01 / 05 / 2024

Antalya Tanıtım A.Ş. Genel Müdürü Dr. Yusuf Örnek

Antalya Tanıtım A.Ş. Genel Müdürü Dr. Yusuf Örnek

Antalya'nın sağlık turizmi alanında gelişmesi için içerisinde fuarlara katılım, broşür hazırlama ve uluslararası çalıştay düzenleme de bulunan üç aşamalı bir plan hazırlandı

Fuzul, Konya İl Tanıtım Günleri'nde!

Tasarruf finansman sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul; Konya İl Tanıtım Günlerindeki standında Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ı ve İstanbul Valisi Davut Gül’ü ve Konya Valisi Vahdettin Özkan’ı ağırladı. İşte detaylar....

Sfera Turizm Tanıtım Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sfera Turizm Tanıtım Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Vittorio Zagaıa tarafından kuruldu.

Xiaomi 13T Pro, tanıtımından önce gizlice Amazon'da satışa çıktı!

Xiaomi 13T Pro'nun tanıtımı öncesinde beklenmedik bir şekilde sürpriz bir hamleyle Amazon'da satışa sunuldu. Üst düzey performans arayan kullanıcılar için tasarlanan 13T ailesi, muhtemelen Temmuz ayında resmi duyurusunu yapacak.

Google Pixel 7a'nın tanıtımına günler kala görüntüleri sızdı!

Google'ın uygun fiyatlı yeni telefonu Pixel 7a'nın resmi tanıtımı yaklaşıyor ve cihaz hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son olarak, Pixel 7a'nın kutu açılış görüntüleri internete sızdırıldı.

iPhone'dan bile pahalı Xiaomi telefon! Xiaomi 13 Ultra'nın tanıtım tarihi belli oldu!

Xiaomi, uygun fiyatlı telefonlarıyla tanınan bir marka olarak bilinmektedir. Şimdi ise, 13 Ultra modeli için tanıtım tarihini açıkladı. Aşağıda konuyla ilgili detaylar bulabilirsiniz.

Oppo Find N2 Flip’in tanıtım tarihi belli oldu! 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Çinli akıllı telefon şirketi Oppo tarafından bir süre önce Çin’de satışa sunulan Find N2 Flip’in global pazar için tanıtım tarihi duyuruldu.

İşte merakla beklenen Poco X5 tanıtım tarihi! Özellikleri açıklandı

Poco X5 ve Poco X5 Pro modelleri için merakla beklenen tarih açıklandı! Poco X5 ve Poco X5 Pro için teknik özellikleri ve tanıtım tarihini öğrenmek için habere göz atın

Kanal İstanbul'un tanıtım videosunun maliyeti 289 bin 550 TL oldu!

Kanal İstanbul projesinin tanıtım videosu için açılan ihalenin sonuç ilanı 2 senenin ardından belli oldu. 2020'de 3 ayda çekilen ve hazırlanan videonun maliyeti 289 bin 550 Türk Lirası olarak açıklandı. 

Gayrimenkulde sanal tanıtım dönemi!

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği, yabancı yatırımcıları Türkiye’ye çekmek için atağa geçti. Sektörde sanal fuarlara hız verilecek. 2020’nin sonunda ise tanıtım turları yapılacak. Ürdün, Katar, Kuveyt, Çin, Pakistan, Hindistan, İngiltere, İsveç, Norveç ve Fransa öncelikli olacak.

'Gayrimenkulde tanıtım'a devlet politikası önerisi!

GABORAS'a, Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal ve WMG Advisors Gayrimenkul Yatırımları Direktörü Didem Erendil, “Gayrimenkulde Yabancı Yatırımcı İlgisi” ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yurt dışı ofis kiraları ve tanıtım faaliyetlerine 170 milyon lira destek!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, ihracata yönelik devlet yardımları açısından 2019'un "altın yıl" olduğunu dile getirerek, "Yurt dışı ofis kiraları ve tanıtım faaliyetlerine 170 milyon lira destek ödemesi yaptık." dedi...

Ankara Mesa Plaza'daki Mesa Tanıtım Ofisi açıldı!

Ankara Mesa Plaza'da yer alan Mesa Tanıtım Ofisi hizmete açıldı. Mesa Tanıtım Ofisi hafta içi ve Cumartesi 10:00 - 18:00 arasında hizmet verecek...

BESA Grup BO Viera projesinin tanıtımını yaptı!

BESA Grup The BO Viera projesinin tanıtımı için yeni açılan Zorlu Center'daki ofisinde yaza merhaba partisi ile yaptı. Bodrum Küçükbük Koyu'nda hayata geçirilen projenin ilk etabının 2019 yılı sonunda teslimi planlanıyor. 

Antalya Tanıtım A.Ş. Genel Müdürü Dr. Yusuf Örnek Haberi

Antalya Tanıtım A.Ş. Genel Müdürü Dr. Yusuf Örnek


Antalya sağlık turizmi alanında gelişmesi için fuarlarda tanıtılacak. Bunun için fuarlara katılım, broşür hazırlama ve uluslararası bir çalıştay düzenlemeyi içeren 3 aşamalı bir plan hazırlandı. 


Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda birincisi gerçekleştirilen, ‘Sağlık Turizmi Platformu Toplantısı’na ilişkin değerlendirmelerde bulunan ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Adnan Vücudi Özen, “ Geleceğe yönelik stratejimizi belirledik” dedi.

Antalya Tanıtım A.Ş. Genel Müdürü Dr. Yusuf Örnek ise Sağlık Turizmi Platformu’nun ilk toplantısında üç aşamalı tanıtım stratejisini hayata geçirme kararı aldıklarını...