28 / 04 / 2024

Aşçıoğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Aşçıoğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Aşçıoğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İsmail Aşçıoğlu ve Engin Aşçıoğlu ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 150 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize'nin kahramanları Türkler oldu! Yunanistan'a başvuru yağdı!

Yunanistan’ın bazı bölgelerine 250 bin euro, önemli yerleşim yerlerine ise 500 bin euro gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize programının yıl sonu rakamları açıklandı. Buna göre, Türkler ilk üçte yer aldı.

Vedat Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vedat Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Vedat Topoğlu tarafından kuruldu.

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ayhan Topoğlu tarafından kuruldu.

Fenercioğlu ve NEO Portföy'den arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Fenercioğlu ve Neo Portföy Yönetimi ile arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği gerçekleştirildi. 

Alanya’ya ilk gayrimenkul yatırım fonu Fenercioğlu’ndan!

Alanya’nın ilk gayrimenkul yatırım fonu olan Fenercioğlu Gayrimenkul Yatırım Fonu, gerçekleştirilecek basın toplantısıyla tanıtılacak.

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bilkay Bıyık tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Sw Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sw Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ziya Kanoğlu, Davut Çağlayan ve SW Invest GMBH ortaklığında kuruldu.

Melih Reisoğlu Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melih Reisoğlu Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Melih Reisoğlu tarafından kuruldu.

Aşçıoğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Aşçıoğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi




Aşçıoğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün İsmail Aşçıoğlu ve Engin Aşçıoğlu ortaklığında kuruldu. 


Aşçıoğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL YATIRIM İNŞAAT 1- Yurt içinde ve yurt dışında her nevi bina, konut, prefabrike konut, tatil sitesi spor tesisleri turistik tesisler, dinlenme ve eğlenme tesisleri, sanayi siteleri alışveriş merkezleri otel motel okul hastane iş hanı, fabrika, sinema, tiyatro, opera tesisleri petrol istasyonu gibi her nitelikte ve özellikte yapılar, yol köprü yat limanı, tünel, Sulama ve içme suyu tesisleri kanalizasyon, baraj ve diğer tesislerin inşaatını yapmak, bu konularda yapı taahhütlerinde bulunmak, kat karşılığı inşaat yapmak, yukarıda belirtilen işleri ve taahhütleri gerek tek başına ve...