26 / 07 / 2024

Arif Kösen

Arif Kösen

Gaznet olarak, Konya'da 2003 yılında alt yapı çalışmalarına ve 2004 yılında gaz dağıtımına başladıklarını belirten Arif Kösen, çağdaş ve ekonomik yakıt doğalgazı, Konyalılarla 10 yıldır buluşturduklarını söyledi.

Arsa ve arazi yatırımı yapacakların kaçınması gereken 10 büyük hata!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arsa ve arazi yatırımı yaparken yatırımcıların kaçınması gereken 10 büyük hata...

Kösen Vills Botanik'te son 9 villa! Teslimler 2 ay sonra!

Ankara Gölbaşı'nda inşa edilen ve son 9 villanın satışının devam ettiği Kösen Vills Botanik projesindeki villaların teslimlerinin iki ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın: Kira artış sınırı devam etmeli!

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artış sınırının devam etmesi gerektiğini söyledi.

Kısa vadede arsa ve arazi yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden kısa vadede (1-2 yıl) toprak yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler ve izlenmesi gereken adımları açıkladı. 

Uzmanı açıkladı: Toprak yatırımı yapacaklar kısa, orta, uzun vade stratejisi belirlemeli… İşte o formül

Arsa, arazi, tarla genellikle uzun süreli bir yatırım aracı olarak görülüyor ancak doğru yapıldığında kısa vadede de yüksek getiri sağlayabiliyor. Toprak yatırımcısı Arif Güdül, arsa, tarla alacakların da yatırım sepetini kısa, orta ve uzun vadeli olarak planlaması gerektiğini söyledi.

Mahkemeden çalışan kadın memura yarı zamanlı çalışma kararı!

Sağlık-Sen, kadın çalışanının doğum sonrası yarı zamanlı çalışma talebini reddeden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kararını mahkemeye taşıdı. Mahkeme, Sağlık-Sen’i haklı bularak işlemin yürütmesinin durdurulmasına oy birliği ile karar verdi.

1957 yılında köylünün bir an önce toprak sahibi yapılması istenmiş! 

1957 yılında Bütçe Komisyonunda Arif Onat (CHP) bu memlekete toprakların 50 milyon kişiyi bile geçindirebileceğini ve topraksız köylünün kalmaması gerektiği konusunda açıklamalarda bulunmuş.

Son Dakika: Kamu-Sen'den memur ve emekli maaşlarına zam talebi! 2024'te maaşlar ne kadar artacak?

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, memur maaşlarının en az yüzde 58,46'lık yeniden değerleme oranı kadar yükseltilmesini ve bunun üzerine de yüzde 10 refah payı verilmesini talep etti.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

'Büyükşehirlerdeki yüksek konut fiyatları memurların bütçelerini olumsuz etkiliyor'!

Konutta arzın talebi karşılayamaması konut fiyatlarını arttırdı. Türk Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, özellikle büyükşehirlerde görev yapan memurlar için konut, yemek, ulaşım gibi konularda düzenlemelerin yapılması çağrısında bulundu.

Kösen Vills'te son 10 villa fırsatı! Teslimler 2 ay sonra!

Kösen Holding tarafından Ankara Gölbaşı, Balıkpınar Mahallesi'nde yükselen Kösen Vills'te son 10 villanın satışı devam ediyor. Peki Kösen Vills'de villa fiyatları ne kadar? İşte Kösen Vills ile ilgili ayrıntılar...

Sen Pazarlama Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sen Pazarlama Gayrimenkul Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Burak Akmercan tarafından kuruldu.

Kamu-Sen’den toplu sözleşme tepkisi: Çalışan ve emekliler enflasyondan düşük zamla kaldı!

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, kamu toplu sözleşmesi ile ilgili yazılı bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

Arif Kösen Haberi

Arif Kösen


Gaznet Şehir Doğalgaz Dağıtım Genel Müdürü Arif Kösen, basın mensuplarıyla Dedeman Otel'de düzenlenen yemekte biraraya geldi. Arif Kösen, doğalgaz faaliyetleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Gaznet olarak, Konya'da 2003 yılında alt yapı çalışmalarına ve 2004 yılında gaz dağıtımına başladıklarını belirten Kösen, çağdaş ve ekonomik yakıt doğalgazı, Konyalılarla 10 yıldır buluşturduklarını söyledi. Kösen, “Yeni yatırımlarımızla halen yaklaşık 300 bin dolayındaki doğalgaz abone sayımızı kış kampanyamız ile daha da artırmayı hedefliyoruz. Mevcut abonemizin yaklaşık 85’ini konut aboneleri oluşturmaktadır. Hedeflerimize, şehrin dinamiklerine uygun olarak yapım çalışmalarımız devam ediyor. Konya’da şu an 250 bin civarında doğal gaz kullanıcısı bulunuyor. Abone Bağlantı Bedeli'nde 3, Güvence Bedeli'nde ise 2 taksit imkanı sunduğumuz kış kampanyası 1 Ekim'de başladı. Kampanyadan yeni yatırım yaptığımız bölgelere de, gaza geçme imkanı bulamamış...