17 / 05 / 2024

antalya otel satışı

antalya otel satışı

İş GYO, Antalya' da bulunan Seven Seas Oteli' ni ve Kemer Imperial Oteli' ni 53 milyon 690 bin euroya Otium Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş' ne sattı...

40 yıldır tamamlanamayan otel satıldı! Yeni sahibi Serdar Bilgili oldu

İnşaatı 40 yıldır tamamlanamayan ve Ankaralıların ‘bitmeyen otel’ olarak adlandırdığı Büyük Çankaya Oteli’nin satışı gerçekleşti. İş insanı Ahmet Hattat’ın sahibi olduğu otel Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’ye satıldı.

İzmir ve Antalya'da satılık 7 arsa! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir ve Antalya'da yer alan 7 arsa satışa çıkarıldı. İmarlı arsaların satış ihaleleri 6 Şubat ve 7 Şubat'ta yapılacak.

İzmir Foça ve Antalya Aksu'daki 13 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihleri açıkladı! 

İzmir Foça'da ve Antalya Aksu'da yer alan toplam 13 adet arsa satılıyor. Peki İzmir ve Antalya'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

Antalya'da satılık iş yeri!

Demre Belediye Başkanlığı Antalya Demre Beymelek'te yer alan iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 21 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı; Ankara, Konya, Diyarbakır ve Samsun'da 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacağını ilan etti.

Sur Yapı Vitrin Antalya satışta! 48 ay vade fırsatı!

Sur Yapı tarafından Antalya'da inşa edilen Vitrin Antalya projesinde satışlar devam ediyor. Vitrin Antalya projesinde 48 ay vade imkanı sağlanıyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

O belediye otel satıyor! Satış ihalesinin detayları belli oldu!

Belediye Başkanlığının 259 ada 36 parselde kayıtlı alanı ile birlikte satışa sunduğu otel ve arsasının  satış ihalesi açıklandı. İşte detaylar…

Bungalov otel satışlarında yüzde 400'lük rekor artış!

Enuyguncom'dan yapılan açıklamaya göre, ilkbahar için bungalov otel satışlarındaki artış, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 400 arttı.

Antalya'da satılan her 4 konuttan 1'ini yabancılar aldı!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, Antalya'da 2022 yılında satılan 80 bin 459 adet konutun 21 bin 860'ını yabancıların aldığını dile getirerek, satılan bu konutların yüzde 40'ını Rusların aldığını dile getirdi.

Antalya'da satılık gayrimenkul fırsatı! Yazlık bölgede gayrimenkul arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Pedasos Altınel Otel satılıyor! 39 milyon 500 bin TL'ye!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Behramkale Köyü'nde yer alan Pedasos Altınel Otel'i satıyor. İşte ayrıntılar...

Pedasos Altınel Otel satılıyor! Çanakkale Behramkale'de satılık otel fırsatı! 

Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Behramkale Köyü, 144 ada 26 parselde yer alan Pedasos Altınel Otel satışa sunuluyor. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Antalya'da satılık 8 gayrimenkul! 97 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla...

Antalya ili, Kumluca ve Kaş ilçelerinde yer alan 8 gayrimenkul 97 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 

antalya otel satışı Haberi

antalya otel satışı


İş GYO' ndan yapılan açıklama şöyle:


Yönetim Kurulumuzun 30 Temmuz 2013 tarihinde yapılan toplantısında, Şirketimiz portföyünde bulunan otellerden;


Antalya İli, Manavgat İlçesi'nde bulunan Seven Seas Otel'in üst hakkı ile otelin yanındaki lojmanın mülkiyetinin ve Antalya İli, Kemer İlçesi'nde bulunan Kemer Imperial Otel ile 1.447 m2 yüz ölçümlü arsanın üst hakkının ve aynı lokasyondaki lojmanın mülkiyetinin toplam KDV dahil 53.690.000 Euro bedel karşılığı Otium Otelcilik Turizm Ticaret  Anonim Şirketine satılmasına ve satış bedelinin tapu devir tarihinde eşzamanlı olarak tahsil edilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.


Satışa konu otellerin bir bütün olarak değerlendirildiği satış sürecinde; satış bedeli, otellerin ekspertiz değerleri ve Şirketimiz ile alıcı arasında yapılan görüşmeler sonucunda pazarlık yolu ile belirlenmiştir. 


Bugüne kadar portföyündeki yatırımları gerek coğrafi gerekse tür bazında çeşitlendirme prensibiyle hareket eden...