02 / 05 / 2024

Antasya Rezidans projesinin detayları

Antasya Rezidans projesinin detayları

Ant Yapı Antasya Residans projesinde daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Antasya Rezidans projesinde yer alan dairelerin fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Çiğli Kaşarcı Rezidans yıl sonunda teslim! Yüzde 50 peşinatla!

Katalan İnşaat imzası ile İzmir Çiğli'de inşa edilen Kaşarcı Rezidans projesinin teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Çiğli Kaşarcı Rezidans'tan yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Mecidiyeköy'deki Profilo AVM'nin yıkım tarihi belli oldu! Yerine büyük konut projesi yapılacak!

İstanbul'un en eski AVM'si olan Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'ndeki Profilo AVM yıkılıyor. Yerine ise dev rezidans projesinin yapılacağı söyleniyor. 

Ant Yapı, İngiltere’deki 7. projesi için düğmeye bastı!

Ant Yapı İngiltere’nin güneydoğusunda yer alan sahil beldesi Folkestone’da yer alan ve Edward dönemine ait önemli mekanları arasında bulunan Leas Pavilion’un renovasyonunun yanı sıra, 91 adet deniz manzaralı lüks konuta sahip dokuz katlı rezidans projesinin yapımını da üstlendi. 

EMS Yapı'dan Beylikdüzü'ne 424 konut! Yeni proje!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerine yapılacak rezidans projesinin detayları belli oldu. EMS Yapı imzası ile yükselecek Brand İstanbul, 424 konut ve 54 iş yerinden meydana gelecek...

Roya Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Roya Nova Rezidans projesinin lansmanını dün Shangri-La Bosphorus'ta gerçekleştiren Roya Yapı, Anadolu yakasında üç yeni proje daha inşa edecek.

Roya Nova'da metrekaresi 5 bin 800 TL'ye!

32 katlı tek blok olarak  Roya Yapı  tarafından hayata geçirilen Roya Nova Rezidans projesinin lansmanı dün gerçekleştirildi.  

Şişli Meslek Lisesi yerine AVM geliyor!

Yıllardır tartışılan Şişli Endüstri Meslek Lisesi yerine AVM ve rezidans projesinin ilk adımı atıldı, okulun bazı bölümlerinda yıkımlar gerçekleştirildi. 

Ulus Belvedere Residence ön talep topluyor! Yeni Proje!

Metal Yapı Konut, Ulus Belvedere Residence projesinde ön talep topluyor. Konut ve AVM projesi olarak tasarlanan Ulus Belvedere Rezidans projesinin 350 milyon dolara mal olması öngörülüyor. 

AcarBlu Rezidans projesinin lansmanı ertelendi!

25 Ekim'de gerçekleşmesi planlanan AcarBlu Rezidans projesinin lansmanı ileri bir tarihe ertelendi. Lansman, Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdinç Acar'ın katılımı ile gerçekleşecek..

AcarBlu Rezidans basın lansmanı 25 Ekim'e ertelendi!

Toplamda 240 rezidanstan meydana gelen AcarBlu Rezidans projesinin basın lansmanı 25 Ekim'e ertelendi.

Trabzon Beşikdüzü'ne 100 milyon dolarlık mega proje!

Trabzon Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, bölgedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Bıçakoğlu, ilçeye 100 milyon dolar değerinde 600 odalı otel, AVM ve rezidans projesinin müjdesini verdi.

Bursa Marka Rezidans satış fiyatları 2017!

Bursa Nilüfer Odunluk Mahallesi'nde hayata geçirilen Marka Rezidans projesinin teslimleri bu yıl Ağustos ayında yapılacak...

Ataköy Sea Pearl Rezidans fiyat listesi!

Ataköy Sea Pearl Rezidans fiyat listesi 841 bin dolardan başlayarak değişiyor. Sea Pearl Rezidans projesinin birinci etabı Temmuz 2017'de teslim edilecek...

Antasya Rezidans projesinin detayları Haberi

Antasya Rezidans projesinin detayları


İstanbul  Anadolu yakası Ümraniye'de hayata geçirilen Antasya Rezidans projesi Ant Yapı imzası taşıyor. Projede toplam 617 konut yer alıyor. 


Antasya Rezidans projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede daireler arası birleştirme yapılarak 3 oda 1 salon veya 4 oda 1 salon daire seçenekleri elde edilebiliyor.



Antasya Rezidans ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat veriliyor. Kalan kısım 2016 yılının sonuna kadar taksitlendiriliyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 74 metrekare ile 110 metrekare arasında değişiyor. Proje teslimlerinin 2015 yılının Ekim ayında yapılması planlanıyor.


Projenin sosyal alanları arasında; spor alanları, fitness center, sauna, çocuk oyun alanı, dinlenme alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark yer alıyor.



Antasya Residence  iletişim

Tel...