28 / 04 / 2024

Arnavutköy bina yıkımı

Arnavutköy bina yıkımı

İstanbul'un Arnavutköy ilçesindeki bir binadaki yıkım anları cep telefonu kamerasına kaydedildi. Yıkım sırasında operatör hiçbir güvenlik önlemi almadan kepçeye yer açmak amacıyla balyozla beton ile kiremitleri kırdı.

Arnavutköy'de 15 bina ve 1 okul mühürlendi!

Silivri açıklarında oluşan deprem sonrasında hasar tespit çalışmalarını tamamlayan Arnavutköy Belediyesi ekipleri, hasarlı 15 bina ve 1 okulu tahliye etti. Binaların akıbeti ise incelemelerin ardından belli olacak.

Arnavutköy'de çökme tehlikesi bulunan bina yıkıldı!

Arnavutköy, Fatih Caddesi üzerinde yer alan ve çökme tehlikesi bulunan dört katlı bina belediye ekiplerince yıkıldı.

İstanbul Küçükçekmece'de yıkım kararı verilen bina korku saçıyor! SON DAKİKA!

Küçükçekmece'de riskli olduğu için yıkım kararı verilerek boşaltılan ancak yıkılmayan bina mahalleleyi tedirgin ediyor. Her gün binanın önünden geçen mahalleli, bir an önce yıkım yapılmasını istiyor. 

Depremin etkilerini taşıyan Malatya'da bina yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin Malatya'yı etkilemesi sonucu, kentteki ağır hasarlı binaların yıkımı ve enkaz temizleme çalışmaları hala devam ediyor. 6 Şubat'ta yaşanan depremler, kentteki çalışmaların hız kesmeden sürdürülmesine neden oldu.

Bahçelievler'de yıkım sırasında hasar alan bina tehlike saçıyor!

Bahçelievler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında binanın yıkımında, yan apartman zarar gördü. Hasarlı binada oturan vatandaşlar korkudan evlerine giremiyor. 

Sakarya Karasu'da imara aykırı bina yıkım bekliyor! 

Sakarya'nın Karasu ilçesinde bulunan ve imara aykırı olan bina için geçtiğimiz sene yıkım kararı alınmıştı. Fakat bina için herhangi bir işlem yapmadı. 

Avcılar'da iki bina için yıkım kararı!

Avcılar’da ayakkabı imalathanesindeki patlamada hasar alan iki bina için yıkım kararı alındı.

Kastamonu Bozkurt'ta 140 bina için acil yıkım kararı! 

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle ağır hasar alan 140 bina için acil yıkım kararı alındı.

Rize'de 17 bina için yıkım kararı alındı! 

Rize'de meydana gel sel felaketi sonrasında hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Kent genelinde selden hasar gören 17 bina için yıkım kararı alındı. 

Rize'de 665 bina için yıkım kararı!

Rize'de meydana gelen sel felaketi sonrasında 665 yapı için yıkım kararı alındı. 

Bursa'da yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi!

Bursa Osmangazi'de yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi...

İstanbul'daki depremde çatlaklar oluşan bina için yıkım kararı!

Mega kent İstanbul'da geçtiğimiz hafta yaşanan 3.9 büyüklüğündeki depremin ardından çatlaklar meydana gelen bina içim yıkım kararı verildi.

İzmit Önder Apartmanı yıkımı bekliyor!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan ve Pisa Kulesi'ne benzeyen Önder Apartmanı için yıkım kararı alınmıştı. Tahliye edilen bina yıkıma hazır hale geldi. 

Açelya Apartmanı çevresindeki 10 bina için yıkım kararı!

Geçtiğimiz hafta sonu istinat duvarında çökme meydana gelen Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çevresi lazer tarayıcılarla izlenmişti. İzlemeler sonucunda çevrede yer alan 10 bina için yıkım kararı alındı. 

İnşaat kazısında temeli kayan apartmanda yıkım başladı!

Ankara'da, yanına yapılan inşaatın temel kazısı sırasında temelinde kayma yaşandığı tespit edilen 8 katlı Açelya Apartmanı ve etrafında bulunan 20 bina çökme riskine karşı tahliye edildi. Güvenlik önlemlerinin alınmasında sonra binanın yıkımına başlandı.

Arnavutköy bina yıkımı Haberi

Arnavutköy bina yıkımı

İstanbul Arnavutköy'deki 5 katlı bir binada yapılan tehlikeli bina yıkımı bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi.

Sözcü'de yer alan habere göre; kepçe, vince asılı durumda bekletilirken, operatörü elinde balyozla çatıda beton ve kiremitleri kırdı. 

Hiçbir tedbir almadan operatörün balyozla beton ve kiremidi kırarak yaptığı yere kepçe indiriliyor. Operatör, bir süre yıkım işlerini yaptıktan sonra kepçeyi çatıda bırakıyor.

Daha sonra, vinçteki halata asılıp çatıdan aşağı indiriliyor. Görüntülerde yıkım esnasında herhangi bir tedbir alınmamış olması dikkat çekiyor. 

Tarihi Bomonti Bira Fabrikası...