05 / 05 / 2024

arazi yatırımı nerede yapılır

arazi yatırımı nerede yapılır

Re/max 7Tepe Arsa Geliştirme Direktörü Mert Başaran, arazi yatırımının önemini anlattı. Başaran, beyaz yakalıların yeni yatırım trendi olarak araziyi tercih ettiklerini söyledi.

Arazi, arsa ve tarla yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Bunları bilmeden sakın almayın!

Konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşmasıyla vatandaş arsa, arazi ve tarla yatırımına yöneldi. Peki arsa, arazi ve tarla yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Uzmanı 17 maddede açıkladı. İşte ayrıntılar...

Toprak yatırımı için Ağustos ayını bekleyin!

Mevduat faizlerinin yükselmesiyle birlikte vatandaşın kafası parasını nerede değerlendireceği konusunda karıştı. Toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel, geldiği bugünlerde yatırımcı Aksel, toprak yatırımı için Ağustos ayının beklenmesi gerektiğini söyleyerek nedenlerini açıkladı.  

Büyükşehirlerde yüksek kira yerine bu ilde 1+0 ev yatırımı daha mantıklı! 30 bin TL'ye bile arazi alabilirsiniz!

Son zamanlarda arsa ve arazi yatırımlarına olan talep artarken, toprak yatırımcısı Aksel, peş peşe arazi yatırımında mantıklı yerleri açıklıyor. İşte 30 bin TL'ye bile arazi alınabilen o il...

Uzmanı açıkladı: Arazi ve toprak yatırımı 2 yılda 8 kat kazandırdı! İşte o iller

Konut piyasasındaki dalgalanma, yatırımcının arsa ve araziye olan ilgisini artırdı. Talebin arttığı toprak yatırımı piyasasında son iki yılda fiyatlar da neredeyse 10’a katladı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, arazinin değerlendiği ve kazandırmaya deva edeceği illeri sıraladı.

Gayrimenkul Uzmanı açıkladı: En iyi reel yatırım arazi!

Yeni bir arsa ya da arazi arazi almak isteyenler gayrimenkul uzmanlarının paylaşacağı tüyoları merakla bekliyor. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin yaptığı açıklamada  en iyi reel yatırımın arazi olduğunu belirterek, önemli detaylar paylaştı. 

Arazi yatırımı için adres açıklandı: 150 ile 750 bin TL arasında parası olanlar dikkat!

Artan konut fiyatları yatırımcıları arsaya yönlendirdi.  Toprak yatırımcısı Aksel, elinde 150 bin TL ile 750 bin TL arasındaki parası olanlar için Muğla’daki o adresleri açıkladı. Arazi alırken dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı.

Arsa, arazi ve konut yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul uzmanından altın niteliğinde tüyolar!

Konut yatımı yatırım yapmak isteyenler piyasanın nasıl bir seyir izleyeceğini merak ederken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabı üzerinden konut için odaklanılması gereken bölgeleri açıkladı.

“Buralarda malda kalın” diyen gayrimenkul uzmanı yatırım için o ülkeyi işaret etti!

Ekonomik belirsizlikler karşısında kafası karışan yatırımcı parasını nerede değerlendireceğini araştırırken, gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin bir öneri paylaştı. “Faizde asla kalmayın” diyen Gültekin, “Malda kal zinde kal” diyerek yatırım bölgelerini açıkladı.  Özellikle bir yeri işaret etti.

Arsa ve arazi yatırımı yapmanın 8 püf noktası!

Genellikle uzun vadeli bir yatırım aracı olan arsa ve arazi piyasası, karlılığı nedeniyle birçok kişi tarafın dikkatle takip ediliyor. Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Arif Güdül, arsa ve arazi alacakların yapması gerekenleri 8 maddede sıraladı.

Arsa ve arazi yatırımının püf noktası ne? Kâr etmek için ne yapılmalı?

Talepbul Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, arsa ve arazi yatırımının püf noktalarını tek tek sıraladı. Güdül, toprak alımının doğru analizlerle desteklendiğinde, sürdürülebilir ve karlı bir yatırım aracı olabileceğini belirtti.

Arsa ve arazi almak isteyenler dikkat! O ilde yatırım yapmadan önce bilinmesi gerekenler tek tek açıklandı!

Arsa, arazi ve tarla almak isteyen yatırımcılar için Uşak uyarısı geldi. Uşak bölgesinde yatırım yapmayı düşünenler için bilinmesi gereken maddeler tek tek sıralandı. İşte o detaylar...

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak 3 yeni il peş peşe açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin son zamanlarda sık sık gündeme gelen arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak olan 3 yeni il peş peşe açıkladı. İşte o iller...

arazi yatırımı nerede yapılır Haberi

arazi yatırımı nerede yapılır

Arazi yatırımının önemine değinen Re/max 7Tepe Arsa Geliştirme Direktörü Mert Başaran, “Günün koşulları yatırım araçlarının da değişkenlik göstermesinde etken oluyor. Dövizde yaşanan dalgalanmalar, emlak alımındaki yüksek faiz oranları doğrusu yatırım araçlarının çeşitlenmesine neden oluyor. Arazi alımının özellikle beyaz yakalılar arasında yükselen bir trend haline dönüşmesi de piyasa koşullarının yarattığı bir yeni yatırım aracı'' diye konuştu. 

Özellikle beyaz yakalı, maaşlı çalışan kitle 2004 yılından sonra faizlerin düşmesi ile kredi çekip ev yatırımına başladı. Bu yatırımlar 10 yıl boyunca reel olarak ciddi getiriler sağladı. Bir evden kar eden müşteri onu satıp diğer evini aldı ve bu trend “off plan/sat yap” marketini doğurdu. Bir sürü inşaat şirketi bu trendi fırsat bilip marketten ev satmaya başladı. 2009 büyük global krizinde duraksama olsa da bu...