23 / 07 / 2024

arazi orhan çarmıklı

arazi orhan çarmıklı

Çarmıklı Yapı, İstanbul Ulus'ta Zorlu Center'ın inşa edileceği arazinin tam karşısına 320 dairelik akıllı konut projesi yapacak. Projenin maliyeti 80 milyon doları aşacak

CHP'li Cumhur Uzun'dan 'Türkiye parselleniyor' tepkisi: Yabancılara 2.730 futbol sahası büyüklüğünde arazi satıldı!

CHP'li Milletvekili Cumhur Uzun, yabancılara satılan toplam konut ve arsa rakamlarını açıkladı. Yabancılara 2.730 futbol sahası büyüklüğünde arazi satıldığını söyleyen Uzun 'Türkiye parselleniyor' diyerek tepki gösterdi. 

Gayrimenkul uzmanından 18-25 yaş arası gençlere tavsiye: iPhone parasına bir sürü arazi var, korkmayın alın!

Konut fiyat artışı Şubat ayında ilk kez enflasyonun gerisinde kalırken, arazi ve konut yatırımının mantıklı olup olmadığı sık sık gündeme geliyor. Girişimci Broker ve gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, 18-25 yaş arası gençlere arazi yatırımını tavsiye etti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İzmir ve Afyonkarahisar'da 21 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul arayanlara müjde! 

İzmir ve Afyonkarahisar'da yer alan 21 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki satışa sunulan arsa ve arazilerin büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Büyükşehirlerde yüksek kira yerine bu ilde 1+0 ev yatırımı daha mantıklı! 30 bin TL'ye bile arazi alabilirsiniz!

Son zamanlarda arsa ve arazi yatırımlarına olan talep artarken, toprak yatırımcısı Aksel, peş peşe arazi yatırımında mantıklı yerleri açıklıyor. İşte 30 bin TL'ye bile arazi alınabilen o il...

Kocaeli ve bir şehirde daha 47 adet arsa ve arazi taksitle satılıyor! İşte Milli Emlak satış ilanları! 

Kocaeli ve Çorum'da yer alan 47 adet arsa ve arazi taksitle satılıyor. Peki arsa ve arazilerin büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte Milli Emlak satış ilanları...

Bodrum’da 4 bin 800 futbol sahası büyüklüğündeki arazi turizme açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Muğla-Bodrum’da yaklaşık 4 bin 800 futbol sahası büyüklüğünde bir alan turizme açıyor.

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Saadet Ceyda Çarmıklı Kimdir? Saadet Ceyda Çarmıklı evli mi?

Saadet Ceyda Çarmıklı ne iş yapıyor? Saadet Ceyda Çarmıklı’nın mesleği nedir? Saadet Ceyda Çarmıklı nereden mezundur? İşte detaylar!

Kc Studio Mobilya Tasarım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kc Studio Mobilya Tasarım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Kerim Çarmıklı tarafından kuruldu.

O ilde 8 taksitle 4 adet arsa ve arazi satılıyor! 200 bin TL'ye siz de alabilirsiniz! 

Çanakkale Milli Emlak Müdürlüğü, Çanakkale ili, Merkez ilçesinde yer alan 1 adet arsa ile 3 adet arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki arsa ve arazilerin büyüklükleri kaç metrekare? 

Tüm arazi şartlarında üstün performans! Toyota Hilux 4 Eylül 2022 Fiyat listesi…

Japon teknolojisi performansla buluştu. Ortaya her türlü arazi şartlarına uyum sağlayan Toyota Hilux çıktı. Hilux, üstün performans, verimli motoru ve dayanıklı tasarımı sizi off-road seçenekleri arasında tek seçeneğiniz olacak. İşte 4 Eylül 2022 Fiyat listesi..

Ekosel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Ekosel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ekin Çarmıklı Pamukçu ve Selin Kozak ortaklığında kuruldu.

Orhan Çarmıklı vefat etti! 

İş adamı Orhan Çarmıklı hayatını kaybetti. 

arazi orhan çarmıklı Haberi

arazi orhan çarmıklı


Taahhüt projelerinde Türkiye'nin en büyük firmaları arasında yer alan Çarmıklı Yapı, lüks konut işine soyundu. Çarmıklı Yapı, İstanbul Ulus'ta, TRT binasının karşısında yer alan ve Çarmıklı ailesine ait olan 60 dönümlük araziye ultra lüks rezidanslar yapıyor. Temeli yıl sonunda atılacak olan Savoy adlı projenin yatırım bütçesi 80 milyon doları aşacak.


Ailenin 'tektaşı'


Projede toplam 320 daire bulunacak. İstanbul'un en lüks projesi olma iddiasındaki evler için pek çok ünlü ismin şimdiden sıraya girdiği belirtiliyor. Çarmıklı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çarmıklı, İstanbul'da arazi bulmanın zor olduğu bir lokasyonda yapılacak evlerin ultra lüks ama pratik hayata uygun olacağını söyledi.


Ulus'taki arazinin İstanbul'un...