02 / 10 / 2024

arsa yatırımının püf noktaları

arsa yatırımının püf noktaları

İnşaat ve emlak piyasasında yatırımın konumu ve zamanlaması büyük önem taşımaktadır. İzciler Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Alpay Aslan, bu konuya ilişkin önemli bir yazı kaleme aldı ve arsa yatırımının püf noktalarını dile getirdi...

Arsa yatırımının püf noktaları!

Arsa yatırımının püf noktalarına dikkat çeken Adason Yönetim Kurulu Üyesi ve Çukurova Bölgesi Sorumlusu Burak Kara, arsa yatırımcılarının yeni gözdesinin Çukurova olduğunu söyledi...

Arsa yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli?

Zeyna Gazetesi köşe yazarı olan Kadir özel bugünkü yazısında arsa yatırımında en çok nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı. İşte o haber...

Arsa yatırımı nasıl yapılmalıdır?

Arsa ve arazi yatırımı uzun vadeli ve sabır gerektiren bir iştir.Doğru bir şekilde yapılan arsa ve arazi yatırımı,uzun vadede çok ciddi getiriler sağlayabilir. Peki arsa yatırımı nasıl yapılmalıdır?

Uzmanı açıkladı! Arsa yatırımı neden diğer yatırımlardan daha güvenli? 

Gayrimenkul Danışmanı Nergis Erdoğdu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda neden arsa yatırımının diğer yatırımlardan daha güvenli olduğunu anlattı. 

Arsa yatırımı yapmak isteyenler için uzmanından çok önemli iki öneri geldi!

Arsa yatırımı yapmak isteyen pek çok kişi nelere dikkat etmesi gerektiğini merak ederken, Girişimci, Tok’s Emlak ve D.T İnşaat Kurucusu Deniz Tok da resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa yatırımı için önerilerini paylaştı. İşte o paylaşım…

Gayrimenkulde arsa dönemi! Arsa yatırımı riskli mi? Arsa alırken nelere dikkat edilmeli? 

Konut fiyatları artış gösterirken yatırımcılar arsaya yönelmeye başladı. Arsa yatırımı riskli mi? Arsa alırken nelere dikkat edilmeli? 

Konut yatırımının yeni yıldızı Kıbrıs oldu!

Konut yatırımcılarının yeni adresi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) oldu. Ülkemizde konut yatırımının pahalı hale gelmesi ve finansmana erişim sorunları Türk gayrimenkul yatırımcıları Kıbrıs’a yöneltti.

Tarla yatırımı yapmak gelecekte her şeyi değiştirebilir! Şimdi düşük fiyatla aldığınız tarlada, çiftlik eviniz olabilir!

Konut fiyatlarında yaşanan artışlar sebebiyle, arsa ve arazi yatırımına talep artarken; 'Toprak yatırımından nasıl kazanç sağlanabilir?' sorusunun yanıtı araştırılıyor. 32,8 bin takipçili Finansal Özgürlük Yolcusu isimli kullanıcı, tarla yatırımını adım adım anlattı. İşte o paylaşım...

Kıbrıs, konut ve arsa yatırımında en iyi lokasyonların başında geliyor!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, konut ve arsa yatırımı konusunda en iyi lokasyonların başında Kıbrıs'ın geldiğini belirtti. Kıbrıs'ın arsa ve konut yatırımı için değerli olduğunu belirten Gültekin yatırımcıları uyardı.

Arsa yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Kimler, nereden, nasıl arsa alıyor? İşte arsa yatımında öne çıkan trendler

Emlakjet, 2024 yılı Haziran ayı emlak verilerini bir raporuna göre  2023 yılında başlayan arsa talebi, gayrimenkul alımında yaşanan zorluklar ve ekonomik koşullar nedeniyle hızla artmaya devam ediyor. Peki arsa yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Kimler, nereden, nasıl arsa alıyor? 

Uzmanı 'Tarım arazisi yatırımını göz ardı etmeyin' diyerek uyardı: Tarım arazilerinin değeri yükselecek!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi X hesabı üzerinden "Tarım arazisi yatırımını göz ardı etmeyin" diyerek, çok önemli uyarılar yaptı. İşte Arif Güdül'ün o paylaşımı...

İstanbul'da arsa stokları tükenince yatırımcılar rotayı o ile çevirdi! Arsa yatırımında büyük patlama!

Konut alamayan yatırımcılar yatırımlarını arsaya yapmaya başladı. Özellikle İstanbul'da arsa yatırımı tavan yaparken, yatırımcılar artık alacak arsa bulamıyor. 

Arsa yatırımın yıldızı giderek daha da parlıyor!

Ülkemizde son zamanların parlayan yıldızları arasında yer alan arsa yatırımları, yatırımcılar için de yükselen bir değer haline geldi.

Arsa ve arazi almayı düşünenler dikkat! Toprak yatırımının avantajlarını uzmanı açıkladı! 

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi X hesabı üzerinden toprak yatırımının avantajlarını açıkladı. İşte Arif Güdül'ün yaptığı o paylaşım...

Emlak Konut’un yeni kampanyası mı, arsa yatırımı mı?

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte arsa ve arazi yatırımına ilgi arttı. Emlak Konut GYO dün başlattığı kampanya ile avantajlı satışlara başladı. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, vatandaşa yatırımını hangisine yapacağını sordu.

Toprak yatırımında sizi kurtaracak stratejik yöntem açıklandı. Bütçeniz olsa bile bunu yapmayın!

Fiyatların artışı ve vergi söylentileri yatırımcıyı konuttan uzaklaştırırken, arsa özellikle de toprak yatırımı ön plana çıkıyor. Peki toprak yatırımında daha çok kazanmak için nasıl hareket etmek gerekiyor. İşin uzmanı açıkladı.

arsa yatırımının püf noktaları Haberi

arsa yatırımının püf noktaları

Dost meclislerinde, sohbet ederken, mesleğimizden de kaynaklı, konu muhakkak bir şekilde “nasıl yapalım ki daha çok para kazanalım” veya “nasıl bir yatırım yapalım ki kazancımız daha yüksek olsun” gibi konulara gelir. 
Yatırım; gelir sağlamak amacıyla birikimlerin kullanılması, değerlendirilmesi anlamına gelir. Kısa dönemli yatırım yapılacağı gibi; hazine bonosu almak, bankada mevduat hesabı açmak, borsada hisse alımı yapmak, döviz almak ya da altın almak gibi yatırımlar kısa dönemde gelir elde etmemizi sağlayabilir. Ancak araştırmalara göre; uzun vadeli yapılan yatırımların çok daha fazla kazandırdığı görülmektedir. Uzun vadeli yatırımlar ise; gayrimenkul, ev veya arsa almak, tahvil-bono almak veya hisse senedi almak gibi uzun dönemde kazanç elde etmemizi sağlayacak yatırımlar arasında sayılabilir. 

Biz burada uzmanlık alanımız olduğu için arsa yatırımı yapmak üzerine konuşacağız.

“O arsa zengini”,...