06 / 05 / 2024

apartmana banka hesabı açmak

apartmana banka hesabı açmak

Apartmanda kat malikleri tarafından toplanan aidatlar, apartman adına açılacak banka hesabında muhafaza edilebiliyor. Peki, apartman banka hesabı nasıl açılır? İşte apartman banka hesabı açma işlemleri..

Banka hesabını başkasına kullandıran yandı! 

Son zamanlarda ortaya çıkan dolandırıcılık yöntemleri adeta ağızları açık bırakırken konu ile ilgili bir paylaşım da Avukat Esat Özel'den geldi. Avukat Özel paylaşımında "Banka hesabınızı kimseye kullandırmayın" diyerek çok önemli uyarılar yaptı. İşte o paylaşım...

Kiracılar dikkat! İşte ev sahibiniz hesabını kapatırsa yapmanız gerekenler!

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar hız kesmeden devam ederken, son dönemlerde pek çok ev sahibi de kiracının kirasını yatıramaması için banka hesabını kapatmaya başladı. Peki ev sahibiniz hesabını kapatırsa ne yapacaksınız?

Ev sahibinin IBAN oyunu bozuldu! Kiracılara müjde: Savcılık 'iyi niyetli değil' dedi! 

İstanbul Ümraniye'de bir ev sahibi, "Sözleşme bitti" diyerek banka hesabını kapattı. Kiracı ev sahibinin başka bir IBAN'ını bularak kirayı ödedi. Ev sahibi, "IBAN'ımı ele geçirdi" diyerek şikayetçi oldu. İşte dikkat çeken o savcılık kararı...

Tam 7 bankanın faiz getiri hesabı sil baştan değişti! İşte banka banka mevduat faiz hesabı...

Elinde nakit para bulunduran yatırımcılar için finansal geleceklerini şekillendiren en kritik etkenlerden biri mevduat faiz oranları oluyor. Bankaların bu oranları revize etmesi, müşteri kazanmak ve daha kârlı fırsatlar sunmak için düzenli olarak gerçekleşiyor. İşte banka banka mevduat faiz hesabı..

90 bin TL’nin bir aylık getirisi ne kadar? İşte banka banka faiz getiri hesabı...

Nakit birikimlerini bir yandan güvende tutmak ve bir yandan da belirli bir getiri elde etmek isteyenler için mevduat hesapları oldukça cazip bir seçenek olarak öne çıkıyor. Peki, 90 bin TL’nin bir aylık getirisi ne kadar oluyor? İşte banka banka faiz getiri hesabı...

KKM’den çıkanlar dikkat! Eylül ayı mevduat faiz oranları belli oldu! İşte banka banka mevduat faiz oranları...

Nakit birikimlerini güvende tutmak ve ayrıca belirli bir getiri kazanmak isteyen yatırımcılar için mevduat hesapları vazgeçilmez bir seçenek sunuyor. Fakat mevduat hesabı açmadan önce, hangi bankanın ne kadar faiz oranı verdiğini araştırmak gerekiyor. İşte banka banka mevduat faiz oranları...

Bu banka üzerindeki hesabında parası olan vatandaşlara acil duyuru. 2024 yılında bomba gelişme olacak

Bir banka üzerinde parası olan vatandaşlara yönelik çok önemli bir haber verildi. O banka üzerinde parası olan vatandaşlar hakkında 2024 yılında flaş bir gelişme yaşanacak.

Banka hesabına haciz gelirse ne yapılmalı?

Herkesin bildiği gibi, icra takibinin hüküm giymesi sonrasında, borcun tahsilatını sağlamak amacıyla borçlu tarafın sahip olduğu varlık, banka hesapları ve gayrimenkullerine haciz uygulanma süreci başlatılır. Peki banka hesabına haciz gelirse ne olur, süreçte ne yapılmalıdır?

Vakıfbank'tan hesabı olanlar dikkat. Açıklama geldi

Vakıfbank'ta hesabı olan vatandaşlarla ilgili önemli bir açıklama geldi. Banka, hesabı olanlara 50000 TL düşük faizli kredi verecek.

100 bin TL’nin aylık getirisi ne kadar? İşte banka banka faiz getiri hesabı...

Elinde nakit TL bulunan ve kısa vadede hem parasını koruyup hem de bir kazanç elde etmek isteyenler için mevduat hesapları kapı aralıyor.  Altın ve dolar gibi yatırım araçlarının yanında mevduat hesapları da yatırımcılara oldukça cazip gelir fırsatı yaratıyor. Peki, hangi banka, ne kadar?

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Euro yükselecek mi, düşecek mi? Elinde ve banka hesabında eurosu olanlar hemen bakın

Dün 25,31 TL'den işlem gören euro/TL kuru bugün güne artışla başladı. Euro yatırımcıları euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Peki euro yükselecek mi, düşecek mi? Elimizdeki euroları bozduralım mı?

Bayram müjdesi geldi! Banka hesaplarınızı acilen kontrol edin! Hesabınıza 4 bin 337 TL yatmış olabilir!

Banka hesaplarınızı acilen kontrol edin!... Bayram müjdesi geldi... Hesabınıza 4 bin 337 TL yatmış olabilir, şimdi hemen kontrol edin...

100 bin TL’nin bir aylık faiz getirisi ne kadar? İşte banka banka faiz getiri hesabı...

Elinde nakdi olan ve kazanç sağlamak isteyenler için mevduat hesapları fırsat kapılarını aralıyor. Sürekli sorgulanan konuların başında yer alan mevduat faiz oranlarında 5 bankadan 32 günlük atak geldi. İnsanlar 100 bin TL ile ne kadar kazanacağını merak ediyor. İşte banka banka faiz getiri hesabı..

apartmana banka hesabı açmak Haberi

apartmana banka hesabı açmak

Apartman banka hesabı nasıl açılır?

Apartmanda yönetim işlerini, kat malikleri tarafından seçilen yöneticiler yürütüyor. Yönetici, kat malikleri kurulunun kararlarını protokolleri, yapılan ihtar ve tebligatın özetini ve tarihlerini ve bütün giderleri, 32 nci maddede sözü geçen deftere tarih sırasiyle yazmaya ve bu defteri ve giderlerin belgeleriyle diğerbütün belgeleri bir dosyada saklamaya mecbur oluyor.


Bu defterin, her takvim yılının bitmesinden başlıyarak bir ay içinde yönetici tarafından notere kapattırılması

gerekiyor.

Apartmanda kat malikleri tarafından toplanan aidatlar, apartman adına açılacak banka hesabında muhafaza edilebiliyor. Peki, apartman banka hesabı nasıl açılır?


Apartmana banka hesabı açtırılması için apartman kat maliklerinin yapılan toplantıda bu konuda karar almaları gerekiyor. Banka hesabı açma süreci şu şekilde özetleniyor:


"Apartmana hesap açmak için öncelikle notere gidip noterden yönetici adına imza beyanname düzenleniyor. Alınan imza beyannamesinin ardından...