17 / 05 / 2024

aramco bitcoin haberleri

aramco bitcoin haberleri

Suudi Arabistan'ın petrol şirketi Aramco, Bitcoin madenciliği faaliyetine başlayacağı yöndeki iddialara yanıt verdi. 

ABD borsalarındaki sert satış dalgası kripto paralara da yansıdı! Bitcoin 24 bin dolar seviyesine geriledi

Küresel piyasalardaki sert dalgalanmalar kripto piyasalarını da etkiliyor. Bitcoin, ABD hisse senedi endekslerindeki sert satışların ardından 24 bin dolar seviyesine gerilerken, piyasalar Fed tutanaklarından gelecek haberleri bekliyor.

El Salvador, 420 Bitcoin aldı: Bir günde 683 bin dolar kar etti!

El Salvador hükümeti en son 20 Eylül tarihinde 150 Bitcoin alımı yapmıştı. El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, dün yaptığı bir açıklamada 25 milyon dolar bedelle 420 Bitcoin daha aldıklarını duyurdu.

Bitcoin’in üçte biri 10 bin kişide!

Bitcoin'inin kimlerin tekelinde olduğu çoğu kişinin merak ettiği konulardan biri oldu. Araştırmalara göre Bitcoin'in üçte biri 10 bin bireysel yatırımcının elinde.

Bitcoin yeni haftaya yükselişle başladı!

Dün 61 bin doların altına düşen Bitcoin bu sabah tekrar 62 bin doların üzerine çıktı. Bitcoin yeni haftaya yükselişle başladı.

Bitcoin neden bu kadar popüler oldu?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, Bitcoin ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda, Avusturya Ekonomi Okulu ve Bitcoin ilişkisini ve Bitcoin'in popülerleşmesinin nedenini açıkladı.

Uzmanlardan kritik Bitcoin yorumu!

Son zamanlarda yükselişine devam eden Bitcoin'in ilerleyen günlerde ne olacağı merak konusu oldu. Peki, uzmanlar Bitcoin'in geleceği için ne yorum yapıyor? 

Bitcoin gerilemeye başladı!

Bulunduğumuz hafta içerisinde rekor kıran Bitcoin gerilemeye başladı. Uzmanlar önümüzdeki haftanın Bitcoin için kritik olduğunu dile getiriyor. 

Bitcoin 90 bin doları bulabilir!

Bitcoin yükselişini sürdürmeye devam ediyor.  Uzmanlar Bitcoin'in 90 bin dolara ulaşabileceğini dile getirdi. 

Bitcoin enflasyondan etkileniyor mu?

JP Morgan, Bitcoin'de rekor fiyatın gelmesini sağlayan ETF talebinin aşırı heyecan sebebiyle değil enflasyon endişelerinden ortaya çıktığını belirtti.

Bitcoin'de rekor: 67 bin doları gördü!

Bitcoin, 67 bin doları test ederek bütün zamanların rekoruna imza attı. Türkiye saati ile 20.30'da bir Bitcoin 66 bin 400 dolar seviyelerine kadar yükseldi.

Bitcoin tarihinin en yüksek kapanışı yaptı!

Bitcoin'in vadeli işlem  EFT'si New York borsasında işlem görmeye başlamasıyla piyasada hareketlilik başladı. Bitcoin, günü en yüksek kapanışı gerçekleştirdi. 

Volaris El Salvador'da Bitcoin'i kabul edecek!

Havayolu firması  Volaris, El Salvador'da Bitcoin ile ödemeyi kabul edeceğini açıkladı.

ABD'de ilk Bitcoin ETF'si işlem görmeye başladı!

Yaşanan son gelişmelere göre, ABD'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin vadeli işlem kontratlarına dayalı ilk borsa yatırım fonu (ETF) işlem görmeye başladı.

aramco bitcoin haberleri Haberi

aramco bitcoin haberleri

Dünyanın önde gelen petrol şirketlerinden Aramco'nun Bitcoin madenciliği yapacağına dair haberler bulunuyordu. Hürriyet'te yer alan habere göre; bu gelişmeler sonrasında şirket önemli açıklama yaptı.

Aramco, Bitcoin madenciliği yapmayacaklarını açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada "Aramco'nun Bitcoin madencilik faaliyetine gireceği iddiaları tamamen gerçeklikten uzaktır" ifadeleri yer aldı.

Bitcoin 10 gündür...