05 / 05 / 2024

asansör kullanımı için 12 öneri

asansör kullanımı için 12 öneri

Dünyanın ve Türkiye’nin lider asansör markası Otis, asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yolları her geçen gün daha sık kullanmaya başlayan çocukların güvenliği için uyulması gereken 12 temel kuralı açıkladı.

İstanbul'daki kentsel dönüşüm için öneri! Binalarda izolatör kullanımı teşvik edilmeli!

Deprem İzolasyon Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emre Özcanlı,  dünyada en fazla kullanılan deprem izolatörü olduğuna dikkati çekerek, kentsel dönüşüm projelerinde binalarda izolatör kullanımının önemine değindi.

İstanbul’un dönüşümü için 10 kritik öneriyi sektörün uzmanları tek tek sıraladı!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından kentsel dönüşümün tek çözüm olduğu bir kez daha vurgulandı. Peki İstanbul'da böyle bir deprem olursa ne olur? Sektör uzmanların İstanbul'un dönüşümü için 10 kritik öneriyi tek tek sıraladı.

Gümüş almak isteyenler çabuk baksın! Uzman isim gümüş yatırımcıları için alım fırsatını açıkladı!

Yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki yakından takip ediyor. Son zamanlarda altın ile birlikte rekor seviyeye ulaşan gümüş için uzman isim alım fırsatını açıkladı. 

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Müteahhitler yeni yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesinin şart olduğunu belirterek, “Yükselen kiralar nedeniyle ev sahibi olmak isteyen vatandaş ucuz krediye ulaşamıyor. Yüksek kredi faizlerine çare bulunursa bu problem de çözülür” dedi.

Gümüş yatırımcıları aman dikkat! Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten gümüş için resmen yeni rekor açıklaması!

Gümüş yatırımcıları aman dikkat... Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten gümüş için resmen yeni rekor açıklaması geldi... Hemen bu açıklamaya bakın...

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

Bu yüksek fiyatlardan altın alınır mı? Altın alacaklar dikkat! Altın yatırımı için doğru zaman mı? Tek tek açıklandı! 

Altın alacak vatandaşlar 'Bu yüksek fiyatlardan altın alınır mı?, Altın yatırımı için doğru zaman mı?' sorularının yanıtlarını merak ediyor. Uzman isimler tek tek açıkladı. İşte merak edilenler...

Commerzbank gümüş için beklentisini düşürdü! Gümüş fiyatları net bu kadar olacak! Gümüş yatırımcılar ters köşe olacak

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında yükselen altın ve gümüş fiyatları bayramdan sonra gerilemeye başladı. Yatırımcılar altın fiyatlarını yanında gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Commerzbank gümüş için beklentisini düşürdü! Gümüş fiyatları net bu kadar olacak!

Güney Koreli yatırımcılar nükleer yatırım için Türkiye’yi tercih etti

Güney Koreliler, nükleer yatırım için Türkiye’ye geliyor. Türkiye’nin ikinci nükleer santrali konusunda düşünülen Sinop için görüşme yapan Güney Koreliler Türkiye’ye gelecek.

Gümüş için rekor tahmin geldi! Gümüş fiyatları 2023'e damgasını vuracak! Gümüş yatırımcıları kemerleriniz bağlayın!

Gümüş, altından sonra yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen yatırım aracı arasında yer alıyor. Altın alamayan binlerce kişi gümüş yatırımı yaparken gümüş fiyatlarının da ne kadar olacağını araştırıyor. Gümüş için rekor tahmin geldi! Gümüş fiyatları bu seneye damgasını vuracak! Gümüş yatırımcı

Ne altın ne de dolar... Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Milyonlarca kişi paralarını enflasyona karşı korumak için çeşitli yatırım araçlarına yöneldi. Nisan ayında en çok buna yatırım yapanlar kazandı. Ne altın ne de dolar...Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Yatırım için son saatler! İslam Memiş yine damga vuracak

Altın fiyatlarında son dakika gelişme. Uzman isimler tarafından üst üste gelen açıklamalara isabetli tahminleriyle tanınan İslam Memiş'ten de flaş bir tahmin geldi. Yatırım için son saatler olduğunu belirterek uyarılarda bulundu. İşte tüm ayrıntılar...

asansör kullanımı için 12 öneri Haberi

asansör kullanımı için 12 öneri

Dünyanın ve Türkiye’nin lider asansör markası Otis, asansör, yürüyen merpen ve yürüyen yolları her geçen gün daha sık kullanmaya başlayan çocukların güvenliği için uyulması gereken 12 temel kuralı açıkladı.


Otis, ‘önce emniyet’ ilkesi ile hayata geçirdiği asansörlerini, en ileri teknolojiyle kullanıcıların hizmetine sunmaya devam ediyor. 161 yıllık deneyimle tüm dünyada en hızlı ve en emniyetli asansörler üreten Otis, yenilikçi üniteleriyle kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. 


Büyük konut projelerinin yanı sıra, alışveriş, kültür ve eğlence merkezi, havalimanı, metro gibi halka açık alanlarda asansör, yürüyen merpen ve yürüyen yolların hatalı kullanımından kaynaklanan kazaların önüne geçmek için çalışma başlatan Otis, özellikle çocuklar ve ebeveynlerin dikkat etmesi gereken temel kuralları belirledi. 


İşte günümüz yapılarının vazgeçilmez ulaşım araçları olan asansör, yürüyen merpen ve yürüyen yolları güvenli kullanmak için Otis...