20 / 05 / 2024

antalya serik 15 bin kişilik stad

antalya serik 15 bin kişilik stad

Antalya Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, ''10-15 bin kapasiteli bir stadyum yapmak istiyoruz. Buraya gelen takımlarımızdan büyük takımlarımız aralarında maç yapacak olsa doğru düzgün bir stadyumumuz yok'' dedi. 

Sur Tatil Evleri Antalya'da Mart 2024 kampanyası başladı: Yüzde 10+yüzde 15 indirim!

Sur Tatil Evleri Antalya projesi hayata geçirilen Sur Tatil Evleri Antalya'da Mart 2024 kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 10+yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. 

Tekirdağ ve Antalya'da 15 adet arsa ile 2 arazi satılıyor!

Marmaraereğlisi Belediyesi ve Manavgat Belediyesi, 15 adet arsa ile 2 adet araziyi satıyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri...

Park Yaşam Antalya yeni fiyat listesi Aralık 2023! Emlak Konut GYO projesinde yüzde 15 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen Park Yaşam Antalya yüzde 15 indirimle alıcılarını bekliyor. Peki Park Yaşam Antalya fiyatları ne kadar? 

Park Yaşam Antalya yüzde 15 indirimle satışta! Antalya'da 1.400 konutluk yeni proje!

Park Yaşam Antalya'da yer alan konutlar yüzde 15 indirimle satışa çıktı. Projede 1.400 konut yer alıyor. 

Özak GYO, Antalya Serik'te lojman binası aldı! 142 milyon TL'ye! 

Özak GYO, Antalya Serik'te 142 milyon TL'ye lojman binası satın aldı. Şirket söz konusu satın almanın gerekçesini de açıkladı. İşte şirketten yapılan o açıklama...

Antalya'ya gelen turist sayısı 15 milyonu aştı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada bu yıl Antalya'ya gelen turist sayısının 15 milyonu aştığını dile getirerek, hem gelir hem turist sayısının pandemi öncesi turizmin en yoğun olduğu 2019 rakamlarının üzerinde olduğunu dile getirdi.

Kepez Belediyesi Antalya'da 15 arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 15 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Antalya Serik projesiyle tam 357 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Serik projesi yarın ihaleye çıkıyor. Serik TOKİ projesinde 357 yeni konut yer alıyor.

Crystal Daisy Turizm Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor! Antalya'ya 3 yıldızlı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor. Antalya Serik'te hayata geçirilecek olan proje 233 milyon 930 bin TL'ye mal olacak.

Crystal Daisy için start verildi! Antalya'ya 137 odalı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi için resmen düğmeye basıldı. 186 milyon 725 bin TL'ye mal olacak proje, Antalya Serik'te hayata geçirilecek.

O ilde 10 adet konut ile 1 adet arsa satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Serik'te yer alan 10 adet konut ile Muratpaşa ilçesindeki 1 adet arsayı satıyor. Peki konutlar ile arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

O ilde yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla 2 arazi satılıyor! Milli Emlak tek tek duyurdu! Arsa alacaklar şimdi bakın

Serik Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya ili, Serik ilçesi, Abdurrahmanlar Mahallesinde yer alan 2 adet araziyi yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Antalya Serik'te yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT'lilere 15 bin TL indirim fırsatı! EYT'liler hemen bu fırsata göz atın!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT'lilere 15 bin TL indirim fırsatı! EYT'liler hemen devremülk sahibi olabilirsiniz!

antalya serik 15 bin kişilik stad Haberi

antalya serik 15 bin kişilik stad

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; Serik'e bağlı Belek Beldesi için Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, spor yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan 15 bin kişilik stad için müjde verdi.


"GENÇLİK VE SPOR BAKANI OSMAN BAK'IN DESTEĞİ İLE BUNLARI YAPACAĞIZ"

İlçede stadyum ve salon eksikliği yaşandığını belirten Çalık, "Biz bunun eksikliğini gördük. İlçe olarak yeni uyguladığımız imar alanları bünyesinde yaklaşık 40 dönümlük spor alanı oluşturduk. Bu alanda da 10-15 bin kapasiteli bir stadyum yapmak istiyoruz. Çünkü buraya gelen takımlarımızdan büyük takımlarımız aralarında maç yapacak olsa doğru düzgün bir stadyumumuz yok. Antalya'ya gidilmesi gerekir ki Antalya'da biraz mesafeli.


"SERİK VE BELEK BÖLGESİNE ÖNCELİKLE BİR STADYUMA ve BİR KAPALI SPOR SALONUNA İHTİYACIMIZ VAR"

Ama bu bölgede bir stadyum yaptırabilirsek burada resmi turnuvalar düzenleyebiliriz. Aynı...