14 / 05 / 2024

Aşkalede kaza

Aşkalede kaza

Erzurum Bayburt karayolu Aşkale KOP tünel inşaatında meydana gelen trafik kazasında tünel içerisinde hafriyat yükleyen kepçe operatörü kamyon yüklemek üzere geriye doğru hareket ettiği sırada arkasındaki işçiyi fark edemeyerek ezdi.

Kiralık araçlarla kaza yapılırsa neler yapmak gerekiyor? Uzmanından tek tek tavsiyeler geldi!

Enuygun.com Araç Kiralama İş Geliştirme Müdürü Zafer Sağlam, kiralık araçla kazan yapılması halinde yapılması gerekenleri açıkladı. Sağlam, "Kiralık araç ile seyahat eden kişiler de tüm diğer sürücüler gibi kaza anında sakin kalmalılar" dedi.

Site yönetimine dava açılır mı?

Posta yazarı Tamer Heper 'Bir kaza sonucu ayaklarımı kaybettim. Sitedeki sosyal tesislere gidiş için merdiven kullanarak bir kat inmek gerekiyor. Ama merdiveni kullanamamamdan dolayı yararlanamıyorum. Yönetimi savcılığa şikayet etsem, sonuç alabilir miyim? ' sorusunu yanıtladı.

İzmir-Çandarlı Otoyolu'nun inşaatında kaza! 1 ölü!

İzmir’in Aliağa ilçesinde inşaası süren İzmir-Çandarlı Otoyolu'nda kaza meydana geldi. Olay sonucu 1 işçi hayatını kaybetti.

Mina Başaran'ın öldüğü jet kazasının ön raporu ortaya çıktı!

İran’da düşen 11 kişinin hayatını kaybettiği Başaran Holding’e ait TC-TRB tescilli Challenger 604 tipi uçağın kaza ön raporu hazırlandı.

Çağla Şikel'in evine hırsız girdi!

Geride bıraktığımız hafta talihsiz bir kaza geçiren manken ve sunucu Çağla Şikel'in evine hırsız girdi.

Çinimaçin Kalesi'ne turistik tesis inşa edilecek!

"Çinimaçin" kalesi olarak bilinen Bayburt Kalesi yeniden inşa edilecek. Kalede, sur onarımı ile arkeolojik kazı yapılacak. Kale etrafına turistik tesis inşa edilecek.

Ali Ağaoğlu'nun şöförü kaza yaptı!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, Çeşme'de talihsiz bir olay yaşadı. Ağaoğlu'nun şoförü önceki gün işadamını Aya Yorgi Koyu'na bıraktı. Şoför dönüşte tek başına giderken virajı alamayıp kaza yaptı.

Japonya'daki havaray teknolojisi İstanbul’a getirilecek!

Erman Akgün, Japonya’da 1964’ten beri kullanılan havaray teknolojisini İstanbul’a getirmek için ciddi görüşmeler yaptıklarını söyledi. Akgün, “Sıfır kaza ile işletilen Japon hızlı tren teknolojisini de Türkiye’ye nasıl getirebileceğimize bakıyoruz” dedi

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü gecikmeyecek!

Ulaştırma Bakanlığı'nın geçtiğimiz hafta bir bağlantı halatı kopan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü ile ilgili yaptığı açıklamada, "Kaza sonrası köprünün yapım sürecinin 5-6 ay gecikeceği yönündeki iddia gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü açılışı ne zaman?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ndeki kaza sonrası, yapım sürecinin 5-6 ay gecikeceği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

1981 yılında bir yük gemisi Kadri Paşa Yalısı'na bindirmiş!

1981 yılında Kanlıca'daki tarihi Kadri Paşa Yalısı'na bir Yunan şilebi bindirmiş. Kaza sonrası can kaybı olmasa da tarihi yalı büyük hasar görmüş ve sol tarafı çökmüş.

Ali Ağaoğlu: Şantiyelerdeki ölümler iş kazası değil cinayet!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, “Gerekli önlemlerin olmadığı şantiyedeki ölümler kaza değil cinayettir. Biz her türlü maliyeti göze alıp yeni sistemler uygulamaya soktuk. İnsan hayatı hiçbir bedel ile kıyaslanamaz” dedi.

Ali Ağaoğlu: Şantiyelerdeki ölümler kaza değil cinayet!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, “Gerekli önlemlerin olmadığı şantiyedeki ölümler kaza değil cinayettir. Biz her türlü maliyeti göze alıp yeni sistemler uygulamaya soktuk. İnsan hayatı hiçbir bedel ile kıyaslanamaz” dedi.

Aşkalede kaza Haberi

Aşkalede kaza

Erzurum'un Aşkale ilçesinde KOP Tüneli inşaatında meydana gelen kazada 1 işçi hayatını kaybetti. Erzurum - Bayburt karayolu Aşkale KOP tünel inşaatında meydana gelen trafik kazasında tünel içerisinde hafriyat yükleyen kepçe operatörü kamyon yüklemek üzere geriye doğru hareket ettiği sırada arkasındaki işçiyi fark edemeyerek ezdi. İş makinesinin altında kalan Hüseyin Çelik, olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza sonrası işçinin cenazesi Aşkale Devlet Hastanesine getirildi. Hastanede yapılan savcılık incelemesi sonucu işçinin cesedi otopsi yapılmak üzere Erzurum Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Kaza sonrası iş makinesi operatörü Remzi K. jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 


Anadolu'da...