04 / 05 / 2024

araban Septimius Severus Köprüsü

araban Septimius Severus Köprüsü

Araban ilçesindeki yok olma tehlikesi ile karşı karşıya olan tarihi Septimius Severus köprüsü yıllardır restorasyon yapılarak kurtarılmayı bekliyor...

Borsa uzmanı uyardı: Arabanızı ve evinizi satıp borsaya gelmeyin! 

Bu hafta yatırım araçların içinde borsa yatırımcısına en çok kazandıran oldu. Borsa yükselişe geçerken borsa uzmanından yatırımcılara uyarı geldi.

Yargıtay’dan emsal karar geldi: Eşine sormadan evini arabanı satamazsın!

Yargıtay, evlilik birliği içerisinde eşinin görüşüne başvurmadan arabayı satan kocayı kusurlu buldu ve boşanma nedeni saydı. İşte detaylar...

Uçan arabalar geliyor! İşte üretimine başlanacak olan ilk uçan araba...

Japon otomobil devi Suzuki, ile SkyDrive Inc arasında "uçan arabalar" yapmak için anlaşma imzalandı. Buna göre dikey kalkış ve iniş (eVTOL) tipinde bir uçak üretimine başlanacak ve aracın bir pilot ve iki yolcu taşıma kapasitesi bulunacak. İşte uçan arabanın detayları...

Yakında Android Otomotiv arabanızda YouTube videoları izleyebileceksiniz

 Google I/O 2023'te şirket , hem Android Auto hem de Android Automotive için bir dizi iyileştirmeyi tamamladı ve arabalarında Google tabanlı hizmetler isteyenlerin daha fazla özellik ve daha iyi hesap entegrasyonu elde etmesini sağladı.

Sıfır otomobil almak isteyenlere müjdeli haber Yapıkredi'den! Aylık 6 bin taksitle sizin olabilir!

Yeni bir otomobil satın almayı düşünüyor veya mevcut arabanızı yenilemeyi planlıyorsanız, Yapı Kredi'nin 48 aylık taşıt kredisi teklifini kaçırmayın! Yapı Kredi'nin geniş kapsamlı finansman seçeneği, size birçok  avantaj sunarak araç sahibi olma yolculuğunuzu kolaylaştırıyor.

Ziraat Bankası'ndan araba satışı! Uygun fiyatlı arabanın detayları için tıklayın!

Ziraat Bankası piyasadaki en uygun otomobili tanıttı. Araba almak isteyip de piyasa fiyatını çok yüksek hissedenler için fırsat geldi. İşte en ucuz araba fiyatları ve detaylar... Piyasadaki en ucuz araba fiyatları!

Kaslı duruşuyla BMW X2'ye Mart'ta zam geldi mi? İşte 03 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW X2, Mercedes-Benz GLA-Serisi ve Volvo XC40 ile sıcak lüks yarı kompakt crossover segmentinde mücadele ediyor. BMW X2 istiyorsanız kesinlikle arabanın her yönü hakkında her şeyi bilmek isteyeceksiniz. Peki BMW X2 03 Nisan 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar.

A101'de teknoloji çılgınlığı! Bu ürünü gören hemen para ayarlama başladı bile! 12 Mart 2023 fiyat listesi

A101'de her ürünü görmeye alışkın vatandaşları şimdi de 'motosiklet' sürprizi ile karşılaştılar. 11-16 Mart kataloğunu yayınlayan A101, kendisini tercih eden vatandaşlara yat ve elektrikli arabanın ardından motosiklet vererek akıllara kazınmaya en büyük aday olmaya hak kazandı.

389 bin TL’ye son model sıfır araç satışı yapılıyor! Parası olan kaçırmasın

Koronavirüs pandemisinin ardından fiyatı en çok artan ürünlerin başında arabalar gelmeye başladı. Vatandaşlar ucuz arabanın derdine düşerken 389 bin TL’ye son model sıfır araç satışı yapıldığını duyanlar konuya ilgi gösterdi.

Arabanızın deposunu fulleyin! Kritik gün yarın…

AB ülkelerinden yeni karar... Rusya'dan deniz yoluyla yapılan ham petrol ithalatına ambargo uygulanıyordu. AB ülkeleri uygulanan ambargonun benzerini Rus rafineri petrol ürünlerine uygulamaya hazırlanıyor. Aynı zamanda G7 ülkeleri ve AB ülkelerinde de tavan fiyat uygulamasına geçilecek.

Araç, ehliyet sahipleri dikkat! 1.130 TL ödemezsiniz arabanızı kaybedebilirsiniz!

Ehliyetiniz varsa ve halka açık yollarda araç kullanıyorsanız dikkatli olun! Trafik cezaları bu yıl önemli ölçüde arttı. Yol boyunca kurallara uymazsanız, ciddi şekilde cezalandırılırsınız. Araç sahiplerinin düzenli olarak ödemesi gereken denetim maliyetlerini de ortaya çıktı. İşte detaylar..

Bir klasik yeniden doğdu! Honda Accord uygun fiyatlı avantajlarını kaçırmayın! 10 Ocak 2023 fiyat listesi

2023'de arabanızı yenilemek isteyenler için Honda Accord'un size uygun fiyatlı listesini incelemeyi unutmayın. Peki Honda Accord fiyatı ne kadar?

Merakla beklenen TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım! konsepti mi değişti?

Türkiyenin Otomobili Girişlim Grubu (TOGG)'nun 27 Aralık 2019'da Gebze'de Bilişim Vadisi'nde tanıttı Yerli otomobil TOGG'un CES 2023 paylaşımı yapıldı. Otomobilin tasarımda yenilikler fark edildi ve arabanın çıkış tarihin bekleyen herkesi heyecanlandırdı.

araban Septimius Severus Köprüsü Haberi

araban Septimius Severus Köprüsü

İlçeye bağlı Gümüşpınar Mahallesi Muhtarı İbrahim Özkan yaptığı açıklamada, Sıtmapınar Çayı üzerinde bulunan tarihi Septimius Severus Köprüsü’nün asırlardır dış tahribatlara direnerek bugüne kadar geldiğini belirtti. Özkan, tarihi köprünün kurtarılması için yıllardır restorasyon çalışması yapılacak diye beklediğini ifade ederek, biran önce restorasyon çalışması başlatılmazsa bölgenin her an önemli bir tarihi eserini kaybedeceğini söyledi.


Köprünün 6 ayağının olduğunu ancak 1 tanesi hariç diğerlerinin zamanla yıkıldığını anlatan Özkan, "Bölgemizin önemli tarihi eserlerinden olan Septimius Severus Köprüsü’nün kurtarılması için bölge halkı olarak Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan’dan yardım bekliyoruz. Sayın vekilimiz Erdoğan’ın tarihi köprü için yardımları olmazsa yakın bir gelecekte bölgenin en önemli tarihi eserlerinden birisi olan tarihi Septimius Severus Köprüsü yok olabilir. Bir an önce tarihi köprüde restorasyon çalışması başlatılarak köprünün tarih...