30 / 06 / 2024

araç muayene ücreti kredi kartıyla ödeniyor mu 2020

araç muayene ücreti kredi kartıyla ödeniyor mu 2020

Ankara, araç muayene bedelinin kredi kartıyla ödenmesine yönelik bir çalışma yapıyor.

TÜVTÜRK açıkladı! Araçlara muayene zorunluluğu kalkıyor mu?

Araç Muayene İşlemlerinin düzenlenmesini sağlayan TÜVTÜRK yeni bir karar aldığını duyurdu. Buna göre, araç sahiplerini doğrudan ilgilendiren bu haberin detayları da belli oldu.

TÜVTÜRK açıkladı! Araç muayenesinde yeni dönem başlıyor...

Araç sahibi olan milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiren bir haber TÜVTÜRK tarafından açıklandı. Buna göre, milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren yeni dönem resmen başlamış oldu.  O araçların muayene yaptırması artık zorunlu değil...

Noter araç satış ücreti 2024! Otomobil alacaklar hemen bakın!

Otomotiv sektöründe sert rüzgarlar eserken, 2. el araçlara yönelen pek çok kişi de noter araç satış ücreti 2024 ile ilgili araştırma yapıyor. Peki 2024 yılı noter araç satış ücreti ne kadar?

Araç muayene ödemesi yaparken dikkat! O ücreti geri alabilirsiniz!

Araç muayene ödemelerinin kredi kartı ile yapılması halinde ekstra talep edilen ücret geri alınabiliyor. İşte ayrıntılar...

Açlık sınırı asgari ücreti geçti!

KAMU-AR tarafından yapılan araştırmaya göre, başkent Ankara’da yaşayan dört kişilik bir ailenin ocak ayındaki açlık sınırı 17 bin 442 TL şeklinde olurken, 17 bin 2 TL olan asgari ücreti de geride bıraktı. Araştırmaya göre, yoksulluk sınırı ise 48 bin 459 TL'ye çıktı.

TÜVTÜRK açıkladı! Araç muayene ücretleri cep yakıyor...

Periyodik olarak yapılan araç muayenesinde yetkili tek kuruluş olan ve ücretlerdeki yükseliş nedeni ile sıklıkla eleştirilerin odağında yer alan TÜVTÜRK’te muayene ücretinin özelleştirmeden sonra yükseldiği açıklandı.

İstanbul'da yediemin otopark ücretlerine yüzde 18 oranında zam geldi...

İstanbul'da yediemin otopark ve araç çekme ücretlerine yüzde 18 oranında zam yapıldığı açıklandı. Buna göre, araç çekme ücreti 708 Türk Lirası, 5 kilometreye kadar olan mesafede özel taşıma ücreti 708 TL, ve kilometre ücreti ise 23,6 Türk Lirası olduğu açıklandı.

2024 bedelli askerlik ücreti 182 bin 608 TL oldu!

Bedelli askerlik ücretleri askerlik vakti gelen gençler tarafından merak ediliyor. Milyonlarca kişi ''2024  bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu? Bedelli askerlik ücreti kaç lira?'' sorularını araştırıyor. 

2024 zamlı bedelli askerlik ücreti belli oldu mu?

Yılın son günlerine yaklaşılması ile beraber, bedelli askerlik ücreti ödemesi konusundaki detaylar ve başvuru süreci vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle araştırılıyor. 2024 yılı bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak? İşte haberin detayları...

Yeni yılda araç muayeneleri arttı! İşte güncel ücretler

Araç muayenesinde flaş gelişme. Yeni yılda araç muayene ücretleri zamlandı. Araç sahipleri ise kendi araçlarının muayene ücretini merak ediyor. İşte tüm detaylar...

TÜVTÜRK açıkladı, mevcut araç muayene ücretleri 1 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli

TÜVTÜRK, araç muayene ücretlerine zam yapılacağı hakkındaki haberler doğrultusunda bir açıklamada bulundu. Buna göre mevcut araç muayene ücretleri 1 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli olacak.

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı otopark ücreti kaç TL? Havalimanına gidecekler şimdi bakın! 

Havalimanına gidecekler 'İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı otopark ücreti kaç TL?, Havalimanı 1 saat otopark ücreti ne kadar?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte Ekim 2023 İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı saatlik otopark ücretleri...

Vergi, trafik cezası ve harçlarda flaş gelişme! Ocak zammı öne çekildi: Yüzde 34,80 daha fazla ödenecek! 

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) başta olacak şekilde ek MTV, Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, pasaport harcı, araç muayene ücreti, Gelir Vergisi gibi kalemlerde Ocak'ta uygulanacak zam öne çekildi. İşte merak edilenler... 

araç muayene ücreti kredi kartıyla ödeniyor mu 2020 Haberi

araç muayene ücreti kredi kartıyla ödeniyor mu 2020

Ankara, araç muayene bedelinin kredi kartıyla ödenmesine yönelik bir çalışma yapıyor. Peki, kredi kartına taksit de söz konusu mu? Yetkililer, ilgili bankanın, bu konuda olanak ya da seçenek sunması durumunda taksit yapılmasının da mümkün olabileceğini söyledi.

Türkiye’de, araç muayene hizmetini, üç ortaklı TÜVTÜRK yürütüyor. Bu ortaklar sırasıyla Doğuş Grubu, TÜV SÜD ve Bridgepoint.

Araç muayene bedeli, her yıl yeniden değerleme oranında artırılıyor. 2020 yılı için belirlenen yüzde 22.58’lik yeniden değerleme oranında yapılan artışla birlikte otomobil için araç muayene ücreti, 342 TL 50 kuruş oldu. Egzoz emisyon ücreti de 80 TL’ye çıktı.Vatandaşlar, bu artışa tepki gösterdi. Zammın, gözden geçirilmesini istedi. Hemen belirtelim. İndirim konusunda bir çalışma söz konusu değil. Buna karşılık nakit dışında ödeme seçenekleri üzerinde duruluyor.

KREDİ KARTI İLE ÖDEME

Ankara’da kulislerde, araç...