07 / 05 / 2024

Artı Tarabya satışları

Artı Tarabya satışları

IRMAK İnşaat ve Akka Grup’un bir araya gelmesiyle oluşan Açı İş Ortaklığı İstanbul Tarabya’da yeni bir konut projesi hayata geçiriyor.

ABD'de, bekleyen konut satışları artış gösterdi! 

Amerika'da bekleyen konut satışları endeksi, mart ayında yüzde 3,4 ile piyasa beklentilerinin üzerinde de artış göstermiş oldu. 

Konut satışları aylık yüzde 12,2 arttı: Yüksek fiyatlara rağmen satışlar neden artıyor?

Konut satışları Mart'ta yıllık yüzde 0,1 düşerken aylık yüzde 12,2 yükseldi. Peki yüksek fiyatlara rağmen satışlar neden artıyor?

Konut satışı en çok Hatay'da arttı! İşte satışların en çok arttığı iller ve artış oranları...

TÜİK mart ayına ilişkin istatistikleri açıkladı. Hemen ardından satışların en çok arttığı iller ve artış oranları da belli oldu. İşte burada deprem bölgesi dikkatleri çekti. 

ABD'de bekleyen konut satışlarında artış!

Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan verilere göre ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Şubat ayında yüzde 1,6 ile piyasa beklentilerinin üzerinde artış gösterdi.

Opel, elektrikli araç satışlarını yüzde 22 oranında artırdı...

Opel'in elektrikli araç satışlarını, geçen sene bir önceki seneye göre yüzde 22 oranında artırdığı kaydedildi. 

Satışlar düşerken, zenginlerin elindeki konut sayısı artıyor! Sektörde tehlike çanları çalmaya başladı!

Türkiye'de konut sahipliği sorunu büyüyor. Bir taraftan konut sahipliği düşerken kiracılık artıyor, diğer taraftan da satışlar düşerken zenginlerin ellerindeki konut sayısı artıyor. Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, konut sektörünü değerlendirdi. İşte Babuşcu'nun o yazısı...

Konut satışlarında yeni dönem başladı! Balon fiyat artışları sönecek mi? 

Konut satışlarında yeni dönem bugün itibarıyla resmen başladı. Peki konut sektöründeki balon fiyat artışları sönecek mi? 

ABD'de yeni konut satışları yüzde 12,3 artışla beklentileri aştı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Eylül ayında aylık bazda yüzde 12,3 artış göstererek, 759 bine çıktı. Böylece de piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşmiş oldu.

Avrupa Birliği’nde otomobil satışları 14 aydır artıyor!

Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği (ACEA) tarafından açıklanan rakamlara göre, Avrupa Birliği’nde (AB) toplam otomobil satışları Eylül ayında yıllık yüzde 9,2 artış gösterdi. İşte Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği tarafından açıklanan o rakamlar...

Isıtıcı satışlarında büyük artış! Simtech Km1714 quartz ısıtıcı ne kadar?

Ekim ayının ortasına geldiğimiz şu günlerde havalar hissedilir derecede serinlemeye başladı. Kasım ayıyla beraber sıcaklıkların oldukça düşmesi beklenirken, ısıtıcı satışlarında da artış başladı. Simtech Km1714 quartz ısıtıcı, özellikleriyle göz doldururken, fiyatı da merak konusu oldu.

Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları sonuca vardı! İkinci el araç satışlarında fahiş fiyat artışları son buldu!

Türkiye'de ocak-temmuz döneminde ikinci el otomobil satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 24,7 arttı. Bu artışta Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan düzenlemelerin etkili olduğu açıklandı.

Otomotiv satışlarında yüzde 70,9'luk rekor artış!

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) verileri belli oldu. Bu kapsamda otomotiv satışlarında yüzde 70,9'luk rekor artış dikkat çekti. İşte detaylar...

İnşaat sektöründen seçim sonrası üretim ve satışları artırıcı politika çağrısı!

İnşaat sektörü temsilcileri seçim sonrasında yaptıkları açıklamalarda kredi faizlerinin düzenlenmesi ve yapısal reformların devreye alınması şeklinde isteklerini dile getirdi. Sektörde yabancıya konut satışlarında artış  öngörülüyor. 

Artı Tarabya satışları Haberi

Artı Tarabya satışları

82 dönüm üzerinde inşa edilen ‘Artı Tarabya’ projesi 7 etap ve 700 konuttan oluşuyor. Açı İş Ortaklığı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Alp, Artı Tarabya projesiyle semt kültürünü yansıtan, bölgeye yakışan bir proje inşa edeceklerini belirtti. Alp, “82 dönüm üzerinde aslında kentsel dönüşümü de içeren bir proje gerçekleştiriyoruz. Proje 7 etaptan oluşacak ve 5 yıl içinde tamamlanacak. İlk etap olan ‘Orman Artı Tarabya’ şu anda inşa ediliyor, bu etapta 62 daire yer alıyor. Her etap kendi içinde butik bir site olacak”  dedi. Projenin toplam maliyetinin 85 milyon dolar olduğunu belirten Ozan Alp, “Proje büyük bir alanda gerçekleştiği için lokasyon açısından oldukça şanslı. Metro’ya 2 dakika mesafede, eğitim kurumlarına, hastanelere, eğlence mekanlarına çok yakın, kısacası hayatın içinde. Bu nedenle konutların kısa...