02 / 05 / 2024

antalya Şah inn Paradise

antalya Şah inn Paradise

Antalya Kumluca'daki 5 yıldızlı tatil köyü Şah inn Paradise, kıskanç çiftlerin uğrak merkezi haline geldi. Tesisin Genel Müdürü Yusuf Yücel, sezon boyunca yaklaşık olarak 750 balayı çiftini ağırladıklarını ve bu rakamın her sene arttığını söyledi

Antalya Sahaf Çarşısı için geri sayım başladı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde hayata geçirilen içerisinde 21 ahşap dükkanın bulunduğu sahaf çarşısı yakında hizmete açılıyor.

Antalya Demre'deki ahşap evlere yoğun ilgi! 

Antalya'nın Demre ilçesinde yaşayan Hatice- Kadir Şahin çifti, inşa ettikleri ahşap evlerle yeni bir konaklama konseptini hayata geçirdi.

Şah İnn Paradise Tatil Köyü 1 Haziran'da açılıyor!

En’lerin tatil köyü olarak bilinen ve 1990 yılından bu yana hizmet veren Şah inn Paradise otele 5 milyon liralık yeni yatırım yapıldı.

Antalya Serik'te 3.3 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Antalya Serik'te bulunan 4 arsa ve 1 adet üstü ahşap çatı bina, Serik 1. Satış Memurluğu tarafından 29 Haziran 2015 günü saat 10:00 ile 10:55 arası ihale ediliyor.

Antalya'daki düğmeli evler turizme kazandırılacak!

Antalya'nın İbradı İlçesi'ne bağlı Ormana Mahallesi'nde bulunan ve düğmeli olarak adlandırılan tarihi evlerden restorasyonu tamamlananlar turizme kazandırılıyor. Ormana Mahallesi'ndeki düğmeli evler taşla ahşabın uyumunu yansıtıyor...

Antalya Demre Belören'de sit alanı belirlendi!

Antalya Demre'ye bağlı Belören Mahallesi, Göynük mevkii sınırlarında yer alan sarnıç, kuyu, eski mezarlık alanı, zeytin işlikleri ve ahşap tahıl ambarları gibi taşınmaz kültür varlığı niteliğindeki yapıların içerisinde bulunduğu alan III. Derece Arkeoloji

Aile tatilinin adresi: Şah İnn Paradise!

Klasik ‘deniz, kum, güneş’ tatil anlayışından sıyrılıp ailenin tüm fertlerine seslenen yaklaşımın öncüsü Sah Inn Paradise Tatil Köyü’nün açtığı yol hızla genişliyor.Aile tatilinin adresi: Şah İnn Paradise!

Şah inn Paradise'da Ramazan ayı programları sürüyor!

Şah inn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, yaptıkları çalışmalar sayesinde toplumdaki ‘Ramazan’da tatil yapılamaz’ algısını kırdıklarını ve Ramazan ayında da yüzde 100’e yakın doluluk yaşadıklarını söyledi.

Şah inn Paradise Ramazan’da tatil yapılmaz algısını değiştirdi!

Şah inn Paradise Ramazan’da tatil yapılmaz algısını değiştirdi. Alternatif turizmin lider markası Şah Inn Paradise, Antalya’nın saklı cenneti Kumluca’ daki tesislerini yenileyerek 8. sezonuna “merhaba” dedi.

AGT Store, üçüncü ahşap ihtisas marketini Menemen'de hizmete sundu!

Dünyanın en büyük ahşap mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT bünyesinde yer alan Türkiye'nin ilk "Ahşap ihtisas marketi" AGT Store, İstanbul ve Antalya'dan sonra üçüncü marketini İzmir'in Menemen ilçesinde açtı.

Antalya OSB 'de her sektörde üretim yapılıyor!

ahşap işleri, enerji, makine, metal, gıda, inşaat olmak üzere her sektörüde Antalya'da, Serbest Bölge'de de yat ve medikal sektörlerinde ihtisaslaşıyor Türkiye'nin turizm başkenti olarak nitelendirilen Antalya, kabuğunu üretimle kırıyor.

Antalya OSB'de her sektörde üretim yapılıyor!

Antalya Serbest Bölge, 2014 yılının sonunda istihdamı 4 bine, ticaret hacmini ise 900 milyon dolara çıkarmayı amaçlıyor. Ahşap işleri, enerji, makine, metal, gıda, inşaat, plastik kimya, ambalaj, tekstil başta olmak üzere neredeyse her sektörde üretim yap

Şah Inn şehir ve kayak oteli de açacak!

Şah Inn Paradise, şehir ve kayak otelciliğine de adım atmayı hedefliyor. Otel Genel Müdürü Yusuf Yücel "Bu sektöre hizmet veren seyahat acentası kurmak da hedeflerimiz arasında" dedi...

antalya Şah inn Paradise Haberi

antalya Şah inn Paradise

Genelde kıskanç eşlerin Şah inn Paradise'ı tercih ettiğini ifade eden Yücel, "Biz tesisimizi oluştururken Türk aile yapısına uygun bir tatil anlayışını benimsedik. Bu yüzden 'kıskançlık' ihtimalini de düşündük. Kadın erkek fark etmeksizin ortada bir kıskançlık varsa tatilde bile olsanız huzurunuz kaçabiliyor. Özellikle kadınlar eşlerini başkalarından kıskandığında ciddi tartışmalar yaşanabiliyor. Tesisimizde dünyada da bir ilk olan 10 bin metrekarelik bayanlar kompleksimiz bulunuyor. Böylece hem kadınlar rahatça eğleniyor hem de akılları eşlerinde kalmıyor. Balayını huzurlu ve mutlu bir şekilde geçiriyorlar" dedi.


BALAYINA ÖZEL İKRAMLAR


Balayı, evlilik yaşantısı için çok önemli bir başlangıç olduğunu vurgulayan Yücel, "Çiftlerin yüzü gülsün diye, özel ikramlarda bulunuyoruz, kahvaltılanı odalarında servis ediyoruz. Mutlu anlarını ölümsüzleştirmek için fotoğraflarını çekiyoruz" diye konuştu.


Sadece kıskanç eşler değil, huzurlu bir tatil geçirmek isteyen herkese...