28 / 07 / 2024

Aran Kalafat özgeçmiş

Aran Kalafat özgeçmiş

CHP Iğdır Belediye Başkan Adayı Aran Kalafat kimdir? Aran Kalafat bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Iğdır Belediye Başkan Adayı Aran Kalafat'ın biyografisi...

Altın, dolar, borsa, bitcoin... Mert Başaran 2023'te en çok kazandıranları açıkladı!

Ekonomist Mert Başaran sosyal medya hesabı X'ten 2023 yılında en çok kazandıranları açıkladı. Peki 2023'te en çok altın mı, dolar mı, borsa mı, bitcoin mi kazandırdı? 

Yatırımda kimi dinlemeli? Eğitimlileri mi? Alaylıları mı?

Yatırımda kimi dinlemeli? Eğitimlileri mi? Alaylıları mı? İşte emlak ve yatırım danışmanı Mert Başaran resmi sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

2023 bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Bayram ikramiyeleri yükselecek mi?

Kurban Bayramı yaklaşırken emekli bayram ikramiyelerinin ne kadar olacağına dair araştırmalar hız kazandı. Emekliler ikramiyelerini almak için gün sayarken, bir yandan da “Bayram ikramiyeleri yükselecek mi?” sorusuna yanıt aranıyor.

KYK borçları ne zaman siliniyor? KYK borç faizleri silinecek mi?

KYK borç faizlerinin silinmesi ile ilgili beklenen karar mecliste geçen torba yasa teklifinin ardından Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmişti. Bu gelişmeden sonra KYK borç faizleri silindi mi, ne zaman silinecek sorularının yanıtları aranıyor.

Polis maaş promosyonunda şok gelişme! Vakıfbank polis promosyonunu iptal mi etti?

Yapılan görüşmelerde anlaşmalar tıkanma noktasına gelirken, polis promosyonu ne kadar oldu sorusuna yanıt aranıyor. Vakıfbank polis maaş promosyonu iptal mi oldu? Herkes bu sorunun cevabını arıyor.

30 Ağustos otobüsler ücretsiz mi? Bugün toplu taşıma bedava mı? 30 Ağustos metro, metrobüs ücretsiz mi?

30 Ağustos otobüsler ücretsiz mi? Bugün toplu taşıma bedava mı? soruları vatandaşlar tarafından yanıtları aranıyor. İşte detaylar!

Tapunun yarısı nasıl devredilir? Tapunun yarısı devredilir mi?

Tapu ikiye bölünebilir mi, Tapunun yarısı nasıl devredilir, Tapunun yarısı devredilir mi sorularının yanıtı aranıyor. İşte detaylar!

Ev sahibi kiracıyı zorla evden çıkarabilir mi?

Ev sahibi kiracıyı zorla evden çıkarabilir mi? Mal sahibi kiracıyı nasıl çıkarır? sorularının yanıtları aranıyor. İşte detaylar!

Eşten izinsiz ev satılabilir mi?

Eşlerin birlikte ve sürekli ikamet ettikleri konut, aile konutu olarak ifade ediliyor. Mal varlıkları içerisinde yer alan aile konutu 194. madde ile korunuyor. Peki, eşten izinsiz ev satılabilir mi? Tapuda eşin rızası aranır mı? İşte tüm merak edilenler...

Bir tane evi olan emlak vergisi öder mi?

1 Mart'ta başlayan emlak vergisi ödemeleri devam ederken, vergi ödemelerinden kimlerin muaf olduğu merak ediliyor. Peki, bir tane evi olan emlak vergisi öder mi? Muafiyet için hangi şartlar aranıyor?

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Üzerinde gayrimenkul kaydı olanlar TOKİ'den ev alabilir mi?

TOKİ'den ev almak isteyen vatandaşlardan bazı şartlar aranıyor. Peki Üzerinde gayrimenkul kaydı olanlar TOKİ'den ev alabilir mi?

Aran Kalafat özgeçmiş Haberi

Aran Kalafat özgeçmiş

Aran Kalafat kimdir?

CHP Iğdır Belediye Başkan Adayı Aran Kalafat özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"12.01.1973 Iğdır doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi Iğdır’da, liseyi Rize’de tamamladım. 1991 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi, İİBF işletme lisans bölümüne girdim ve buradan mezun oldum. 


Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü 4. Sınıf öğrencisiyim. 1998 yılında Derya Kalafat ile evlendim. Doğa ve Deniz adında iki kızım var. Ailemle 2006 yılında kurduğumuz şirketimizde gayrimenkul değerleme ve inşaat işleri ile uğraşmaktayız. Iğdır’ın sosyo – ekonomik yapısı ile ilgili olarak çeşitli zamanlarda yaptığım çalışmalar birçok yerel ve ulusal yayın organında yer almış olup, bu manada bu durumun yerel yönetimlere etkisi ve makro sonuçları ile ilgili öneriler oluşturulmuştur. 


Öykü ve şiir çalışmalarım olup, kitap okumak, sosyolojik saha çalışmaları yapmak, müzik dinlemek ve amatör müzik çalışmaları...