01 / 05 / 2024

Arçelikin aldığı ödüller

Arçelikin aldığı ödüller

Arçelik AŞ, tasarım dünyasının en prestijli yarışmalarından biri olan Red Dot'ta 5 ürünüyle ödüle layık görüldü. Almaya'nın Essen şehrinde düzenlenen ödül töreninde, ödülleri şirket adına Özlem Kök Gültekin ve Onur Onrat aldı.

Good Design ödüllerini Arçelik aldı!

Beko Çamaşır Makinesi,Grundig Gardırop Tipi Buzdolabı, Leisure Fırın,Cast Ankastre Fırın,Cast Ankastre Ocak ödül alan tasarımlardan 1950 yılında başlayan Good Design Awards,yenilikçi ürün ve grafik tasarımları ödüllendiren dünya çapında bir program.

Arçelik Good Design'da 13 ödül aldı!

Arçelik açıklamasına göre, Chicago Athenaeum Mimari ve Tasarım Müzesi ve Metropolitan Arts Press Ltd. Müze'nin her yıl düzenlediği Good Design Ödülleri'nde ödül alan ürünler ve grafikler, Müze'nin Kalıcı Tasarım Koleksiyonuna dahil ediliyor.

Arçelik, Design Turkey'de 3 ödül aldı!

esign Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri, Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu iş birliğiyle İstanbul'da gerçekleştirildi. Arçelik, Design Turkey'de 3 ödül aldı.

Arçelik'e PERYÖN'den ödül!

PERYÖN Derneği'nin fark yaratan firmaları cesaretlendirmek ve bu alandaki standartlara yön vermek amacıyla bu yıl yedincisini düzenlediği PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri'ne, Arçelik AŞ bu yıl ilk kez iki kategoride aday oldu.

Arçelik'e 3 LoveMark ödülü!

Arçelik, MediaCat ve Ipsos işbirliğiyle her yıl gerçekleştirilen ‘Türkiye’nin Lovemarkları’ araştırmasının 2014 sonuçlarına göre beyaz eşya ve ev elektroniği kategorilerinde Türkiye’nin en çok sevilen markası seçildi.

Arçelik 3 LoveMark ödülü aldı!

Arçelik, MediaCat ve Ipsos iş birliğiyle her yıl gerçekleştirilen "Türkiye'nin LoveMarkları" araştırmasının 2014 sonuçlarına göre beyaz eşya ve ev elektroniği kategorilerinde Türkiye'nin en çok sevilen markası seçildi.

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Türkiye'nin altın çıkartma başarısı dünyayı salladı! Türkiye'ye talep yağıyor!

Türkiye'nin altın madenlerini çıkarma başarısı resmen dünyayı salladı. Bu anlamda birçok ülke Türkiye'nin kapısını çalmaya başladı.

Arçelik'ten Dünya Çay Gününe Özel kampanya! Çay Makinesi ürünlerine büyük indirim! 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten Dünya Çay Gününe Özel indirim başladı. Peki Arçelik Dünya Çay Günü için hangi ürünlerde indirime gitti? Çay makinelerinin özellikleri Neler? İşte 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Konya Mevlana Çarşısı'nda dönüşüm çalışmalarının yüzde 80'i bitti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Rize Çarşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Rize İli Merkez İlçesi Çarşı (Dolgu) Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesinin, 5 Ekim 2020 tarihinde 21-b usulüyle yapıldığı öğrenildi.

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

İstanbul’un tarihi çarşılarında dükkanlar kapanıyor!

Mısır Çarşısı, Mahmutpaşa, Sultanhamam, Mercan ve Kapalıçarşı; tarihi yarımada denilen Eminönü ve Beyazıt bölgesinde Osmanlı döneminden bugüne faaliyette bulunan tarihi çarşılardaki dükkanlar kapanıyor. Çarşı esnafı içinde bulundukları durumu anlattı...

Ömer Arısoy: Kentsel dönüşüm projelerimizi sonuçlandırıyoruz!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’ne konuk oldu. Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yapan başkan Arısoy, projelerin tamamlanma aşamasına geldiğini açıkladı. 

Ana Transfer Merkezi Mimari Proje Yarışması'nda ödüller sahiplerine teslim edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin otogar için düzenlediği ulusal mimari proje yarışmasında dereceye giren proje sahipleri ödüllerini teslim aldı. 

Mısır Çarşısı’ndaki dükkanların yarısı kepenklerini açmadı!

Mısır Çarşısı’nda dükkanların yarısının açılmadığını söyleyen esnaf, "3 ay kira ödemedik. Geriye dönük kiraların alınmamasını ya da işler açılınca alınmasını talep ediyoruz." diyor

Bedri Yaşar'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Türkiye'nin bir deprem kuşağında olduğunu biliyoruz. İktidara sesleniyorum kentsel dönüşümlere bir an önce başlamalıyız" dedi...

Alarko GYO Büyükçekmece Alkent 2000 Çarşı'daki 10 dükkanın değerleme raporu!

Alarko GYO portföyündeki Büyükçekmece Alkent 2000 Çarşı'daki 10 adet dükkanın 30 Aralık 2019 tarihli raporunun 4.13 ve 4.17 maddeleri revize edildi.

Arçelikin aldığı ödüller Haberi

Arçelikin aldığı ödüller


Arçelik AŞ, tasarım dünyasının en prestijli yarışmalarından biri olan Red Dot'ta 5 ürünüyle ödüle layık görüldü.


Arçelik'ten yapılan açıklamaya göre şirket, tasarım dünyasının en önemli yarışmalarından biri olan ve otoritelerce kabul edilen bir kalite onayı olma özelliği taşıyan Red Dot Ödülleri'nde 5 ürünüyle ödül almaya hak kazandı.


Almaya'nın Essen şehrinde düzenlenen ödül töreninde, ödülleri şirket adına Arçelik Endüstriyel Tasarım Ekibi'nden Özlem Kök Gültekin ve Onur Onrat aldı.


Red Dot Tasarım Ödülleri jürisi tarafından Grundig Music 45 DAB Radyo, Beko Cosmos Flush Handle Buzdolabı, Beko ABD tarzı FS Fırın, Beko ABD tarzı Pro Fırın ve Arçelik El Blenderi, "Red Dot Award: Product Design" ödülüne layık görüldü.


Red Dot Tasarım Ödülleri, 1954 yılından bu yana her yıl çeşitli ülkelerden binlerce başvurunun yapıldığı tasarım alanında en...