05 / 05 / 2024

AS Beton prefabrik bina

AS Beton prefabrik bina

21 yıldır geleceğe yatırım yaparak büyüyen ve Türkiye'de birçok dev kuruluşun prefabrik binalarını inşa eden AS Beton prefabrik yapı sektöründe öncülük ediyor...

Beton ve demir maliyetlerindeki artış o binaları da vurdu! Spor tesis binalarında prefabrik konteyner dönemi başladı! 

Beton ve çimento maliyetlerindeki artışlar, spor tesis binası yatırımlarını da değiştirdi.  Spor tesis binaları artık prefabrik konteyner olarak inşa edilecek.

Tek katlı prefabrik ev ne kadar? 1+1 prefabrik ev fiyatı kaç lira?

Beton ev yerine prefabrik ev almak isteyenler güncel fiyatları merak ediyor. Peki, Tek katlı prefabrik ev ne kadar? 1+1 prefabrik ev fiyatı kaç lira? İşte detaylar...

2 katlı prefabrik ev fiyatları ne kadar? 100 metrekare arsaya prefabrik ev yapılır mı?

Beton konutlar, uzun süren yapımları prefabrik evlerde söz konusu değil. Prefabrik evler iki katlı olabilir mi? Prefabrik evler ne kadardır? İşte merak edilenler!

Doğru alınmamış beton numuneleri yanıltıyor! Standartlara uygun beton nasıl olmalı? 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, hazır betonun kalitesine yönelik asılsız iddialara ilişkin açıklama yaptı. Doğru alınmamış beton numuneleri yanıltıyor! Standartlara uygun beton nasıl olmalı? 

95 bin TL'si olanlara sıfır ev müjdesi! 2+1 ve 3+1 Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 14 Haziran 2022 fiyat listesi...

Prefabrik evler, uygun maliyetleriyle ilgi topluyor. Prefabrik evler, betonarme bir ev inşasından daha uygun fiyatlı ve hızlı! Her bütçeye uyum sağlayan prefabrik evlerin fiyatları, 95 bin TL'den başlıyor. Peki, Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi...

Komyapı Hazır Beton Prefabrik İnşaat'tan tekzip!

2 Ekim tarihinde www.emlakkulisi.com'un anasayfasında yayınlanan "KOM Yapı iflas etti" haberinde kurumumuzdan kaynaklanan bir karışıklık nedeniyle Komyapı Hazır Beton Prefabrik İnşaat Taahhüt San.ve Tic. A.Ş.'nin logosu ve bilgileri kullanılmıştır. Düzeltir, özür dileriz. 

Depreme dayanıklı 'prefabrik hafif çelik evler' ile güvende yaşam!

Yurt dışında başarılı hafif ve ağır çelik yapı evler inşa eden AS STEEL, prefabrik hafif çelik villa ve ev üretimine yurt içinde devam edecek.

Hazır beton sektörü, inşaat sektörünün önemli bir parçasıdır!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından İzmir’de “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi. 

İnşaat ve beton sektörleri, Beton 2017'de buluştu!

Beton 2017 Kongresi ve Fuarı, hazır beton, çimento, agrega ve inşaat sektörlerini bir araya getirdi. Yavuz Işık, "Hazır beton sektörü 109 milyon metreküplük üretim ve 16 milyar TL’nin üstünde gelir hacmiyle inşaat sektörünün en önemli parçası." dedi

Hazır beton inşaat sektörünün en önemli parçası!

Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, hazır beton sektörüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Işık, hazır betonun inşaat sektörünün en önemli parçası olduğunu söyledi.

Yavuz Işık, Avrupa Hazır Beton Birliği Başkanı oldu!

Güvenli ve dayanıklı yapıların inşası, standartlara uygun beton üretilmesi ve kullanımı için çalışmalarını sürdüren Türkiye Hazır Beton Birliği'nin Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, Avrupa Hazır Beton Birliği Başkanı seçildi.

Ozancan Prefabrik Hamzadere Havzası'ndaki iş hacmini arttırdı!

Beton prefabrik sektöründe fabrika inşaatı, spor salonları, menfez, dere ıslahı, köprü kirişleri, sahil genişletme ve atık su arıtma projelerine yönelik çözüm ürettikleri bilgisini veren Feyzi Erbaş, son dönemde Hamzadere Havzası'ndaki iş hacimlerinin arttığını söyledi.

Taş evler beton evlerden daha sağlıklı!

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'ne bağlı Zerdali Köyü'nde oturanlar, 3 asır önce atalarının inşa ettikleri taş ve kayaçlardan yapılan evlerde yaşamını sürdürüyor. Köylüler taş evlerin beton evlerden daha sağlıklı olduğunu söylüyor.

AS Beton prefabrik bina Haberi

AS Beton prefabrik bina


İş Adamı Ali Cilve, sadece Kahramanmaraş’ın değil bölgenin sanayileşmesinde önemli bir isim. Doğu, Güneydoğu ve Akdeniz bölgelerindeki sanayileşme hamlelerinde etkili olmuş birisi. Onun asıl mesleği harita mühendisliği. Ama o Türkiye'nin sanayi üreticisi yüzlerinden biri. Türkiye'de fabrika sahibi patronlarının birçoğu Ali Cilve'yi bilir. Yaşamı boyunca geleceğe yatırım yaparak büyüyen ve Türkiye'de birçok dev kuruluşun prefabrik binalarını yapan Cilve’nin kurup, sloganını “kalite, ekonomiklik ve hız” olarak belirlediği AS Beton, prefabrik yapı sektöründe faaliyet gösterdiği 21 yılda her geçen gün büyüyerek, gücüne güç katarak bugünlere geldi. Babalarından iş yükünü devralan oğulları işletme Mühendisi Oguzhan Kutlu Cilve, İnşaat Mühendisi Mehmet Cilve ve Yüksek mimar Nihan Cilve, şimdi babalarından öğrendikleri “esnaflık ve dürüstlük” sermayesi ile AS Beton’un bayrağını sektörde zirvede dalgalandırmaya devam ediyorlar.


KENDİSİNİ SÜREKLİ...