04 / 05 / 2024

arsa yağması

arsa yağması

1992 yılında arsa avcıları, Boğaz sırtlarındaki Hazine arazilerini kendi malları gibi pazarlıyormuş. Beykoz sınırları içindeki Hazine'ye ait yaklaşık 34 milyon metrekare arazi, seyyar emlakçılar tarafından talan ediliyormuş.

1990 yılında gecekondu tacirleri 3 yeni bölgeyi pazarlamaya açmış!

1990 yılında Anadolu Yakası'nda Hazine ve şahıs arazilerini gasp eden arsa mafyaları, Pendik, Kartal ve Ümraniye'ye de el atmış. İşgal ettikleri arazileri, köy senediyle metrekaresi 50 ile 150 bin liraya satıyorlarmış.

Gayrimenkul Uzmanı açıkladı: En iyi reel yatırım arazi!

Yeni bir arsa ya da arazi arazi almak isteyenler gayrimenkul uzmanlarının paylaşacağı tüyoları merakla bekliyor. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin yaptığı açıklamada  en iyi reel yatırımın arazi olduğunu belirterek, önemli detaylar paylaştı. 

Arsa ve arazi almak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul uzmanı 'Size bir tüyo vereyim' diyerek açıkladı!

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken, Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin o ilçeyi 'Size bir tüyo vereyim' diyerek açıkladı...

Arsa ve arazi almayı düşünenler için uzmanından altın niteliğinde tüyolar!

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenler nelere dikkat etmesi gerektiği ile ilgili araştırmalar yapıyor. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa ve arazi almak isteyenler için çok önemli tüyolar verdi. İşte o paylaşım...

Trakya'da arsa ve konutlar çok cazip! İlgi Trakya'ya yöneldi!

Son senelerde yaşanan ekonomik kriz pahalılık ile deprem korkusu İstanbul'dan tersine göçü hızlandırmış oldu. İstanbul'u terk edenlerin yeni adresi ise Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale olurken, bu şehirlerdeki arsa fiyatlarını da canlandırdı. Buna göre, Çanakkale'de 10 dönüm araziler bile 20 milyon TL'

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Meteoroloji uyardı! Fırtına ve kar geri geliyor...

Yurt genelinde hafta sonu yine fırtına, şiddetli yağmur ve kar yağışı meydana geleceği açıklandı. Geçtiğimiz hafta sonu birden azalan sıcaklıklar ile İstanbul'a uzun bir zamandan sonra kar yağmasına neden olmuştu. İstanbul Valiliği hafta sonu kar yağışının olacağını bildirdi. İşte ayrıntılar...

Diyarbakır'da 15 adet arsa ve arazi satılıyor: Yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle!

Diyarbakır Ergani Milli Emlak, Diyarbakır Ergani'de yer alan 15 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Diyarbakır Ergani'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Fiyatları kaç TL? 

Milli Emlak'tan son dakika Eylül 2023 fırsatı! 16 bin 500 TL'ye imarlı arsa satacak!

Arsa ya da arazi almak isteyenlerin yakından takip ettiği Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 16 bin 500 TL'ye imarlı arsa satacak. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yayımlanan o ihale ilanı...

2024 daha sıcak geçecek! Bu ilimizde oturanlar kışı kar görmeden geçirecek!

Boğaziçi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Levent Kurnaz, eylül ayının normalden daha sıcak olacağını belirtirken, “Ocak ayında İstanbul’a kar yağmasını beklemiyoruz. 2024 yılında tüm dünyada sıcaklık rekorları ölçülecek” dedi.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde 7 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa satacak! 

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenler Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün ihale ilanları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Verilen bilgiye göre, Milli Emlak şimdi de 7 bin 500 TL'ye arazi satacak.

Milli Emlak o ilde 25 bin TL'ye arazi satacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenler Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün ihale ilanlarını merak ediyor ve araştırılıyor. Paylaşılan detaylara göre, Milli Emlak şimdi de 25 bin TL'ye arazi satacak.

Mas Arsa Ve Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Arsa Ve Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Cingöz ve Özlem Cingöz ortaklığında kuruldu.

Tapu yanlış ölçüm nasıl düzeltilir? Tapu kaydının düzeltilmesi davası hangi durumlarda açılır?

Tapu yeri tespiti, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün kendi internet sitesi ile sorgulama seçeneklerinden adres girilip, direk arsa ya da arazinin olduğu konuma gidip, sorgulama da yapabilirsiniz. Peki “Tapu yanlış ölçüm nasıl düzeltilir?” İşte detaylar!

arsa yağması Haberi

arsa yağması



Bu nasıl fakir babası?


Kaçak gecekonduya 50 milyon istiyor. ''Fakiri ev sahibi yapıyorum'' diyor


Boğaz'dan sonra çevre köyler de Hazine arazileri kapış kapış gidiyor. Bir yetkili, 'Belediye'ye beş milyon veren gecekondu yapıyor' iddiasında...


Mücahit BÜBER - İSTANBUL


    HAZİNE arazisi avcıları şimdi de Boğaz sırtlarındaki köylere göz dikti. Milyonlarca metrekarelik Hazine arazisini kendi malı gibi pazarlayıp, gecekondu yapılmasına zemin hazırlayan mafya grupları Boğaz köylerinde adeta ''hükümranlık'' sürüyorlar.

    Beykoz sırtlarındaki Çavuşbaşı, Elmalı, Karlıtepe, Ortaçeşme ve Tokatköy'de devletin milyonlarca metrekarelik Hazine arazisi talan ediliyor.

    İstanbul'da pilot bölge ilan