06 / 05 / 2024

Antplato projesi LEED Gold adayı

Antplato projesi LEED Gold adayı

Antyapı'nın Halkalı'da inşa ettiği ilk ofis projesi Antplato'da satışlar devam ediyor. LEED Gold adayı olan projede metrekare fiyatları 4 bin 500 liradan başlıyor. İşte ayrıntılar...

Polat Holding'in Duna Pearl projesine Altın LEED Sertifikası!

Türkiye’de ve globalde, gayrimenkul ve enerji sektörlerinin öncü oyuncular arasında yer alan Polat Holding'in 65 seneyi aşkın tecrübesi ile Budapeşte’de inşa ettiği Duna Pearl projesi, ABD Yeşil Bina Konseyi USGBC tarafından Altın LEED sertifikasına layık görüldü.

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

Nidapark Seyrantepe’ye Gold seviyesinde LEED sertifikası!

Tahincioğlu’nun Seyrantepe’de hayata geçirilen konut projesi Nidapark Seyrantepe LEED Gold sertifikasını aldı. 

Soyak Konforia'ya LEED Silver yeşil bina sertifikası!

Türkiye'nin en çok yeşil konut üreten firması Soyak Yapı'nın, İstanbul Kuzey Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Soyak Konforia Projesi, LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası almayı kazandı.   

Daire Kartal'a LEED Gold yeşil bina sertifikası!

Bodur Gayrimenkul’ün, Kartal’da inşa ettiği Daire Kartal projesi, LEED Gold (Leadership in Energy and Environmental Design) sertifikasını alarak çevreye duyarlı bir yapı olduğunu göstermiş oldu. 

Antplato’da ikinci el süreci başladı!

Ant Yapı'nın prestijli ilk ofis projesi Antplato’da ikinci el dönemi start aldı. Kiralamalar ve ikinci el satışla ilgili ekibimiz size yardıma hazır.

Abdullah Savaşçıoğlu: Antplato projesi görkemli ve şık!

Metalform'un ortaklarında Yüksek Makine Mühendisi Abdullah Savaşçıoğlu Antplato'daki ofisini tanıtırken, "Ant Yapı’nın iddialı ve ilk ofis projesi beklendiği gibi görkemli ve şık" dedi.

Antplato’da hayat başladı!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’da kiralamalar son hızla devam ediyor…

Antplato’nun örnek ofislerinde ödüllü masa!

Ant Yapı Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun örnek ofislerinde dünyaca ünlü İtalyan Tasarımcı Mauro Lipparini’nin ‘Best of Year 2016’ ödüllü masasını tercih ediyor.

Antplato inşaatında sona gelindi!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun inşaatında sona yaklaşıldı.

AntPlato yılsonunda teslim edilecek!

Türkiye’deki ilk ofis projesi AntPlato’yu Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçiren Ant Yapı’nın patronu Mehmet Okay, “Yılsonunda ofislerimizi teslim edeceğiz. Bölgede yeni yatırımlar yapmayı planlıyoruz” dedi

Soyak Siesta Oxygen’e LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası!

Türkiye’nin en çok yeşil konut üreten firması Soyak Yapı’nın, İzmir Karşıyaka’da hayata geçirdiği Soyak Siesta Oxygen Projesi, LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası almaya hak kazandı.

Antplato projesi LEED Gold adayı Haberi

Antplato projesi LEED Gold adayı

Ant Yapı'nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato'da çevre dostu ofislerin satışları devam ediyor. İstanbul'un "yeni Maslak hattı" olarak değerlendirilen yükselen yatırım bölgesi ve yeni cazibe merkezinde, toplam 35 bin metrekare inşaat alanında konumlanan Antplato; 10 bin metrekare modern giydirme cam cephesi ile kesintisiz manzaraya ve aydınlık iç mekanlara sahip. Yatırım değeri 50 milyon dolar olan proje, 25 kattan ve 180 modüler birimden oluşuyor. Antplato'da 80 ve 172 metrekare büyüklüğünde iki farklı ofis birimi yer alıyor. Bu birimler, kişisel tercihlere göre ister ofis ister "home office" olarak 1032 metrekareye kadar genişletilebiliyor. Ofislerin metrekare fiyatları 4 bin 500 TL'den başlıyor. 


YEŞİL BİNA KRİTERİ UYGULANDI 


Antplato aynı zamanda, Amerika Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından yürütülen, Enerji ve Çevresel...