03 / 05 / 2024

aras kargo mükemmellik ödülü

aras kargo mükemmellik ödülü

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve TÜSİAD tarafından bu yıl 21.’incisi düzenlenen ‘Türkiye Mükemmellik Ödül töreninde, başvuran işletmeler arasından Tarsus Belediyesi Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü’nü kazandı...

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Kızılbük GYO'dan 500 bin TL'lik yeni şirket! Akyapı da ortak oldu!

Güney Marmara Gayrimenkul'ün ortakları arasında MÜSİAD Genel Başkanı ve Akyapı Genel Başkanı Mahmut Asmalı da bulunuyor. İşte detaylar...

Aras Kargo 1 milyar liralık yatırım yapacak!

Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Peter Umundum, şirketin dijitalleşme, otomasyon ve verimlilik ile büyük kazanımlar sağladığını belirterek, kısa vadede yurt içi operasyonlarına yönelik 1 milyar liralık bir yatırım yapmayı planladıklarını açıkladı.

Kargolar 26 Haziran'da açık mı? Aras, PTT, MNG, Yurtiçi kargo Kurban Bayramı'nda çalışıyor mu?

Kurban Bayramı tatili 9 gün açıklandı. Bu kapsamda vatandaşlar kargoların açık olup olmayacağını sorguluyor. Peki, Aras, PTT, MNG, Yurtiçi kargo Kurban Bayramı'nda çalışıyor mu? İşte detaylar...

Aras Kargo, Azerbaycanlı şirketi satın aldı

Aras Kargo, Starex markasıyla Azerbaycan'da hizmet veren kargo şirketi Star Express'in paylarının yüzde 75'ini aldı. İşte detaylar...

 Stil ve konfor arasında mükemmel bir denge sunan Kia Picanto! İşte Nisan ayı fiyatları!

Kia Picanto, sürüş keyfi, her zaman bağlantıda kalmanıza yardımcı olmak, otururken bir odanın konforunun tadını çıkarmak veya hareket halindeyken kesintisiz eğlence,  size her şeyi tek bir çatı altında sunuyor. İşte Kia Picanto'nun 03 Nisan 2023 fiyat listesi 

Devlet milyonlarca kişiye 750 TL ulaşım desteği verecek! Ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ailesinden uzakta eğitim gören öğrencilerin şehirler arası ulaşım giderlerinin karşılanmasına ilişkin destek programının başlatıldığını açıkladı. 

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Yurtiçi, MNG, Aras Kargo şehir içi kargo gönderi ücretleri ne kadar? 29 Haziran 2022 fiyat listesi!

Yurtiçi, MNG, Aras Kargo şehir içi kargo ücretleri ne kadar? İşte 29 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türk müteahhitler Suudi Arabistan'da 24,3 milyar dolar tutarında 377 proje üstlendi!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Türkiye ile Suudi Arabistan arasında müteahhitlik alanındaki ilişkilerin geliştirilmesinin önemli olduğuna dikkat çekerek, "Suudi Arabistan'da bugüne kadar 24,3 milyar dolarlık 377 proje üstlenildi" dedi.

Bosch Üstten Donduruculu Buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Üstün kalite, teknik mükemmellik ve maksimum güvenilirlik sunan Bosch, yıllardır evlerimizin vazgeçilmezi haline geldi. Şimdi bahar kampanyası ile uygun fiyat avantajı sunan Bosch'ta buzdolabı fiyatları dikkat çekiyor. Peki, Bosch Üstten Donduruculu Buzdolabı fiyatları ne kadar?

Adesa Gayrimenkul Konya'da 17 ticari bölümün inşaatı için ruhsat aldı!

Adese Gayrimenkul ile Aydın Yatırım Grup arasında, mülkiyeti Şirketimize ait olan Konya Karatay'da Hacıyusufmescit Mahallesi, 24026 ada 65 parseldeki 22 bin 191 metrekarelik arsada 17 adet Ticari/Sınai vasfılı bölümün yapımı için inşaat yapım ruhsatı alındı. 

Kızılbük GYO'dan 72.1 milyon TL'lik devremülk satışı!

Kızılbük GYO'nun Marmaris'te yürüttüğü "Kızılbük Wellness Resort" projemizde bulunan devremülk ünitelerimizin ön satış işlemleri kapsamında 1 Kasım - 30 Kasım 2021 tarihleri arasında müşterilerle 72 milyon 155 bin 945 TL'lik 670 adet devre satış sözleşmesi imzalandı.

aras kargo mükemmellik ödülü Haberi

aras kargo mükemmellik ödülü


Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve TÜSİAD tarafından bu yıl 21.’incisi düzenlenen ‘Türkiye Mükemmellik Ödül töreninde, başvuran işletmeler arasından Aras Kargo Genel Müdürlüğü ve Method Research Company, Türkiye Mükemmellik Ödülü’nü, Tarsus Belediyesi Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü’nü, Sakarya Üniversitesi ise Türkiye Mükemmellikte Süreklilik Ödülü’nü kazandı.


Türkiye Mükemmellik Ödülü, toplam kalite uygulamalarında kuruluşlara sadece referans değil, ulusal, bölgesel ve global pazarlarda da rakiplerine oranla farklılaşma yaratacak temel noktaları öne çıkarmada en önemli yol göstericidir. Küreselleşen dünyada rekabetin en temel unsur olduğu düşüncesinden hareketle, Türkiye Mükemmellik Ödülleri kuruluşlara farklılaşmada öncelik kazandıran etkendir.


Türkiye Mükemmellik Ödülü’nün, yönetim kalitesi alanında Türkiye’nin en büyük ve itibarlı kalite etkinliği olduğunu belirten Kalite Ödülü Yürütme Kurulu Başkanı; Prof. Dr. Mehmet Durman “Ulusal Kalite Ödülleri’nin en önemli özelliklerinden birisi ödül sürecinin...