03 / 05 / 2024

Apartmanın acil düğmesi Kapıcılar

Apartmanın acil düğmesi Kapıcılar

Başkent’te çalışan apartman görevlilerinin sorunlarına çare olmak için kurulan Konut Görevlileri Sendikası (Konut-Sen) Başkanı kapıcı Uğur Gözel, “Apartmanın acil durum düğmesi gibiyiz” dedi. İşte açıklamaları...

İstanbul'da son dakika kentsel dönüşüm: Yıkılan binanın yan apartmanın duvarı yok!

İstanbul Avcılar’da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkımı gerçekleştirilen binanın, bitişiğindeki apartmanın balkon duvarının olmadığı ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

11 yılda İstanbul’daki 84 bin bina dönüştü! Acil dönüştürülmesi gereken 7 ilçe tek tek açıklandı! 

İstanbul Planlama Ajansı’nın yeni raporuna göre son 11 yılda İstanbul’daki 2000'den önce yapılan 800 bin binanın yalnızca 84 bini dönüştürüldü. Peki hangi ilçelerin acil dönüştürülmesi gerekiyor? 

Doların düşmesi borsayı nasıl etkiler?

ABD’li banka Wells Fargo, geçen hafta doların yıl sonunda  gerileceğini belirtti.  Peki bu öngörü gerçekleşir dolar gerilerse ne olur? Ekonomist Tuncay Turşucu, bu öngörünün gerçekleşmesi halinde borsanın uçuşa geçeceğini söyledi.

Vatandaşların yeni yıl dileği 'kiraların düşmesi' oldu!

Pek çok vatandaşın yeni yıldaki dileklerinin arasında kira bedellerinin düşmesi de yer aldı. Fahiş oranlarda artan kira bedelleri, milyonları zor duruma düşürüyor...

İzmir'de 880 bin binanın mutlaka dönüşmesi gerekiyor! Tunç Soyer: Büyük bir hazırlıktayız!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'in kentsel dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve 880 bin binanın mutlaka dönüşmesi gerektiğini belirtti. İşte detaylar...

Altını olan dönüp bir daha bakacak! 19 Ağustos 2023 canlı ve güncel altın fiyatları!

Son dönemde, 19 Ağustos 2023 tarihindeki altın fiyatlarının düşmesi ve altının neden bu düşüşü yaşadığı sorusu ön plana çıkmış durumda. Peki, altın fiyatları ne kadar?  İşte 19 Ağustos 2023 canlı ve güncel altın fiyatları...

Esenler Belediye Başkanı Göksu: 16 bin 500 konutun acil dönüştürülmesi gerekiyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de yaklaşık 60 bin konutun kentsel dönüşüme girdiğini ve acil dönüştürülmesi gereken 16 bin 500 konut olduğunu söyledi.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Bahçelievler'deki 1999 öncesi binaların yüzde 35'i yenilendi: Acil dönüşmesi gereken 150 civarında bina var! 

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, ilçede 1999'dan önce inşa edilen binaların yaklaşık yüzde 35'inin yenilendiğine dikkat çekti ve acil dönüştürülmesi gereken bina sayısının ise 150 civarında olduğunun altını çizdi. 

Euro 30 TL olacak diyen İslam Memiş tarih verdi! O gün herkes dövizciye koşacak! 1 Eurosu bile olanlar acil...

Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş euro/TL kurunun 30 TL olacağını söyleyerek tarih verdi. O gün herkes dövizciye koşacak! 1 Eurosu bile olanlar acil...

Altın için büyük iddia! Altın fiyatları 20 gün sonra düşecek mi? Altını olanların etekleri tutuştu! Acil bakın

Son günlerde düşüşe geçen altın için büyük iddia ortaya atıldı. Altın fiyatları düşecek! Altını olanların etekleri tutuştu! Peki altın fiyatları düşecek mi? Acil bakın!

Şu anda markette fiyatı dudak uçuklatıyor! Bir ürünün fiyatı düşecek az daha bekleyin

Marketlerde şu anda özellikle kış meyveleri ciddi rakamlardan satılıyor. O meyveler arasında yer alan bir meyvenin fiyatının önümüzdeki günlerde düşmesi bekleniyor.

Altın kol düğmelerinde yüzde 48'e varan indirim! Büyük kampanya! Altınbaş 9 Kasım 2022 fiyat listesi

Altın kol düğmeleri, şıklığını pekiştirmek isteyen erkeklerin vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alıyor. Altınbaş'ta erkek kol düğmelerinde yüzde 48'e varan indirim başladı. Peki altın kol düğmeleri ne kadar? İşte Altınbaş kol düğmesi 9 Kasım 2022 fiyat listesi.

Apartmanın acil düğmesi Kapıcılar Haberi

Apartmanın acil düğmesi Kapıcılar

Ankara’da apartman görevlisi olarak çalışan 8 arkadaş 4 ay önce sendika kurdu. Konut Görevlileri Sendikası (Konut-Sen) adıyla kurulan sendikanın başkanı da 5 yılı aşkın süredir Başkent’te kapıcılık yapan Uğur Gözel oldu. Sendikayı, kapıcıların toplum içerisindeki yeri ve önemine dikkat çekmek amacıyla kurduklarını belirten Gözel, kaloriferciler ile gündelikçileri de sendikaya üye olmaya davet etti. Gözel, sendika ile ilgili şu bilgileri verdi:


“Konut-Sen olarak öncelikle Başkent’te çalışan kapıcıların sesi olacağız. İlk hedefimiz apartman çalışanlarını, yasal haklarının ne olduğu konusunda bilgilendirmek. Sigortasız çalıştırılma, maaşların ödenmemesi ve uzun ve belirsiz çalışma saatleri bu mesleğin en büyük sorunları. Apartman görevlileri bireysel ve dağınık halde çalıştıkları için bu sorunlar çözülemiyor. Yaşanılan problemleri sendikal haklar ile çözeceğiz.


‘KAPICI DEYİP GEÇMEYİN’


Bizler apartmanın acil durum düğmesi gibiyiz. Kapıcı deyip geçmeyin....