16 / 05 / 2024

arsa sahibi ile müteahhit

arsa sahibi ile müteahhit

Diyarbakır'da arsa sahibi ile müteahhit firma arasındaki anlaşmazlık nedeniyle elektrikleri kesilen 80 dairelik sitenin sakinleri, mağdur edildiklerini belirterek caddeyi bir süre trafiğe kapattı...

Ev sahibi ile kiracı krizinde 1 saatte sonuçlanacak davalar neyi bekliyor? Çözüm önerisi geldi!

Ev sahibi ile kiracı arasındaki tahliye davalarının uzaması sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Peki ev sahibi ile kiracı krizinde 1 saatte sonuçlanacak davalar neyi bekliyor? Dava süresini kısaltacak öneri geldi. 

Tescilli güzel konut sahibi ile davalık oldu! Satılık ilanını söktü, villayı kötüledi...

2013 Türkiye Best Model'de ikinci seçilen oyuncu Deniz Özde Sürmeli, Ankara'da işlettiği anaokulunun mülk sahibi ile davalık oldu. 

Arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! Aylık 1.170 liraya arsa alabilirsiniz!

Milli Emlak vatandaşlara fırsatlar sunulmaya devam ediyor. Bu süreçte aylık olarak 1.170 lira ödeyen arsa sahibi olabilir. Milli Emlak tarafından yapılan açıklamada iki ile arsa satışı yapılacağı duyurusu geldi. 

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

Nef Arsa Çanakkale Ezine satışta! Yüzde 20 peşinatla 48 ay vade fırsatı!

Değerli lokasyonlarda hayata geçirdiği arsa projeleriyle dikkat çeken Nef, şimdi de Nef Arsa Çanakkale Ezine'yi satışa çıkardı. Nef Arsa Çanakkale Ezine'den yüzde 20 peşinat ve 48 ay vade ile arsa sahibi olmak mümkün.

Milli Emlak'tan arsa sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat!

Milli Emlak uygun fiyatlı arsa satışları ile vatandaşları tapu sahibi yapıyor. Yükselen fiyatlar karşısında her geçen gün değer kaybeden birikiminizi bu şekilde değerlendirmek mümkün. Bu göre, 7412 TL'lik ihale fiyatı ile satışa çıkarılan arsalar için başvuruların o tarihte yapılacağı kaydedildi.

Tebernüş Kireçci uyarmıştı! Ev sahibi ile kiracı kavgaları 2022'den başlayarak en önemli gündem maddesi olacak!

Kiracı ve ev sahipleri arasındaki gerilim her geçen gün artarak devam ediyor. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten ev sahibi ile kiracı kavgaları ve davaları 2022'den başlayarak en önemli gündem maddelerinden olacağını yıllar öncesinde söylemişti.

İzmir Bergama'da yüzde 20 indirimle konut imarlı arsa sahibi olabilirsiniz! Bu tarihi kaçırmayın!

İzmir Bergama Milli Emlak, İzmir ili, Bergama ilçesi, Zeytindağ Mahallesinde yer alan arsayı yüzde 20 indirim ya da 8 eşit taksitle satıyor. Peki İzmir Bergama'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte arsa ile ilgili detaylar...

Aman dikkat! Kiracı, ev sahibi ile anlaşamazsa kiracıya mahkemeden 100.000 Türk Lirası fatura çıkıyor

Ev sahipleri ile kiracılar arasında son zamanlarda çok fazla gündeme gelen kira zammı anlaşmazlıkları mahkeme yolu ile çözülebilir. Fakat bu mahkeme yolunda, ev sahibi ile anlaşmayan kiracıya oldukça fazla bir fatura çıkabiliyor. İşte ayrıntılar...

Fuzul Topraktan Pendik'te önce arsanı al, sonra ev sahibi ol! 1 milyon 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Fuzul Topraktan Pendik ile yüzde 50 peşin 12 ay taksitle önce arsa sahibi, ardından 1+1, 2+1, 3+1 konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. İşte Fuzul tarafından sunulan o yepyeni yatırım modeli ve tüm detayları...

Bu bankadan 30 bin TL nakit sahibi iseniz arsa yatırım fırsatını kaçırmayın

Konut ve arsa sahibi olmak isteyenlere Ziraat Bankası'ndan 30 bin TL nakit fırsatı geldi. Bankanın resmî web sitesinden yapılan açıklamaya göre farklı alanlara sahip daire ve dönümlük araziler için satın alma imkânı sunulmuştur. Bu haber, arsa ve arazi almak isteyenleri yakından ilgilendiriyor…

Şile'de 19 adet arsa satılıyor! İstanbul'da arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

Şile Belediyesi, İstanbul ili, Şile ilçesi, Balibey Mahallesi'nde yer alan 19 adet arsayı satıyor. Peki Şile'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte arsa alacakların merak ettiği detaylar...

Milli Emlak'tan 2 bin TL'ye arazi fırsatı! Düşük fiyatlarla arsa sahibi olun! İşte başvuru şartları!

Milli Emlak'tan arsa sahibi olmak isteyenlere müjde. 2, 4, 8,9 ve 10 bin liraya arsa sahibi olabilirsiniz. İşte detaylar!

arsa sahibi ile müteahhit Haberi

arsa sahibi ile müteahhit


Diyarbakır'da arsa sahibi ile müteahhit firma arasındaki anlaşmazlık nedeniyle elektrikleri kesilen 6 blokluk sitenin sakinleri, mağdur edildiklerini ileri sürerek, evlerinin önündeki caddeyi bir süre trafiğe kapattı. 

     

Bağlar ilçesi Yunus Emre Mahallesi Havaalanı Caddesi'ndeki 80 ailenin oturduğu 6 bloklu Alabal Sitesi'nin elektrikleri, arsa sahibi ve siteyi yapan müteahhit firma arasındaki anlaşmazlık nedeniyle TEDAŞ ekipleri tarafından kesildi. Elektrik kesintisi nedeniyle mağdur edildiklerini ileri süren vatandaşlar, evlerinin önündeki caddeyi bir süre trafiğe kapatarak, araçların geçişine izin vermedi. 

   

 Olayın yaşandığı bölgeye gelen polis ekipleri, vatandaşlarla görüşerek, söz konusu eylemin yasalara aykırı olduğu ve bu nedenle sona erdirilmesini istedi. Vatandaşlar, polisin uyarısı üzerine eylemlerini sonlandırdı. 

     

Söz konusu elektrik kesintisinin yaşandığı sitenin yöneticisi Bedirhan Tunç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, müteahhit firma ile arsa...