04 / 05 / 2024

ASELSAN şeffaflık notu

ASELSAN şeffaflık notu

Cengiz Ergeneman'ın yaptığı açıklamaya göre savunma sanayinin önde gelen şirketlerinden ASELSAN, bağımsız bir derecelendirme kuruluşu tarafından, kamuyu aydınlatma ve şeffaflık konusunda en yüksek nota layık görüldü...

Kredi notu düşük olanlara müjdeli haber: Kredi sicil affı mı geliyor?

Kredi kartı borçları nedeniyle icralık olanların sayısı her geçen gün artarken, kredi notu düşük olanlara müjdeli haber geldi. Gündeme alınan kredi sicil affıyla, kredi notu düşük olan vatandaşlara yeniden kredi kullanma yolu açılacak.

Kiracılar dikkat! Kiracılara not sistemi geliyor, notu düşük olana ev verilmeyecek...

Kredi notunun ardından şimdi de kiracı notu geleceği belirtildi. Ünlü ekonomistten kiracılara kötü haber geldi. Kiracılara not sistemi sayesinde, notu yeterli olmayan kiracıların ev kiralaması zorlaşacak.

Kredi notu kötü olanlar konut kredisi kullanabilir mi?

Ev almak isteyen vatandaşların finans için başvurduğu konut kredisinden faydalanmak isteyenler şartları merak ediyor. Özellikle kredi notu düşük olanlar kredi alıp alamayacağını merak ediyor. Peki, Kredi notu kötü olanlar konut kredisi kullanabilir mi? İşte detaylar...

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı plan notu değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Göl Havzası, Merkez, Tepecik, Celaliye, Kamiloba Tem Üstü ve Tem Altı, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü, Kumburgaz, Kartaltepe, Mimarsinan, Batıköy Mahallesi, Türkoba, Tepekent Nazım İmar Planlarına ait Riskli Yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı.

ASELSAN'dan 20,7 milyar lira ve 1,2 milyar dolarlık iki yeni sözleşme!

ASELSAN ile Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) uçak modernizasyonu ile ilgili 20,7 milyar lira ve 1,2 milyar dolarlık iki sözleşme imzalandı.

ASELSAN yüksek maaşlı personel alımı yapacak! KPSS şartı yok!

ASELSAN, bünyesinde görevlendirilmek üzere yeni personel alımları yapacağını duyurdu. Alınacak personellerin yüksek maaşla istihdam edileceği aktaran ASELSAN, açık pozisyonları da tek tek duyurdu.

ASELSAN 9,5 milyon dolarlık sözleşmeyi imzaladı!

ASELSAN’dan yeni bir başarı örneği. ASELSAN, 9,5 milyon dolarlık sözleşme yaptı. İşte detaylar!

Kredi notu düşük olanlar dikkat! Bu bankadan bomba kampanya! 50 bin TL krediyi düşük kredi notuyla almak mümkün!

Türkiye’nin öncü bankalarından olan bu banka, ekonomik zorlukların sürdüğü bu dönemde, düşük kredi notu olan vatandaşlara yönelik yeni bir kampanya başlattı. 50 bin TL’lik kredi kampanyasının detayları...

Vakıfbank’tan kredi notu düşük olanlara kritik duyuru! Acilen göz atmak gerekiyor!

Kredi notu, bankaların en çok ilgi gösterdiği konuların başında geliyor. Çoğu kişi ne yazık ki kredi notu düşük olduğu için bankalardan kredi çekemiyor. Fakat Vakıfbank cephesinden kredi notu düşük olanları sevindirecek bir haber geldi.

Kredi başvurusu yapacakların dikkatine… Düşük kredi notu nasıl yükseltilir?  

Enflasyondaki baş döndürücü yükselme ev, araba almak isteyenleri kredi almaya yönlendiriyor. Fakat bankaların başvurularına onay vermesinin ilk şartı kişinin kredi notu oluyor. Peki kredi notu neden düşük olur, nasıl yükseltebilirsiniz? İşte ayrıntılar…

Kredi notu düşük olup kredi çekemeyenlere şeytanın bile aklına gelmeyecek formül! Duyanlar inanmıyor!

Kredi notu düşük olup kredi çekemeyenlere bomba formül! Kara listeden nasıl çıkılır?  İşte o detay… 

Kadıköy Suadiye 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Kadıköy ilçesi, Suadiye Mahallesi, 870 ada, 67, 94, 95 parseller ve Merkez ile E-5 (D-100) Otoyolu Ara Bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

ASELSAN şeffaflık notu Haberi

ASELSAN şeffaflık notu

ASELSAN Genel Müdürü Cengiz Ergeneman, yaptığı açıklamada, kurumsal yönetim alanında sürdürdükleri çalışmaların sonuçlarını görmek amacıyla ilk kez geçen yıl bağımsız bir derecelendirme kuruluşuna, ''kurumsal yönetim derecelendirme çalışması'' yaptırdıklarını ve 10 üzerinden 8,77 not aldıklarını anlattı.


Aynı derecelendirme kuruluşundan bu yıl 10 üzerinden 9,07 not aldıklarını ifade eden Ergeneman, faaliyet gösterdikleri savunma sektörü nedeniyle sermaye piyasası katılımcıları tarafından nispeten kapalı bir şirket olarak düşünülen ASELSAN'ın, en yüksek alt başlık notunu kamuyu aydınlatma ve şeffaflıktan aldığını belirtti.


ASELSAN’ın 2012’de 100 üzerinden 93,47 olan kamuyu aydınlatma ve şeffaflık notunun ise bu yıl 99,19’a çıktığını anlatan Ergeneman, bu notların şeffaflık ve kamuyu aydınlatma konusunda ASELSAN’ın yatırımcılarını ve menfaat sahiplerini doğru bir biçimde ve zamanında bilgilendirmeye verdiği önemin giderek arttığını gösterdiğini vurguladı.


Aldıkları yüksek notun, başta pay...