09 / 05 / 2024

ASELSANın fabrikaları

ASELSANın fabrikaları

ASELSAN'ın Ürdün'deki fabrikası açıldı. Ürdün Kralı Abdullah, ASELSAN'ın, Ürdün Silahlı Kuvvetleri ile bölge ülkelerinin sınır güvenliği ekipmanlarını üreteceği fabrikasının açılışını gerçekleştirdi.Kral Abdullah tesiste incelemede bulundu.

1946 yılında devlet fabrikalarını satın almak isteyenler olmuş!

1946 yılında bazı sanayiciler devlet fabrikalarını özellikle de Sümerbank fabrikalarını satın almak istemiş.

1941'de Sümerbank fabrikalarını daha verimli hale getirmek için tedbirler almış!

Ankara Sümerbank umum müdürlüğü 1942 senesi imalat programlarını hazırlamaya başlamış.  Sümerbank fabrikalarının önümüzdeki sene daha verimli hale gelebilmesi için tedbirler almaya başlamış.

Türkşeker fabrikalarına 613 geçici işçi alınacak! Bu tarihleri aman kaçırmayın! Tek tek açıklandı! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'nin (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmesi amacıyla farklı branşlarda toplam 613 geçici işçi alınacağını duyurdu. Peki başvurular ne zaman?

ASELSAN son 4 yılın zirvesine yerleşiyor!

ASELSAN, ABD merkezli dünyanın en prestijli savunma sanayi listesi olarak bilinen "Defense News Top 100"de 2022 verilerine göre 47’nci sıraya kadar yükseldi. Yeni sipariş konusunda başarılı bir ilk yarı performansı ortaya koyan ASELSAN, bu süreçte 1 milyar 159 milyon dolarlık yeni sipariş aldı.

ASELSAN, 21 farklı kadroda KPSS'siz personel alımı yapacak! Başvuru şartları açıklandı!

ASELSAN, KPSS şartı olmadan 21 farklı kadroda personel alımı yapacak! Adaylar, çeşitli mühendislik ve uzmanlık kadrolarında iş fırsatları için başvurularını ASELSAN'ın resmi internet sitesi üzerinden yapabilirler. Detaylı başvuru şartları ve kadrolar açıklandı.

OSB'lerde kira krizi derinleşiyor: Yeni fabrikaların kurulması imkansız hale gelebilir!

Organize Sanayi Bölgeleri’nde yüzde 100'e yakın yükselen kira ve arsa fiyatları yatırım yapmak isteyen sanayicileri zor duruma düşürüyor. Uzmanlar yeni fabrikaların kurulmasının imkansız hale gelebileceğini söylüyor. 

ASELSAN İlk Çeyrekte Ciro Rakamını Yüzde 90 Arttırdı!

ASELSAN, ilk çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı ve 3 aylık dönemdeki ciro rakamı geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 90 büyüyerek 8,3 milyar liraya yükseldi.

Aselsan lise mezunu personel alıyor! Yüksek maaşla hemen işe başlayın! İşte şartlar!

Aselsan lise, ön lisans ve lisans mezunu personel aradığını duyurdu. İş arayanlara müjde! İşte detaylar!

Rekorlara doymayan ASELSAN'dan yeni bir başarı daha! İşte yıllık cirosu

ASELSAN’ın 2022 senesi finansal sonuçları açıklandı. Senelik ciro geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 75 büyüyerek 35,3 milyar TL’ye ulaştı.

Fabrikalar çalıştıracak işçi bulamıyor! Kahramanmaraş’ta maaşlar 12 bin TL’ye çıkarılsın çağrısı!

Büyük deprem felaketi, nedeniyle bölgeden göç hızlandı. Aynı zamanda Türkiye’nin en büyük üretim kentlerinden olan Kahramanmaraş’ı terk edenlerin sayısı çığ gibi büyürken, fabrikaların istihdam sorunu yaşamaya başladığı bildirildi.

İlk 9 ayda 128 ürünü millileştiren Aselsan'ın bilançosu açıklandı

Dünya genelinde 80 ülkeye satış yapan Aselsan ilk 9 aylık bilançosunu açıkladı. Bu dönemde 128 ürünü millileştiren şirket net karını yüzde 83 artırdı. Şirket Genel Müdürü Haluk Görgün, yılın son çeyreğinde de güçlü bilanço ve öz kaynaklarıyla ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.

ASELSAN, Afrika'da hayat kurtaracağını ilan etti

Sağlık alanındaki ürünleriyle son dönemde yurt dışı satış başarıları yakalayan ASELSAN, bu kez Güney Afrika'ya ani kalp durmalarında hastanın elektroşokla hayata döndürülmesini sağlayan defibrilatör cihazı ihraç edecek.

Borsa İstanbul’da 12-16 Eylül tarih aralığında en çok prim yapan 3 hisse!

Borsa İstanbul'da bu hafta yüzde 4,09'luk bir düşüş gerçekleşti. Buna rağmen Borusan Yatırım Pazarlama, Parsan Makina Parçaları Sanayi ve ASELSAN'ın hisseleri bu haftanın en çok yükselen hisseleri oldu.

ASELSANın fabrikaları Haberi

ASELSANın fabrikaları

Ürdün Kralı Abdullah, ASELSAN'ın, Ürdün Silahlı Kuvvetleri ile bölge ülkelerinin sınır güvenliği ekipmanlarını üreteceği fabrikasının açılışını gerçekleştirdi.


ASELSAN ile King Abdullah II Design & Development Bureau (KADDB) Yatırım Grubu (KIG) tarafından ortaklaşa kurulan ve Ürdün Silahlı Kuvvetleri ile bölge ülkelerinin sınır güvenliği ekipmanlarının üretileceği ASELSAN Middle East Fabrikası, Kral Abdullah'ın katıldığı törenle açıldı.


Yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen törene, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı ve ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Canpolat'ın yanı sıra çok sayıda askeri yetkili katıldı.


Tesiste incelemelerde bulunan Kral Abdullah, elektronik ve elektro optik üretim sistemleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.


Tesis çalışanlarıyla toplu hatıra fotoğrafı çektiren Kral Abdullah'a, ASELSAN tarafından üretilen gece görüş dürbünü hediye edildi. Kral Abdullah, anı defterini imzalamasının ardından tesisten ayrıldı.


Küresel pazarlarda genişlemeye devam edeceğiz


Milli...