05 / 05 / 2024

Art Design ücretsiz mimarlık hizmeti

Art Design ücretsiz mimarlık hizmeti

Art Deco tarzının Türkiye’deki en büyük öncüsü Art Design, Art Deco ve Luxury Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarına çok yönlü bakış açıları getirirken, kişiye özel ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti ile yaşam alanlarınızda fark yaratmayı hedefliyor.

Bu şehirlerde ücretsiz arsa dağıtılıyor! Resmen açıklandı!

Hem nüfusu artırmak hem de kasabaları cazip hale getirmek isteyen bazı şehir yönetimleri ücretsiz olarak arsa dağıtmaya başladı. İşte konu ile ilgili detaylar...

İstanbulkart'ta yeni döneme girildi! İstanbulkart Mobil üzerinden ücretsiz para transferi dönemi başlıyor

İstanbulkart Mobil üzerinden ücretsiz para transferi dönemi başlayacağı açıklandı. Buna göre, İstanbullular, artık İstanbulkart Mobil uygulaması aracılığı ile kendi İstanbulkartları arasında veya istedikleri başka bir kullanıcının İstanbulkart'ına ücretsiz olarak para transferi yapabilecekler.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Ücretsiz halk plajlarımızın sayısını artıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin turizm ülkeleri arasındaki sıralamada konumunu yükselttiğini söyledi. Bakan Ersoy ayrıca, ücretsiz halk plajlarının sayısını artırılacağını belirtti.

Halk otobüsü esnafının gelir desteği artıyor: Bakan Göktaş tek tek açıkladı! Özel halk otobüsleri de yararlanacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, halk otobüslerinin her ayın 1'i ile 4'ü arası ücretsiz yolcu taşıma kararı ile ilgili konuştu, "Esnafımızın mağduriyetini göz önüne alarak gelir desteğinin iyileştirilmesine ilişkin artış ile ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Ulaşımda ücretsiz kart engeli: Özel halk otobüsleri ücretsiz ulaşım için sınır koydu! Artık bu günler ücretli olacak

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Başkanı Ercan Soydaş, ülke genelinde ücretsiz taşıma kartı kullanma hakkı bulunan kişilerle ilgili sınırlama getirdi. Buna göre; ücretsiz kart kullananlar ayın sadece ilk 4 günü araçlara kabul edilecek. 

Üniversite öğrencileri için müjdeli haber! Toplu taşıma binişleri artık ücretsiz olacak

Bursa Nilüfer Belediye Meclisi, üniversite öğrencilerini sevindirecek bir karara imza attı. Artık öğrenciler toplu taşıma hizmetlerinden ücret ödemeden yararlanabilecekler. Bursa’da hayata geçirilecek bu uygulama, öğrenciler için oldukça avantajlıdır. İşte bu yeni uygulama hakkındaki ayrıntılar...

QNB Finansbank'tan müşterilerine büyük kampanya! Ücretsiz olacak

QNB Finansbank müşterilerine yönelik çok önemli bir kampanyanın detaylarını duyurdu. Banka artık o işlemin ücretsiz olacağını açıkladı.

Massimo Art And Design Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massimo Art And Design Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İklima Nazer Varan ve Tuğba Dursun ortaklığında kuruldu.

Ev Sahipleri ve Kiracılar İçin Sevindirici Duyuru: Konut Sigortası Hizmetleri Artık Ücretsiz!

Konut sigortası poliçelerinde yer alan ek hizmetler artık ek bir ücret talep etmeksizin sunulacak. Kombi ve klima bakımından çilingir hizmetine kadar birçok ücretsiz hizmetten faydalanabileceksiniz.

4.500 lira verilecek! Resmi Gazete ‘de yayımlandı: Ücretsiz şehir içi ulaşımda yeni karar

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından alınan yeni bir karar, ücretsiz şehir içi ulaşım için verilen gelir desteği ödemelerinin artırılmasını öngörüyor.

Enpara üç bankayla peş peşe güçlerini birleştirdi! Artık bunlar tamamen ücretsiz!

QNB Finansbank’ın yan kuruluşu olan Enpara.com hem müşterilerini memnun etmek hem de yeni müşteri kazanmak için kampanya üzerine kampanya düzenliyor. Enpara.com, son olarak düzenlediği kampanya kapsamında ücretsiz olan bazı işlemleri duyurdu.

Milyonlara ücretsiz doğalgaz müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıntıları verdi! İşte faturalar artık böyle gelecek!

Yerli doğal gaza dair son dakika gelişmeleri peş peşe yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yeni bir müjde bekleniyor. Konutlarda ise kullanılan doğal gaza büyük oranda ücretsiz olarak kullanma imkanı geliyor.

Opera'dan büyük hamle! Artık iOS’ta ücretsiz oldu

Ünlü internet tarayıcısı Opera, ücretsiz VPN hizmetini iOS‘taki tüm kullanıcılarına sundu. Bu aşamayı erken erişim programının arkasından geldi. VPN hizmetinin iOS’a ilave edilmesi neticesinde Opera, her platformda ücret almadan VPN sunan ilk tarayıcı şirketi oldu. İşte detaylar!

Art Design ücretsiz mimarlık hizmeti Haberi

Art Design ücretsiz mimarlık hizmeti

Evinizin dekorasyonunu işinin ehli, tecrübe sahibi, yeni trendlere hakim bir iç mimari ekibe emanet etmek istemez misiniz? Yaşam alanlarımızda kullandığımız mobilyalar ve onları bütünleyen aksesuarlar kişiliğimizi de yansıtır.

Dokusuyla fark yaratan bir kumaş, ona ahenk sağlayan bir renk, aksesuarların birbiriyle uyumu, kullanılan materyallerin konumu, kendimize özgü tarzımız ve günün trendleriyle farklılaşıp yaşadığımız mekanı da bambaşka kılar. Mekan ve kullanıcı ihtiyaçlarıyla uyumlu, estetik ve teknik açıdan mükemmel tasarlanmış sistemler sunan Art Design, mekanları kaliteli ve fonksiyonel yaşam alanlarına dönüştürmeyi hedefliyor. Kişiye özel, fonksiyonel, yenilikçi, ergonomik ve çağdaş tasarımlarıyla olduğu kadar, satış öncesi ve sonrası hizmeti ile de kullanıcıya sahip olduğu üründen maksimum düzeyde yararlanma imkanı sunan Art Design’ın kişiye özel iç mimarlık danışmanlığı hakkında açıklamalar yapan Art Design Yönetim Kurulu Başkanı...