05 / 05 / 2024

Artaş Grup ziyaretçileri

Artaş Grup ziyaretçileri

Avrupa Konutları markasıyla bilinen Artaş Grubu, inşaat sektöründe yakaladığı ivmeyi turizm ve perakende de sürdürüyor. Artaş Grubu AVM'lerinde 2.5 milyon, yılda 30 milyon kişiyi ağırlıyor.

Mısır'dan kapıda vize kolaylığı! Türk vatandaşlarının dikkatine!

Türkiye ve Mısır arasında 11 yılın ardından ilişkiler normalleşmeye başladı. Mısır Türkiye’den gelecek ziyaretçileri için kapıda biz de uygulamasına yürürlüğe geçirdi. İşte tüm detaylar…

Hepsi Burada'dan muhteşem kampanya! Alcatel telefon alana JBL kulaklıkta indirim... 29 Aralık fiyat listesi

Hepsi burada 2022 bitmeden ziyaretçileri için cezbedici bir kampanyaya imza atıyor. Seçili Telefon Alışverişinize JBL Free Kablosuz Kulakiçi Kulaklığı Siyah %10 İndirimli veriyor. Peki Alcatel telefon ne kadar?

AVM ziyaretçileri artıyor! 2023'te rekor gelecek! 

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, 2022’ye çok umutlu başlamamalarına rağmen çok mutlu tamamladıklarının altını çizdi. AVM ziyaretçi sayıları 2023'te rekor kıracak. İşte ayrıntılar...

Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'da deniz ve yat tutkunlarını buluşturuyor!

Tuzla’nın en gözde noktası Mercan koyunda yükselen Mercan Tuzla Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'un gayrimenkul sponsoru oldu. Bosphorus Boat Show 11 – 20 Kasım tarihleri arasında, Vesen Yalıları gayrimenkul sponsorluğunda ziyaretçileri ile bir araya gelecek. 

Mermerler Grup yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekliyor!

Yıllık 11 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Carousel AVM için COVID-19 sürecinde 200 bin dolarlık teknoloji yatırımı yapan Mermerler Grup, yeni projesi için çalışmalara başladı. Osmanlı döneminde stratejik roller üstlenen tarihi bir yapının yer aldığı yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekle

Abdurrahman Kaan'dan Eminevim'e ziyaret!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Abdurrahman Kaan, Emin Grup ve Eminevim Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

AVM'lerin hem ziyaretçileri hem ciroları arttı!

Alışveriş merkezleri kış aylarında doldu taştı. İstanbul ve Anadolu’daki AVM’lerin hemen hepsinin hem ziyaretçi sayısında hem de ciroları arttı. Ciro artışında kampanyaların yanı sıra sosyal etkinliklerin katkısı da büyük.

Büyükyalı annelerin ruhuna dokundu!

Sakinlerine ve ziyaretçileri için her anlamda “iyi bir yaşam” sunmayı hedefleyen Büyükyalı'da “Annelerin Ruhuna Dokunmak” konulu sağlık söyleşisi düzenlendi. Büyükyalı, annelerin ve anne adaylarının beğenisini topladı.

Four Seasons Resort Bodrum 2020'de açılacak!

Four Seasons, Youtube hesabından son bir ayda yaptığı 3 ayrı paylaşımla İstanbul'un marka elçiliğine soyundu. Resmi Youtube hesabından, yabancı ziyaretçileri Türkiye’ye davet eden üç ayrı paylaşımda bulundu...

Artaş Demir Çelik Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artaş Demir Çelik Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Arat tarafından kuruldu. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nı ilk çocuklar ziyaret etti!

Hizmete girdiğinde dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk ziyaretçileri, Türkiye'nin yedi bölgesinden gelen 70 çocuk oldu..

Vadistanbul Park'ta yeni ödeme kampanyası!

İstanbul Ayazağa'da yer alan Vadistanbul projesinin son etabı olarak inşa edilen Vadistanbul Park projesi Artaş Grup-Invest İnşaat ortaklığının imzasını taşıyor. Projede 36 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Vadistanbul AVM 13 Eylül'de açılacak!

Artaş Grup ve İnvest Grup yatırımıyla Evyap’ın arazisinde inşa edilen Vadistanbul AVM Kapılarını açacak. Açılış, 13 Eylül Çarşamba günü gerçekleşecek.

Artaş Grup ziyaretçileri Haberi

Artaş Grup ziyaretçileri

Arena Park, Armoni Park ve Kayseri Park'ın tamamına sahip olan şirket, bu üç AVM'de ayda 2.5 milyon, yılda 30 milyon kişiyi ağırlıyor. Ortağı olduğu Carousel ve Vadistanbul AVM ile birlikte sektörde yaklaşık 200 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan grup, önümüzdeki beş yıl içinde bu rakamı 350 bin metrekareye çıkarmayı...