21 / 05 / 2024

Arnavutköy Darülaceze yaşam projesi

Arnavutköy Darülaceze yaşam projesi

Arnavutköy'e bağlı Yassıören Köyü'nde 160 bin metrekare alana yapılması planlanan yeni kompleks için açılan mimarlık yarışmasını kazanan AE Mimarlık'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erkurtoğlu, projeye yaz sonu start verileceğini açıkladı. 

Yapımı bir yılda tamamlanan Darülaceze’ye Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü!

Yardıma muhtaç vatandaşlara yuva olacak Darülaceze’nin yeni binası inşası sona erdi. İstanbul Okmeydanı’nda 1800’lü yıllardan bugüne kadar hizmet veren Darülaceze, kocaman yaşam alanına dönüştü. O devasa alan sadece bir senede tamamlandı ve Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü aldı.

AP Forest Gate'de yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

AP Forest Gate projesi Şani İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Projede yaşam başlamış olup hemen teslim, hemen tapu fırsatı ile son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.

Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşam başladı! ‘Hemen teslim’ 120 ay vade ile aylık 1,49 faizli kredi imkanı!

Çengelköy’de muhteşem Boğaz manzarası ile dikkat çeken Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşamın başladığı bildirildi. 15 bin metrekarelik alana inşa edilen projenin yarısı yeşil alana ayrılırken, yatay mimarinin hakim olduğu projede çevreye uyumlu 4 blok ve 54 daire yer alıyor.

Kayseri Engelsiz Yaşam Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en kapsamlı, en modern, en büyük Engelsiz Yaşam Merkezi’ni Kayseri’ye kazandırıyor.

Sivritepe Toplu Konutları’nda yaşam 2019'da başlıyor!

Temeli dönemin başbakanı Binali Yıldırım tarafından atılan Sivritepe Toplu Konutları projesinde sona yaklaşılıyor. Sivritepe'de yükselen projede yaşam 2019'un ilk aylarında başlayacak.

Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Toplumsal fayda odaklı projeleriyle sosyal belediyecilikte ilklerin mimarı olan Üsküdar Belediyesi yarıtımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’nin En Kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi, Bulgurlu’da hizmete açıldı. 

Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi yarın açılıyor!

Üsküdar Belediyesi, Türkiye’nin En Kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi’ni yarın hizmete açıyor...

Arnavutköy Darülaceze yaşam projesi AE Mimarlık'a emanet!  

Arnavutköy'e bağlı Yassıören Köyü'nde 160 bin metrekare alana yapılması planlanan yeni kompleks için açılan mimarlık yarışmasını kazanan AE Mimarlık'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erkurtoğlu, projeye yaz sonu start verileceğini açıkladı. 

Çengelköy Life projesinde yaşam başladı!

Genç Yapı Grubu’nun hayata geçirdiği Çengelköy Life projesinde yaşam başladı. Projedeki konut satışlarının yüzde 70’i tamamlandı, doluluk oranı ise Aralık 2017 itibariyle yüzde 50 seviyesinde. 

Makyol Yaşam'da 36 ay Makyol finansmanı!

Makyol Yaşam projesi İstanbul Beylikdüzü'de yükseliyor. Makyol Yaşam Evleri projesinde 36 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...

Kurtköy 360'ta yaşam başlıyor!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı ortaklığında inşa edilen Kurtköy 360 projesinde yaşam başlıyor. Firma 250 milyon değerinde bölgede 2 yeni projeye daha imza atacak. 

Arnavutköy Yaşam Merkezi açıldı!

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi hizmete açıldı.

The Mandarins Acıbadem tatil modunda yaşam sunacak!

The Mandarins Acıbadem, sahip olduğu özellikleri sayesinde 5 yıldızlı yaşam konforu sunacak. Mayıs 2018’de konut sahiplerine teslim edilecek proje, konut sahiplerini açık ve kapalı havuzu ile şehrin stresinden arındırırken 4 mevsim tatil keyfi yaşatacak.

Arnavutköy Darülaceze yaşam projesi Haberi

Arnavutköy Darülaceze yaşam projesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 4 yıl önce verdiği talimat üzerine başlatılan çalışmalarda son aşamaya gelindi. Arnavutköy'e bağlı Yassıören Köyü'nde 160 bin metrekare alana yapılması planlanan yeni kompleks için açılan mimarlık yarışmasını kazanan AE Mimarlık'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erkurtoğlu, projeye yaz sonu start verileceğini söyledi.

Konsepti ve projeyi hediye ederek, mimari açıdan ödeme talep etmediklerini söyleyen Erkurtoğlu, “Darülaceze, bizi heyecanlandıran bir proje oldu. 160 bin metrekarelik bir alan üzerine cumhurbaşkanımızın da sürekli belirttiği yatay mimariyi hayata geçirmemiz için önemli bir fırsattı bu. Projemizde, akıllı şehir konseptini uygulayacağız. Yani sıfır karbon salınımını sağlayacağız ve yağmur sularını arıtarak avlu içindeki kanallara aktaracağız. Projemizde, yatağından kalkamayan yaşlıların yeşili görmeleri ve hayata bağlı kalmaları için camları yerden tavana kadar uzattık. Yeşil alanların ağırlık kazandığı, bütün birimlerin...