14 / 05 / 2024

API İnvestment

API İnvestment

Yabancıya satış konusunda uzman olan API İnvestment Avrupa'daki sanayi devriminin başından beri denetçisi ve uygulayıcısı olan TUV Austria TURK, vTürk inşaat sektörü adına bir işbirliğine imza attı.

Mercury Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mercury Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Askerov tarafından kuruldu.

Rich Club İnvestment İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rich Club İnvestment İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Olena Marhashvılı-kaya tarafından kuruldu.

Anka Global İnvestment Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Global İnvestment Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kaya tarafından kuruldu.

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Mahmutoğlu tarafından kuruldu.

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Altunbüken ve Sinan Altunbüken ortaklığında kuruldu.

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okılakhon Orıpov tarafından kuruldu.

Peker İnternational Propery İnvestment Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Peker İnternational Propery İnvestment Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 19 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Peker tarafından kuruldu.

Global Investment Otelcilik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Investment Otelcilik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Shakhnoza Abdullaeva tarafından kuruldu. 

Mez İnvestment Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mez İnvestment Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Dönmez tarafından kuruldu.

Leader Investment Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Leader Investment Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Leı Zhang, Mustafa Çetin ve Sercan Fırıncı ortaklığında kuruldu.

Twitter’ın ardından artık Reddit API erişimi için ücret alacak

Reddit, milyonlarca insanın her gün çok çeşitli konularda tartışmalara katıldığı popüler bir sosyal ağ platformudur. Reddit  Salı günü Reddit API veri erişimi için büyük işletmelerden ücret almaya başlayacağını duyuruyor. 

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alpay Çepni, Nurettin Öztürk, Mehmet Gür ve Mustafa Gür ortaklığında kuruldu.

Warsi İnvestment Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Warsi İnvestment Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Macit İlyas Efendioğlu tarafından kuruldu.

API İnvestment Haberi

API İnvestment

API İnvestment ile TUV Austria TURK, inşaat için güç birliği yaptı.


Yabancıya satış konusunda uzman olan API İnvestment Avrupa'daki sanayi devriminin başından beri denetçisi ve uygulayıcısı olan TUV Austria TURK, vTürk inşaat sektörü adına bir işbirliğine imza attı.


TUV Austria TURK ile API Investment; inşaat sektörüne topraktan, anahtar teslimine kadar tüm evrelerde hizmet sunma üzerine bir işbirliği üzerinde anlaştılar. Abu Dabi ve Bahreyn dahil olmak üzere 26 farklı ülkede ofisi bulunan TUV Austria, endüstri, inşaat, gayrimenkul, otomotiv, oil & gas, sağlık, denetim, belgelendirme, eğitim faaliyetlerini Denetmen olarak...