02 / 05 / 2024

Antalya Panorama Konutları

Antalya Panorama Konutları

Antalya'da 5 yıldızlı otellerin yapımında emeği olan Libya ve Rusya'da başarılı projelere imza atan Ulu Grup'un Antalya manzaralı lüks konutlarını satışa çıkardı.Yaklaşık 70 milyon liraya mal olacak 'Panorama Konutları' 2 etaptan oluşacak.

1207 Antalya Prestige 1. Etap konutları ne zaman teslim edilecek?

Antalya'da Ekpa İnşaat tarafından hayata geçirilen 1207 Antalya Prestige 1. Etap konutlarında satışlar devam ediyor. Peki, 1207 Antalya Prestige 1. Etap konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Antalya Viamar Lily konutları ne zaman teslim edilecek?

Antalya'da inşa edilen Viamar Lily konutlarında satışlar devam ediyor. Peki, Viamar Lily konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın!

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın... İşte TOKİ Antalya 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Antalya'daki konutlar erken teslim edilecek!

Antalya'da meydana gelen yangınlar nedeniyle yıkılan ve hasar gören evler için yapılacak evler hakkında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, burada inşa edilecek evlerin bir yıl olmadan teslim edileceğini dile getirdi.

Antalya'da evleri yanan vatandaşlar için yeni konutlar inşa edilecek!

Antalya'da meydana gelen yangın sonrası açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yangın nedeniyle kullanılmamaz hale gelen konutlar için yeni evler inşa edileceğini açıkladı. 

Sur Yapı Antalya'da faizler yüzde 0,69'a düştü!

Sur Yapı, Ziraat Bankası ile vardığı anlaşma kapsamında Antalya projesindeki konutlar için 15 yıl vadeye kadar yüzde 0.69 faiz oranlı konut kredisi kullandırıyor.

Antalya Manavgat Çeltikçi kura sonuçları 09.07.2019!

Antalya Manavgat Çeltikçi kura sonuçları 09.07.2019 haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Antalya Manavgat 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Manavgat 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Antalya Akseki 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Akseki projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Antalya Manavgat Çeltikçi 2019 başvuru şartları ve detayları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Manavgat Çeltikçi projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı. İşte TOKİ Antalya Manavgat Çeltikçi başvuru şartları ve detayları...

Antalya'da ortalama konut fiyatı 241 bin 920 TL!

Antalya'da konut fiyatları son 1 yılda yüzde 25.12 oranında değer kazandı. İl genelinde ortalama konut fiyatı 241 bin 920 TL, konutların birim metrekare kira değeri 9 TL...

Sur Yapı Antalya'da 2+1'ler 260 bin TL'ye!

Sur Yapı Antalya'da 2+1'ler 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Ön satışta olan projede konutların yanı sıra dev şehir parkı, hastane, okullar, alışveriş merkezi ve caddeler, teknokent ve müzeler bulunuyor.

TOKİ Antalya Turizm Konutları'nda başvuru süresi uzatıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 606 TL taksitle turizm çalışanlarına ev imkanı sunduğu ‘Turizm Çalışanları Toplu Konutları’ başvuru süresi 31 Ekim tarihine kadar uzadı. 

Antalya Panorama Konutları Haberi

Antalya Panorama Konutları

Antalya'da 5 yıldızlı otellerin yapımında emeği olan Libya ve Rusya'da başarılı projelere imza atan Ulu Grup'un Antalya manzaralı lüks konutlarını satışa çıkardı.


Antalya'da 5 kardeşin birlikte yönettiği Ulu Grup'un Yönetim Kurulu Üyesi Osman Ulu, Kepez ilçesinde 260 metre rakımlı, Bölge Hastanesi ve Kuzey Çevre Yol'nun geçeceği Masadağı'nda Antalya manzaralı 2 etaptan oluşan lüks 'Panorama Konutları' inşa ettiklerini söyledi. Yaklaşık 70 milyon liraya mal olacak 1. Etap Panorama konutlarının 152, 2. Panorama Konutları'nın da 159 daireden oluştuğunu belirten Ulu, 'aidatsız' ve sürekli teknik servis veren konforlu bir yaşam alanı oluşturacaklarını belirtti. Projede daireler 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Dünya