerli turist yurt dışını tercih ediyor...

Bayram tatilinde otel fiyatları cep yakınca yerli turistin yurt dışına yöneldiğini belirten TESK Başkanı Palandöken, bunun döviz kaybına neden olduğunu ifade etti. Palandöken, "Bakanlığımız tarafından iç turizmde yerli turiste teşvik mekanizmaları ile promosyonların tanınması lazım."

Otel fiyatları tavan yaptı, çadır ve karavana talep arttı! Karavan kiraları ne kadar 2024?

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne yükseltilmesinden sonra çadır ve karavanlara yönelik talepler de artış gösterdi. Sektör temsilcileri konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamalarda taleplerdeki artışlarda otel fiyatlarının pahalılığının etkili olduğunu kaydetti.

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Lotus Antalya'da son fırsat villalar! Teslimler 2 ay sonra!

Keleşoğlu İnşaat tarafından Antalya, Döşemealtı'da yükselen Lotus Antalya projesinde son fırsat villaların satışları devam ediyor. Lotus Antalya villa fiyatları ne kadar? Lotus Antalya ile ilgili detaylar...

İstanbul, yabancıya konut satışında Antalya’yı solladı!

2022-2023 yıllarında, özellikle Rus ve Ukraynalı göçü sebebiyle yabancıya konut satışında ilk sıradaki Antalya, konut fiyatlarındaki fahiş artış ve aynı zamanda, Rusların Dubai gibi kentlere yönelmesi sebebiyle İstanbul'dan sonra ikinci sıraya düştü. Ancak 8 aylık toplamda Antalya ilk sıradaki yerin

Sur Yapı Vitrin Antalya konutları ne kadar?

Sur Yapı tarafından Antalya'da hayata geçirilen Vitrin Antalya projesinde satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan Vitrin Antalya projesinde fiyatlar merak ediliyor. Peki, Sur Yapı Vitrin Antalya ne kadar? İşte detaylar...

Otel fiyatları uçtu, yerli turist tatili çadırda geçirdi!

Tatil yerlerinde iki kişinin bir haftalık ödeyeceği para, en ucuz otellerde bile 30 bin TL’den başlıyor. Artan otel fiyatlarından sonra bu rakamı karşılayamayan yerli turist tatilini çadırda geçirdi.

TÜRSAB’ın fiyat indirimi çağrısına turizmcilerden destek geldi!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın, iç pazarda otel fiyatlarının indirilmesi için yaptığı çağrıya destek geldi. Türkiye Genç İş İnsanları Derneği Başkan Yardımcısı Şebnem Akman Balta, “İç pazarı kazanmak için oteller acilen indirime gitmeli” dedi.

Otel fiyatlarının yüksekliği karavana olan ilgiyi artırdı!

Türkiye otomobil piyasasının önde gelen online pazar yeri arabamcom’un yaptığı araştırmaya göre, karavan tatili düşünmenin temel nedenleri arasında ilk sırada otellerin pahalı olması yer alıyor.

Otel fiyatları ikiye katlandı, bayramda tatil hayal oldu! 2 kişilik tatilin maliyeti en az 25 bin lira!

Bayram tatili öncesi otel fiyatları cep yakıyor. Bayramda, iki kişi 8 gecelik konaklamanın bedeli 25 bin liradan başlayarak 50 bin liraya kadar yükseliyor. Ultra her şey dahil tatili tercih edenlerin ise en az 200 bin lira ile en çok 500 bin lirayı gözden çıkarması gerekiyor.

Otel fiyatları katlanınca çalışanların tatil planları da değişti! İşte yaz tatilindeki yeni trendler!

Kurban Bayramı tatilinin yaklaşmasıyla yaz tatiline ilişkin hazırlıklar da hızlandı. Ancak her geçen gün artan maliyetler nedeniyle çalışanların tatil alışkanlıkları da değişiyor. Hem tatil süreleri kısaldı, hem de otelin yanı sıra farklı seçenekler de değerlendiriliyor.

Dünya evine girmenin maliyeti belli oldu! Düğün fiyatları 2 katına çıktı! İşte kır düğünü, salon ve otel fiyatları...

Evlilik hazırlığı yapan çiftleri ilgilendiren bir son dakika haberi geldi. Dünya evine girmenin maliyeti ortaya çıktı. Düğün fiyatları geçen yıla kıyasla 2 katına çıktı. Buna göre kır düğünü, salon ve otel fiyatları da belli olmuş oldu.  İşte detaylar...

Antalya Hal fiyatları belli oldu! Patates, portakal, kuru soğan ne kadar? İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Antalya Hali'nin sebze ve meyve fiyat listesi belli oldu. Halde patates, portakal, kuru soğan ne kadar? İşte diğer sebze meyve çeşitleri 3 Şubat 2023 fiyat listesi...

antalya otel fiyatları Haberi

antalya otel fiyatları

Antalya'da geceliği 20-25 liraya pansiyonlarda konaklama imkanı bulunurken, 5 yıldızlı otellerin lüks villa ve kral dairelerinde bir gecelik tatilin bedeli ise 5 bin liradan başlayıp 45 bin liraya ulaşabiliyor. Lüksün sınır tanımadığı özel villa ve dairelerde isimleri sır gibi saklanan ünlüler konaklıyor. Dünyaca ünlü sahilleriyle 12 milyona yakın yabancı, 4 milyona yakın da yerli turisti ağırlayan turizm başkenti Antalya, 2014 sezonunun en yoğun günlerini yaşıyor. 640 kilometrelik sahil bandında her keseye uygun tatil imkanları sunulan Antalya’da gecelik fiyatı 20 liradan başlayıp 45 bin liraya kadar yükseliyor.


20-25 LİRAYA DA VAR

Adrasan, Çıralı, Olimpos gibi sahil bandında çadır veya pansiyonlarda 20-25 liradan başlayan gecelik tatil fiyatları, Kundu, Kemerağzı, Belek, Kemer ve Side gibi tatil yörelerindeki 5 yıldızlı otellerin villa ve kral dairelerinde...