02 / 05 / 2024

Arçelikten mühendislere ödül

Arçelikten mühendislere ödül

Arçelik AŞ'nin bu yıl 17'ncisini düzenlediği Buluş Günü, Arçelik Çayırova Kampüsü Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Teknoloji üretme ve yenilikçi ürünler geliştirme konusunda önemli başarılara imza atan 413 buluşçu mühendise ödül verildi.

Ziraat Kuleleri'ne Mükemmeliyet Ödülü!

Dünyadaki en yüksek 100 binanın 16 tanesinde imzası olan ABD merkezli Turner International’ın proje yönetimini üstlenmiş olduğu Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından ‘İnşaatta Mükemmeliyet Ödülü’nü aldı. 

İstanbul Finans Merkezi Ziraat tescillendi! 'İnşaatta Mükemmeliyet ödülüne hak kazandı!

Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından “İnşaatta Mükemmeliyet” ödülüne hak kazandı.

İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı altyapı güvenliğini artırmak amacıyla yeni düzenlemeler için düğmeye bastı. İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Eminevim'e müşteri deneyiminde mükemmellik ödülü!

Eminevim merakla beklenen A.C.E Awards Töreni’nde Müşteri Deneyimi Mükemmellik Ödülü’nü aldı...

Birevim En Yüksek Müşteri Memnuniyeti Ödülü'nü aldı!

Başarıyla dikkat çeken Birevim, En Yüksek Müşteri Memnuniyeti Ödülü ve Gold Award ödülü aldı...

Taşkent Uluslararası Havalimanı’na ‘Gümüş Madalya’ ödülü!

GMW Mimarlık tarafından tasarlanan Taşkent Uluslararası Havalimanı Amerika menşeli mimarlık ödülü International Design Awards 2019’da ‘’Mimari Tasarım’’ kategorisinde “Gümüş Madalya” ödülünü kazandı.

SKB’den Bursa'nın sağlıklı şehir projelerine para ödülü!

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği (SKB), 2020 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması başvurularını kabul etmeye başladı. SKB ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bu yıl rekabeti artırmak için her başarı için para ödülü vereceğiz” dedi.

Şevval Sam'dan Kanal İstanbul'a tepki: ‘Ölüm fermanıdır! Hayır!’

Başarılı oyuncu Şevval Sam, Kanal İstanbul ile ilgili tepkisini dile getirdi. Bir İstanbullu olarak projeye karşı olduğunu dile getiren Sam, “Bu İstanbul için bir ölüm fermanıdır! Hayır! Hayır! Hayır!” yazdı.

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm kamu lojmanlarıyla başlıyor!

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm bölge halkı için umut oldu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, merakla beklenen dönüşümün ilk adımının Cilimboz Deresi kıyısındaki lojmanlarla başlayacağını duyurdu...

iki design group, Asia Pacific Property Awards’ta 4 ödül kazandı!

İki Design Group, Asia Pacific Property Awards’tan 4 ödül kazandı. Özbekistan projeleriyle başarı sağlayan şirket, ödül sayısını 70’e çıkardı.

Tepebaşı Belediyesi akıllı dönüşüm projesine ödül!

Tepebaşı Belediyesi Remourban-Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile ödül kazanmaya devam ediyor.

GAD’ın Kütüphane Projesi MIPIM’den ödül!

GAD Vakfı tarafından tasarlanan kütüphane projesi, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’den ödül aldı..

Arçelikten mühendislere ödül Haberi

Arçelikten mühendislere ödül

Arçelik'in açıklamasına göre, şirket, Çayırova Kampüsü'nde düzenlediği 17. Buluş Günü’nde 413 başarılı mühendisini ödüllendirdi. Türkiye'den yurt dışına yapılan uluslararası patent başvurularının üçte birinden fazlasını gerçekleştiren Dünya Fikri Haklar Örgütü’nün, en çok uluslararası patent başvurusu yapan şirketler listesinde altı yıldır ilk 200 şirket içinde bulunan Arçelik, teknoloji üretme ve yenilikçi ürünler geliştirme konusunda çalışanlarını ödüllendirerek yeni başarılara imza atmalarına olanak sağlıyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu, 1991 yılında Arçelik Ar-Ge ekibinin kurulmasıyla kendi teknolojisine hakim bir şirket haline dönüştüklerini ve o tarihten itibaren Arçelik’in uluslararası rekabetçilikte ön saflarda yer aldığını vurguladı.


Ebiçlioğlu, şunları kaydetti:


"Uluslararası büyümemizde, uluslararası rekabetimizde ürün gamımızdaki ilkleri ve enleri şirketimizin hepsi birbirinden değerli mühendisleri geliştiriyor. Bu da bizleri büyük başarılara götürmeye...