06 / 05 / 2024

Arnavutköy Taşoluk Mahallesinde cami yapılacak mı

Arnavutköy Taşoluk Mahallesinde cami yapılacak mı

Arnavutköy Taşoluk Mahallesi, 6501 ada, 14 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı. Plan tadilatına göre Arnavutköy Taşoluk Mahallesi'ne yeni cami geliyor... İşte detaylar...

Arnavutköy Taşoluk Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Taşoluk Mahallesi 1260, 1396 ve 1397 parsellerin bir kısmı ile 6660 ada 19 ve 20 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 12. Kısım için imzalar atıldı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Türk Hava Yolları tarafından inşa edilecek olan Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 12. Kısım için imzalar atıldı. Söz konusu projenin yüklenicisi Misek & Yapıtaş Adi Ortaklığı-2 oldu. İşte ayrıntılar...

Arnavutköy Yönetim Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arnavutköy Yönetim Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Mürşit Unat tarafından kuruldu.

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Arnavutköy Belediyesi, 11 adet gayrimenkulü satıyor! İhalesi 8 Kasım'da! 

İstanbul Arnavutköy Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçeci, Arnavutköy, Boğazköy, Hadımköy, Haraççı, Taşoluk mahallelerinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Arnavutköy'deki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

THY Emlak Konut Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

Türk Hava Yolları ve Emlak Konut'un imzasını taşıyacak olan “Yenişehir Evleri Arnavutköy” Projesi'nin tüm detayları belli oldu. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm sorular ve yanıtı...

Mia Port Comfort Arnavutköy'de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında hayata geçirilen Mia Port Comfort'ta yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. İşte Mia Port Comfort projesi ile ilgili detaylar...

Taşoluk Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşoluk Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Bal tarafından kuruldu.

Arnavutköy Belediyesi Hadımköy'de bina ve arsa satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy Hadımköy'de yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ için Arnavutköy, Başakşehir, Esenler'de olup ta haber bekleyenler bu habere hemen bakın! kabul listesi açıklandı  

Az bir süre önce TOKİ'nin 'İlk Evim, İlk İş Yerim' konut projesinde Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler için kabul listeleri belirlendi. Türkiye'de ilk defa bu kadar geniş kapsamlı konut projesinde heyecan tam gaz sürerken, Açıklanan ilçelerde listeler merak ediliyor.

Arnavutköy'deki 2.7 milyon metrekarelik alanın plan notu değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Dursunköy Mahallesinde bulunan muhtelif parsellere ilişkin 272,61 ha. Alanda 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı’na Plan Notu İlavesi ve Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Taşoluk Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Taşoluk Mahallesi, 6674 ada, 3 ve 5 parseller ile bir kısım tescil dışı yeşil alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Haraççı Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Haraççı Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Arnavutköy Taşoluk Mahallesinde cami yapılacak mı Haberi

Arnavutköy Taşoluk Mahallesinde cami yapılacak mı

Arnavutköy İlçesi, Taşoluk Mahallesi, 6501 ada, 14 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ilanen askıya çıkarıldı. 


İBB, 28649 dosya numaralı imar planı tadilatını 17 Ekim 2014'te onayladı. 8 Ocak 2015 Perşembe günü askıya çıkarılan Arnavutköy Taşoluk 6501 ada, 14 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı, 6 Şubat 2015'te askıdan indirilecek. Detaylar şöyle;


Plan notları!


1- Plan değişikliği tasdik sınırı Arnavutköy İlçesi Taşoluk Mahallesi 6501 Ada 14 Sayılı parselin sınırıdır.


2- Tasdik sınırı içindeki alan dini tesis alanıdır. Dini tesis alanında, 1/5000 ölçekli plan değişikliği onayından sonra ilçe belediyesi tarafından onaylanacak avan projeye göre uygulama yapılacaktır. Otopark ihtiyacı parsel bünyesinde karşılanacaktır. 


3- Jeolojik-jeoteknik etüdler doğrultusunda uygulama yapılacaktır.


4- Belirtilmeyen hususlarda meri imar planı ve meri imar yönetmeliği hükümleri geçerlidir.


Arnavutköy Taşoluk 6501 ada,...