07 / 05 / 2024

Antwell iyi yaşam evleri

Antwell iyi yaşam evleri

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Antwell’in yaklaşık 150 milyon lira yatırımla inşa edildiğini ve aralık ayı itibarıyla dairelerin taşınmaya hazır olduğunu belirtti..

Antwell ile hayat yeniden başlasın!

Ant Yapı tarafından İstanbul Çamlıca'nın eteklerinde hayata geçirilen Antwell'in reklam filmi televizyon ve internette aynı anda yayına girdi...

Malatya'da bulunan konteyner kentte "Hayat İyi Yaşam Merkezi" açıldı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, Hayat Holding ve Hacettepe Üniversitesi işbirliği ile, AFAD koordinasyonu ve Malatya Valiliği desteği kapsamında konteyner kentte kurduğu Hayat İyi Yaşam Merkezi açıldığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Kentlerden köylere göçün en büyük nedenleri: Daha iyi konut ve yaşam koşulları!

2020'den beri İstanbul'dan göç edenlerin sayısı kademeli olarak artmaya devam ediyor. TÜİK verilerine göre, büyük kentlerden göçün temel nedenleri arasında “daha iyi konut ve yaşam koşulları” geliyor.

İstanbul'dan 'Daha iyi konut ve yaşam' için göç katlandı! 5 senede 2,2 milyon kişi megakentten göç etti! 

Resmi verilere göre son 5 senede 2,2 milyon kişi İstanbul’dan diğer kentlere göç etti. En büyük göç nedenlerinden biri de “daha iyi konut ve yaşam koşulları” oldu. İşte ayrıntılar...

İHH, İdlib'de Yaşam Evleri projesiyle briket ev inşa edecek!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Suriye'deki iş savaş sebebiyle İdlib'e göç eden Suriyelileri daha iyi imkanlara kavuşturmak için  "Yaşam Evleri" projesi kapsamında 40 metrekarelik briket evler inşa edecek.

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi açıldı!

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi Üsküdar'da 250 milyon TL sermaye bedeli ile Esen Türkmen, Kadir Tokman, Mehmet Okay ve Hasan Hüsnü Yılmaz tarafından açıldı.

Gayrimenkulde bütünleşik yaşam alanları tercih ediliyor!

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, insanların gayrimenkullerde iyi tasarlanmış, konforlu, altyapısı hazır, geleceğin ihtiyaçlarını dikkate alan, bütünleşik yaşam alanları talep ettiğini söyledi....

Antwell'in örnek daireleri tamamlandı!

Ant Yapı'nın Çamlıca'da hayata geçirdiği "iyi Yaşam Evleri" projesi Antwell'in örnek daireleri tamamlandı.

Antwell kapılarını açıyor!

Ant Yapı’nın, Çamlıca eteklerinde inşa ettiği iyi yaşam evleri Antwell’in örnek daireleri tamamlandı.

Büyükyalı İstanbul Almanya’yı iyi yaşamla tanıştırıyor!

Büyükyalı İstanbul, Almanya Düsseldorf'ta gerçekleştirilen “Evim Türkiye Fuarı” ile Avrupa’da yaşayan ve Türkiye’den ev sahibi olmak isteyen Türkler ile yabancı yatırımcıları “iyi yaşam”la tanıştırıyor. 

Büyükyalı İstanbul çocuklar için iyi yaşamın adresi! 

Büyükyalı İstanbul projesi “İnsan” ve “İyi yaşam” kavramlarını odağına alan sakinlerine ve ziyaretçilerine her anlamda “İyi bir yaşam” sunmayı hedefliyor. 

Büyükyalı İstanbul iyi bir yaşam için yemek kitabı hazırladı!

“İnsan” ve “İyi yaşam” kavramlarını odağına alan  Büyükyalı İstanbul, sakinlerine ve ziyaretçilerine her anlamda “İyi bir yaşam” sunmayı hedefliyor. 

YDA Center İş ve Yaşam Merkezi Projesi'ne ödül!

Londra'da düzenlenen European Property Awards'a ödüle layık görülen YDA Center İş ve Yaşam Merkezi Projesi "en iyi ofis mimarisi" dalında ödül kazandı.

HEP İstanbul’da yaşam 30 Ocak'ta başlıyor!

Tekfen Gayrimenkul’ün, Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, bölgenin en iyi lokasyonunda hayata geçirdiği “Hayatımın Evi Projesi” HEP İstanbul’da yaşam 30 Ocak 2017 itibarıyla başlıyor.

Antwell iyi yaşam evleri Haberi

Antwell iyi yaşam evleri

Ant Yapının değişen yaşam biçimlerine ve taleplere yanıt verebilmek için hayata geçirdiği projesi Antwell İyi Yaşam Evleri, aralıkta ilk üyelerini ağırlamaya başlıyor. Mobilyalı ve oturuma hazır kiralık daire seçenekleri ile alternatif oluşturan Antwell; her yaş için güvenli, konforlu ve sağlıklı bir hayata erişimi kolaylaştırıyor.

Antwell’in yaklaşık 150 milyon lira yatırımla inşa edildiğini ve aralık ayı itibarıyla dairelerin taşınmaya hazır olduğunu belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Antwell’i; zengin sosyal donatılar ve sosyal imkanların yanı sıra Acıbadem Sağlık Grubu’nun hizmetleriyle, sakinlerinin sağlık ihtiyaçlarına da yanıt verebilecek şekilde tasarladık. Projemiz yaklaşık 20 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. Toplam 13 kattan oluşuyor ve tamamında 158 daire bulunuyor. Akıllı binamızda, engelli yaşamına uygun şekilde tasarlanan stüdyo; 1+1 ve 2+1 olmak üzere üç...