25 / 07 / 2024

As Çukurova yüzde 19 peşinat

As Çukurova yüzde 19 peşinat

As Çukurova Adana projelerinde 36 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Adana Sarıçam'da hayata geçirilen Aslan City Konutları'nın 18 ay sonra teslim edilmesi öngörülüyor.

Tebernüş Kireçci baştan uyardı! Kiraya yüzde 25 sınırlaması bitiyor! Asıl sorun bundan sonra başlayacak! 

Kiraya yüzde 25 zam sınırlaması Temmuz itibariyle sona eriyor. Kiracı ve ev sahibi tartışmalarının arttığı bu süreçte en çok ev sahipleri mağdur oldu. Peki temmuzdan sonra kiracıları ve ev sahiplerini neler bekliyor? 

Borsa İstanbul'da yabancı yatırımcı yüzde 40'ı geçti! Ünlü ekonomist hedefi açıkladı!

Borsa İstanbul'da yabancı yatırımcı yüzde 40'ı geçerek iki yılın zirvesine ulaşması üzerine ünlü ekonomist Atilla Yeşilada asıl hedefi sosyal medya hesabından açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ballıca Manzara Villaları'nda yüzde 50'si şimdi, kalanını anahtar teslimde ödeme fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul – Msy Yapı iş ortaklığında hayata geçirilen Ballıca Manzara Villaları'nda yüzde 50'si şimdi kalanını anahtar teslimde ödeme fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Mağdur ev sahibinden Bakan Tunç'a çağrı: Yüzde 25 zam sınırı helal değildir, asıl olan adaletin sağlanmasıdır!

Müzeyyen Mağdur ev sahibi isimli kullanıcı, sosyal medya hesabından "Yüzde 25 zam sınırı helal değildir, asıl olan adaletin sağlanmasıdır" dedi ve mağdur ev sahipleri için yapılması gerekenleri sıraladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kiralarda yüzde 25 zam sınırı 1 Temmuz'da sona eriyor! Ev sahibi kiracı savaşı asıl şimdi mi başlıyor? 

Ev sahipleri ve kiracıların zam savaşı hız kesmeden devam ederken 2022 yılında kira artış oranına getirilen yüzde 25 zam sınırı için son tarihin 1 Temmuz 2024 olduğu açıklandı. Peki yüzde 25 zam sınırının sona ermesi neleri değiştirecek?

Kocaeli'nin yarım asırlık hayali teleferik projesinin yüzde 95'i tamamlandı!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü'nü aynı anda izleme imkanı sunacak olan ve Samanlı Dağları'nın zirvesine ulaşım sağlayacak teleferik hattının yüzde 95'lik bölümü tamamlandı.

Migros'ta salçaya yüzde 25 indirim! Listede tamı tamına 36 adet ürün yer aldı! Tat domates salçası 20 TL'ye...

Migros Kasım ayı indirimlerine devam ediyor. Son olarak salçalarda yüzde 25 indirim kampanyası başlattığını duyurdu. İşte Migros'ta indirimli salça ürünleri fiyat listesi...

Beykoz Tokatköy'deki kentsel dönüşümün yüzde 40'ı tamamlandı!

Beykoz'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 10 ay önce inşası başlayan Tokatköy Mahallesi'ndeki projenin yüzde 40'ı tamamlandı.

İnşaat sektöründeki hareketlilik kamyon satışlarını yüzde 54 arttırdı!

Deprem bölgelerinin yeniden inşasının yanı sıra Marmara Bölgesi’nde hızlanan kentsel dönüşüm projeleri ile inşaat kamyonu satışları ilk yarıda yüzde 54 yükseldi. İşte detaylar...

Fiyatı dudak uçuklattı! gümrük vergisi yüzde 130'a çıkıyor

Gümrük vergisi, ülkelerin dış ticaret politikalarının bir parçasıdır ve ithalatı kısıtlayarak yerli üretimi korumayı veya belirli ürünlerin ithalatını teşvik etmeyi amaçlar. buna mukabil Buğdayın vergisi yüzde 130'a çıkarıldı. Karar, 1 Mayıs 2023 itibari ile yürürlüğe girecek.

Philips’ten saç bakım ürünlerinde yüzde 40’a varan indirim fırsatı! İşte 27 Eylül 2022 Philips fiyat listesi

Philips seçili saç bakım ürünlerinde yüzde 40’a varan indirim kampanyası başlattı. Peşin fiyatına 9 taksit ve ücretsiz kargo avantajları ile Philips Online Mağaza’da satışa sunulan ürünler arasında saç düzleştiriciler, saç kurutma makineleri, düzleştirme fırçası gibi ürünler mevcut. İşte Phips fiyat

Adana Çukurova'da yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle satılık 2 arsa fırsatı! 

Adana Milli Emlak Dairesi, Adana ili, Çukurova ilçesi, Kabasakal ve Kireçocağı mahallelerinde yer alan 2 arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle satıyor...

Sirius Loft Residence projesinde Mart'a özel yüzde 20 indirim fırsatı!

Sirius Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, Çiğli Yakakent'te inşası süren Sirius Loft Residence projesi için 31 Mart 2022'ye kadar peşin ödemede yüzde 20 oranında bir indirim uyguladıklarını belirtti.

As Çukurova yüzde 19 peşinat Haberi

As Çukurova yüzde 19 peşinat

As Çukurova Adana projelerinde 36 ay 0 faiz fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. Teslimlerin 18 ayda gerçekleşeceği Aslan City projesinde 2+1 ve 3+1 konutlar yer alıyor. 


Adana'nın Sarıçam ilçesinde inşa edilen Aslan City Evleri'nde yüzde 19 peşinatta, kalan bedel için inşaat bitimine kadar ara ödeme veya aylık 1.500 TL taksitlerle ödeme yapılıyor. 


Aslan City Adana'da 2 oda 1 salon ev fiyatları 160 bin TL ile 200 bin TL, 3 oda 1 salon ev fiyatları ise 200 bin TL ile 250 bin TL arasında değişiyor. 


Tel: 0322 433 14 14

Web: http://www.ascukurova.com.tr/

Özge...