25 / 07 / 2024

Ariston Premix Brülörlü yoğuşmalı kazan fiyat

Ariston Premix Brülörlü yoğuşmalı kazan fiyat

Ariston Thermo Group, Türkiye ürün gamına yüksek kapasiteli yer tipi Premix Brülörlü yoğuşmalı kazanları ekledi. Bu ürün gamı özellikle resmi kurumlarda, cezaevi, adalet sarayları, üniversiteler ve okullarda kullanılmaya başlandı.

DenizBank, Kıbrıs’a açıldı! KKTC Ülke Müdürlüğü ve Girne şubesi faaliyete geçti!

DenizBank, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Ülke Müdürlüğü ve Girne şubesini faaliyete geçirdi. DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, amaçlarının ülkede erişilebilir, kesintisiz ve kaliteli bankacılık hizmetleri sunmak olduğunu söyledi.

Demirdöküm Nitromix P 24 hermetik kombi kaç lira? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Uzun ömürlü paslanmaz çelik premix eşanjörlü Demirdöküm Nitromix kombi ısınma konforundan taviz vermeden doğalgaz faturalarını düşürür. Peki, Demirdöküm Nitromix P 24 kombi tam yoğuşmalı mı, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Dinamik İklimlendirme Brülör Doğalgaz İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik İklimlendirme Brülör Doğalgaz İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şahin tarafından kuruldu.

Erensan TR MIX ile ısıtma sistemleri geleceğin teknolojisiyle tanıştı!

Basınçlı Kap ve Kazan Sektörü’nün ülkemizdeki öncü markalarından olan Erensan, düşük NOx emisyon değerlerine sahip, çevre dostu TR MIX (Premix Brülörlü Paslanmaz Çelik Yer Tipi Yoğuşmalı Sıcak Su Kazanı) ile ısıtma sistemlerinde teknoloji dönemini başlatıyor.

Gökçe İstanbul Brülör Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Gökçe İstanbul Brülör Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Süleyman İnönü ve Şirin İnönü ortaklığında kuruldu.

1979 yılında Suadiye'de apartman yapımı için asırlık ağaçlar kesilmiş!

1979 yılında Suadiye'de asırlık ağaçların apartman yapımı için kesilmesi semt sakinlerini üzüntüye boğmuş. Bağdat Caddesi üzerinde Zincirliköşk'ün karşısındaki arazide bulunan ağaçlar apartman yapılacağı gerekçesiyle kesilmiş.

1979 yılında Sahilyolu'ndaki kum depoları bir türlü kaldırılamıyormuş!

1979 yılında Sahilyolu'nda çirkin bir görünüm yaratan kum depoları, bir türlü başka yere nakledilemiyormuş. Giderek çoğalan kum depolarının kaldırılacağı vaatleri sık sık tekrarlanmışsa da en ufak bir girişim olmamış.

Ariston Kombi Avea’lılara özel garanti kampanyası sunuyor!

2 Ocak - 28 Şubat 2015 tarihleri arasında bir Ariston Kombi satış noktasından kombi satın alan tüm Avea’lılara, Avea Kış Festivali kapsamında 250 TL değerindeki 2 yıl ek garanti ücretsiz olarak sunulacak.

Kıbrıs 1001 Airport Mall açılış için gün sayıyor!

1001 Airport Mall, Kuzey Kıbrıs'ın köklü ailelerinden ve perakendede 60 yıllık tecrübesi olan, 1001 markasının yaratıcısı ve sahibi M. Ali Rıza Özel ailesinin yatırımı olarak açılıyor.

Lütfi Elvan'dan Karayolları Genel Müdürlüğü açıklaması!

Bakan Lütfi Elvan, Karayolları Genel Müdürlüğü'ndeki görevden alma iddialarına ilişkin, "Genel Müdürümüz izinli şu anda, görevden alınması gibi bir durum söz konusu değil" dedi.

1971 yılında Boğaz'da çadırlı mahalle kurulmuş!

1971 yılında Boğaz'da seksen kişinin yaşadığı çadırlı mahalle kurulmuş. 92 hanelik gecekonduların Karayolları tarafından yıkılmasından sonra evsiz kalan gecekondu sakinleri, Boğaz'ın en güzel yerinde çadırlı mahalle kurmuşlar.

1969 yılında Boğaziçi Köprüsü hazırlığı ilerliyormuş!

1969 yılında Boğaziçi Köprüsü ve İstanbul Çevre Yolu hazırlığı ilerliyormuş. Çevre yolu 22 kilometre uzunluğunda olacakmış. Haliç Köprüsü, Boğaziçi Köprüsü ve İstanbul Çevre Yolu 1,5 milyar liraya mal olacakmış.

Capricetermal'in genel müdürlüğüne Fadıl Akgündüz'ün yeğeni getirildi!

Jet Fadıl bu kez jet atama kararlarına imza attı. Caprice’in şirketlerinden birine imza yetkisiyle yeğenlerden biri atandı. Genel müdürlük görevi süresince hangi icratlara imza attığı henüz bilinmeyen yeğenin, görevi bir dakika sonra sona erdi.

Ariston Premix Brülörlü yoğuşmalı kazan fiyat Haberi

Ariston Premix Brülörlü yoğuşmalı kazan fiyat


Ariston Thermo Group, Türkiye ürün gamına yüksek kapasiteli yer tipi Premix Brülörlü yoğuşmalı kazanları ekledi. Bu ürün gamı özellikle resmi kurumlarda, cezaevi, adalet sarayları, üniversiteler ve okullar gibi pek çok yüksek kapasite ihtiyacı gerektiren tesiste kullanılmaya başlandı.


Ariston yer tipi Premix yoğuşmalı kazanlar Ariston ve Rendamax markaları ile satılıyor. 

Yüzde 110,4’e varan verim 8 bar işletme basıncı, 1/7 modülasyon oranı ve paslanmaz çelik uzun ömürlü ana eşanjore sahip modellerini sunan Ariston Thermo Group duvar tipi kazanlarda da 45 Kw ile 150 Kw arasında 6 paslanmaz çelik eşanjörlü model ile tüketicilerin tercihi oldu. 


Ariston Thermo Group, sahibi olduğu global brülör ve ısıtma firmaları sayesinde bu teknolojiyi kendi ürünlerine de taşıyor. Ariston’un 45 Kw’tan 1896 Kw’a kadar olan tüm kazanlarında entegre brülör bulunuyor.


Altta kazan...