06 / 05 / 2024

ANTBİRLİK taşınacak

ANTBİRLİK taşınacak

ANTBİRLİK Genel Müdürü Hasan Erdoğan, ANTBİRLİK'in zeytinyağı ve pamukyağı tesislerinin de yer aldığı Aksu'daki merkez tesisin yeni yatırımlar için artık uygun olmadığını açıkladı.

Akbank’ın genel müdürlük koltuğunda artık yeni bir isim oturacak!

12 yıldır Akbank'ta genel müdürlük yapan Hakan Binbaşgil yönetim kurulu başkanı yardımcısı olarak atanırken, bankanın yeni genel müdürü ise Cenk Kaan Gür oldu.

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü bazı taşınmazları kiraya veriyor! Geç kalmayın!

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün kiralık taşınmazlar ilanını yayımladı. Buna göre 3 taşınmaz kiraya verilecek. İhale ve Teklif Açma Tarihi 07 Mart 2023 saat 10.00 olarak belirlendi.

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Milli Emlak'tan Yalova Çınarcık'ta arsa fırsatı! Konut alanı imarlı arsanın fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Yalova Çınarcık'ta yer alan konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan Çınarcık'ta imarlı arsa fırsatı! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Yalova Çınarcık'ta yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yer alan o ilanın detayları...

Milli Emlak Ayvalık'ta imarlı arsa satıyor! Yatırımcılara büyük fırsat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir Ayvalık'ta yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi 26 Aralık'ta hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye Raylı Sistem Araçları Anonim Şirketinin (TÜRASAŞ) Adapazarı ilçesindeki Sakarya Bölge Müdürlüğü ziyaretinde yaptığı konuşmada Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesiminin 26 Aralık'ta açılacağını dile getirdi. 

Şehir Dışına Taşınacak Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi!

Kapatılan Askeri Harp Akademileri, Askeri Liseler ve Astsubay Hazırlama Okullarının Taşınmazları ve Arazileri ile Kapatılacak veya Şehir Dışına Taşınacak Olan Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Siirt'teki asırlık Delikli mağaralar turizme kazandırılıyor!

Siirt'te Delikli Taş olarak bilinen Rasıl Hacar bölgesinde asırlık Delikli mağaraların yenilenmesi planlanıyor. Milli Park olarak bilinen bölgede işletmecilik yapan İshak Yargıcı, mağaraları restore ederek turizme kazandıracaklarından bahsetti.

Ayvalık'ta 17.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Ayvalık Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Ayvalık'ta yer alan 2 adet arsayı 17 milyon 278 bin 100 TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir Ayvalık'ta 8.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Ayvalık'ta yer alan arsayı 8 milyon 237 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Çukurca'daki 4 asırlık taş evler yenileniyor!

Hakkari'nin Irak sınırında bulunan Çukurca'da 400 yıllık olduğu değerlendirilen tarihi taş evlerde restorasyon çalışmaları hızla devam ediyor.

ANTBİRLİK taşınacak Haberi

ANTBİRLİK taşınacak

Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Koopetatifleri Birliği (ANTBİRLİK), yeni yatırımlar için taşınmak istiyor. Aksu'daki alanın artık kent merkezi içerisinde yer aldığını ifade eden Erdoğan hedeflerinin Antalya Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) taşınmak olduğunu kaydetti. 


SERALAR İÇİN SEBZE MEYVE 

Pamuk üretiminin düşmesiyle farklı alanlarda yatırımlara da yönelmek istediklerini anlatan Erdoğan, ilk etapta hedeflerinin zirai ilaç üretimi olduğunu kaydetti. Kınık Kooperatifi'ne bu yıl ilk defa sera malzemesi satmaya başladıklarını anlatan Erdoğan, "Kınık'ta başarılı olursak bu çalışmaları genişletmek istiyoruz. Seralar için sebze ve meyve fideleri de üretmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. 


NAR SUYU TESİSİ ÇAĞRISI 

Taşınmaları halinde farklı alanda üretimlere de geçebileceklerini dile getiren Erdoğan, meyve suyu tesislerinin de bunlardan biri olduğunu söyledi. ANTBİRLİK Genel Müdürü Hasan Erdoğan, "Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, bölgede nar üretiminin arttığını...