29 / 04 / 2024

Arnavutköy yaşam merkezi

Arnavutköy yaşam merkezi

506 km² yüzölçümü, 230.000 kişilik nüfusu, doğal güzelliği, İstanbul merkeze yakınlığı, yeni ulaşım ağı içindeki konumu, 3. Havalimanı, ilçeden geçmesi muhtemel Kanal Projesi, Arnavutköy’ü dünyaya açacak.

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Turgutreis Yaşam Merkezi inşaatında sona gelindi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Muğla’nın Bodrum ilçesi Turgutreis Mahallesi’nde inşaatı devam eden Turgutreis Yaşam Merkezi'nin yüzde 75'i tamamlandı.

Lens Yaşam Merkezi'nin 2. etabı geliyor!

Lens Yaşam Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu, 2021'de Kurtköy'de bin 160 konut ve 100'den fazla ticari alandan oluşacak ikinci etabını hayata geçireceklerini belirtti.

Eviva Yaşam Merkezi mağdurları tapularına kavuştu!

İstanbul Esenyurt'ta 'Eviva Yaşam Merkezi' adıyla konut satın alan ve mağdur olan vatandaşlar tapularına kavuştu. Hayatpark Gayrimenkul A.Ş, söz konusu projeyi satın alarak 10 yıllık mağduriyeti ortadan kaldırdı. 

Samsun'a yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı kapanış toplantısında Tekkeköy'de yaşam merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi. 

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ismiyle ve bütçesi ile dev yatırımları arasında yer alan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor.

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi inşaatını inceledi.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde çalışmalar hızlandı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş ve yönetim kurulu üyeleri Göztepe'de inşaatı hızla süren yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde incelemeler gerçekleştirdi.

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi 2020'de tamamlanacak!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, inşaatı yüzde 80 oranında tamamlanan ve 2020 yılının ilk aylarında hizmete açılacak olan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’ndeki çalışmaları inceledi.

Lens İstanbul Yaşam Merkezi Kurtköy'ün yeni buluşma noktası oldu!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Kurtköy’e yeni bir soluk kattı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi, bölge sakinlerinin de yeni uğrak noktası oldu. 

Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı!

Kurtköy’deki Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bando ve mehteran takımının coşkulu gösterisi ile kutlandı. Alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti, Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi Lens İstanbul’un birbirinden renkli kutlamalara ev sahipliği yaptı...

Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de açılıyor!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de kapılarını açıyor. İstanbul’a yeni bir soluk kazandıracak Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi arasında bulunacak Lens İstanbul, alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti olacak.

Eviva Yaşam Merkezi'nden ev alan mağdurlardan açıklama!

Esenyurt'ta yapımına başlanan Eviva Yaşam Merkezi projesinden ev alan ancak 8 yıldır evlerinin teslim edilmediğini söyleyen mağdurlar basın açıklaması yayınladı.

Arnavutköy yaşam merkezi Haberi

Arnavutköy yaşam merkezi

506 km² yüzölçümü, 230.000 kişilik nüfusu, doğal güzelliği, İstanbul merkeze yakınlığı, yeni ulaşım ağı içindeki konumu, 3. Havalimanı, ilçeden geçmesi muhtemel Kanal Projesi, ilçeye gelecek 2 farklı yönde Vezneciler ve Halkalı Metrosu ile Fuar ve Kongre Merkezi, Arnavutköy’ü dünyaya açacak.


Nitelikli yaşam açısından İstanbul’un cazip ilçelerinden biri olan Arnavutköy, doğal güzellikleri ile İstanbul’un nefes alan ilçelerinden. Gelişen ve değişen şehircilik anlayışı, doğal güzellikleri, deniz turizmi ve İstanbul’un gözde ilçelerinden biri haline gelmesiyle sürekli göç alması, Arnavutköy İlçesini yaşanılabilir bir merkez haline getiriyor.


Yaşayan Şehir Parkları İnşa Edildi


Büyük ölçekli ve birden çok mahalleye hizmet veren bölge parkları sayesinde, vatandaşlar günün yorgunluğunu atarken çocuklarda eğlencenin tadına varıyor. İlçe halkının ve çevre ilçelerdeki vatandaşların yararlanabileceği parklar hafta sonları ailelerin akınına uğruyor. Sosyal ve kültürel...