30 / 04 / 2024

Arzu Alkız ev alırken dikkat edilmesi gerekenler

Arzu Alkız ev alırken dikkat edilmesi gerekenler

Plan Proje Danışmanlık kurucularından olan Arzu Alkız, bu süreçte işinizi kolaylaştıracak önemli tüyoları sizinle paylaşıyor. Bu tüyoları okumadan ev almamanızı tavsiye ediyoruz. Seçtiğiniz evin doğru ev olabilmesi için doğru fiyata alınması gerekiyor...

5 milyon TL’niz var, neye yatırır, en çok neden kazanırdınız! Ev, arsa, borsa,faiz…

Mevduat faizlerinin artmasıyla birçok kişi evini, arabasını satıp parasını bankada değerlendiriyor. Borsa Emiliano resmi sosyal medya hesabından 5 milyon TL’nin 32 günlük faiz getirisini paylaşarak ne yapardınız diye sordu.

Gaziantep'te Vakıflar'ın kiracısına yüzde 200 zam yapıldı! Fahiş kiraların suçlusu sadece 'vicdansız ev sahipleri' mi?

Fahiş oranlarda artan kiralık ev fiyatları gündemden düşmüyor. CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, kira fiyatlarını Meclis gündeminde konuştu. İşte o açıklamalar...

Milletvekilli Bakırlıoğlu: Kira artışı 'vicdansız ev sahipleri' diyerek çözülecek bir konu değil!

Konut ve kira fiyatlarındaki artış barınma krizini etkilemeye devam ediyor. CHP’li Bakırlıoğlu, kira artışlarına dikkati çekerek "Vicdansız ev sahipleri diyerek çözülecek bir konu değil" dedi.

Sıfır ev alacaklara kritik uyarı! Fiyatlarda düşüş beklemeyin, pazarlıksız ev almayın!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, ev almayı düşünen vatandaşlar için önerilerde bulunarak dikkat çekici tavsiyelerde bulundu.

Emlak vergisi değeri nasıl belirleniyor? Deniz manzaralı ev ile manzarasız ev aynı rakamı mı ödüyor?

Mart başında başlayan emlak vergisinin ilk taksidini ödeme süresi yarın sona eriyor. Peki emlak vergisi değeri nasıl belirleniyor? Deniz manzaralı ev ile manzarasız ev aynı rakamı mı ödüyor? 

İspanya'da her 100 aileden 8'i ev ipoteğini veya kirasını zamanında ödeyemiyor!

İspanya'da her 100 aileden 8'inin ev ipoteğini veya kirasını zamanında ödeyemediği, 10 çocuktan 3'ünün de sağlıksız ev koşullarında yaşamını sürdürdüğü belirtildi.

Konutta artık ‘kiracısız ev’ aranıyor! Yatırımcılar kiracısı hazır evlerden vazgeçti! 

Satılık konut ilanlarında tercihler yine değişti. Konutta artık ‘kiracısız ev’ aranıyor. Peki kiracısız ev avantajlı mı?

Kiracılar dikkat! 6 ay kuralını kimse bilmiyor! Bunu yaparsanız ev sahipleri haklı çıkar! 

Ev sahipleri ve kiracılar son dönemde sık sık karşı karşıya geliyor. Her iki taraf da bazı durumlarda haklı bazı durumlarda haksız oluyor. Problemleri aralarında halledemeyen ev sahibi ile kiracılar mahkemelerin yolunu tutuyor. 

Ev sahibi olmak isteyenler ancak peşinatı olmayanlara müjde

Ülkemizde ev almak isteyenler tarafından merak edilen şeylerden bir tanesi genellikle nasıl peşinatsız ev sahibi olunacağı konusu. Son zamanlarda yükselen emlak değerleri, kredi maliyetleri ve benzeri pek çok sorun sebebi ile ev sahibi olmak imkansız hale geldi, Peki peşinatsız nasıl ev sahibi olunu

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Kezban Vural tarafından kuruldu.

TOKİ'den 100 bin aileye 'ev sahibi olma' müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 100 bin aile için ev sahibi olma müjdesi verdi. İşte ön şartsız, kurasız ev için başvuru şartları...

İskansız ev için konut kredisi nasıl çekilir? 

Ev sahibi olmak isteyenler ancak almak istedikleri ev için iskanı olmayan vatandaşlar iskansız ev için konut kredisi veren bankaları araştırıyor. Peki,  iskansız ev için konut kredisi alınabilir mi? İşte detaylar...

TOKİ’den 13 bin TL peşinatla kurasız ev satışı!

Milyonlarca dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ,  yeni fırsatlarına devam ediyor. TOKİ’den 13 bin TL peşinat, 380 lira taksitle konut sahibi olma şartları belli oldu...

Arzu Alkız ev alırken dikkat edilmesi gerekenler Haberi

Arzu Alkız ev alırken dikkat edilmesi gerekenler

Söz konusu gayrimenkul olduğunda çok düşünüp, doğru adım atmak gerekir. Plan Proje Danışmanlık kurucularından olan Arzu Alkız, bu süreçte işinizi kolaylaştıracak önemli tüyoları sizinle paylaşıyor. Bu tüyoları okumadan ev almamanızı tavsiye ediyoruz. 


Sahip olduğu bilgi, tecrübe ve alanında profesyonel eğitim alan ekibiyle gayrimenkul sektörüne kazançlı çözümler sunan Plan Proje Danışmanlık; karar ve alım aşamasında işinizi kolaylaştırıyor. Ev alma ve taşınma gibi işlemlerin yoğun olarak yapıldığı bahar aylarının yaklaştığı bugünlerde karar vermeden önce mutlaka Plan Proje’ye danışın. 


Doğru Ev İçin Doğru Karar Verin!


Gayrimenkul sektöründeki kafanızı karıştıracak soru – sorunlar Arzu Alkız ve Yılmaz Aydoğan’ın yönetimdeki uzman ekip sayesinde kökünden çözüm buluyor. Doğru ev ve doğru yaşam için doğru adresin adı olan Plan Proje Danışmanlık, ev alma sürecinde işinize yarayacak ipuçları sunuyor. 


Uzman kadrosuyla...